Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 

 

 

 

88-as PROGRAM 

A 7. LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁST KÖVETŐ NAPRA 

 

+1 rész 

 

2021. augusztus 9. hétfő

 

Kedves LÉLEKZET 88 Résztvevők!

 

GRATULÁLOK MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT A FELKÉSZÜLÉSBEN ÉS ELVÉGEZTE A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁST!!!!!!

 

Ez az energia új Fénykódokat, vagyis újabb megértést, felismeréseket, újabb, jobb megoldásokat hozhat mindenki életébe és a következő időszakban bontakozik ki természetes módon. 

 

Ahhoz, hogy teljes legyen az eddig elvégzett munkánk, a befogadott energiát szükséges leengedni Földanyához, majd tovább küldeni. Ehhez a LÉLEKZET 88-as Szertartást követő 3., illetve 14. napon a következőket ajánlom:

 

3. NAP:

augusztus 11. szerda: 

Hallgasd meg a Földanya ereje energetikai feltöltést itt: https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

 

 

14.NAP:

2 hét múlva pedig még mindig a 88-as erőben:

88. SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 augusztus 22. vasárnap 20 óra:

 https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

Szeretettel hívunk benneteket MOST ELŐSZÖR A LÉLEKZET SZERETETKÖRBE! A Szeretetkörről minden infót itt találtok: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

 

 

Nagy örömmel tölt el, hogy egyre nagyobb érdeklődés övezi a LÉLEKZET programokat, egyre többen érzékelik az energiát és egyre nyitottabb szívek emelkednek egy boldogabb világ felé. A Felemelkedés folytatódik!

Örömmel fogadjuk élményeidet a FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea FACEBOOK CSOPORTban itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

 

TALÁLKOZZUNK ITT 2022. JÚLIUSÁBAN ÉS KÉSZÜLJ VELÜNK EGY RENDHAGYÓ LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSRA!

 

 

Szeretettel

Rózsás Andrea 

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Feminine Power™Transformational Facilitator/Átalakító Facilitátor, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és  A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít felemelni az életed.Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos eseményt vezetett több ezer résztvevővel.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

Az oldal tetejére!