Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

ARANY ENERGIA 


FELEMELKEDÉS

 

NAMASTE!

 

Ha ezen az oldalon találod magad, az azt jelenti, hogy számos küzdelmen és harcon vagy túl és a zsigereidben érzed, belülről tudod, eljött az idő egy igazán nagy változáshoz. Olyan változás ideje jött el, ami a félelem világából a szeretet világába emel és végérvényesen harmóniát, szeretetet és békét hoz.

 

Szertettel köszöntelek az ÚJ ARANYKOR küszöbén!

Rózsás Andrea

Rózsás Andreáról itt olvashatsz: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas 

 

 

ITT AZ IDŐ! 

ARANY ENERGIA - FELEMELKEDÉS

 

Minek jött el az ideje?

 

Egy 3,6 millió éves lábnyom igazolja, hogy őseink már akkor 2 lábon jártak, amikor agytérfogatuk még semmivel sem volt nagyobb a mai csimpánzénál. 2 millió évvel ezelőtt élő ősember, a Homo Habilis  agytérfogata a mai ember agytérfogatának kb a fele. A ma élő ember a Homo sapiens sapiens alfaja 30 000 éve alakult ki. Ebben az időszakban elképesztően gyors az agytérfogat növekedése.  (Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Emberr%C3%A9_v%C3%A1l%C3%A1s)

Ugye nem gondolja senki, hogy a 30 000 évvel ezelőtt kialakult emberi faj, a Homo sapiens sapiens alfaja a végső, kifejlődött, legmagasabb szintje az emberi fajnak? 

2012. december 21. a Maya időszámítás szerinti nagyciklus vége és egyben az új ciklus kezdetének pontos dátuma. Egy Maya nagyciklus közel 26 ezer évet jelent. Ha az időben visszamegyünk  26 ezer évet, egy maya nagyciklust, akkor ott az emberi faj ugrásszerű átalakulását találjuk. Európában a Neandervölgyi ember 30 000 évvel ezelőtt halt ki. A Neandervölgyiek anatómiailag még nem voltak képesek a nyelv és a beszéd használatára sem. A Homo Sapiens, azaz a modern ember maradt fenn és a fejlődés ugrásszerű volt (kommunikáció, használati tárgyak készítése, szertartások, ünnepségek, kultúra, zene, tánc, mágia..). 

2012. december 21. a mi kollektív Felemelkedésünk kezdődátuma. Az átalakulás láthatóvá válik az egész Földön. A mi generációnknak adatott meg az a kozmikus lehetőség, hogy éljünk az új energiákkal, elérjünk az arany energiát és véghezvigyük az emberiség fejlődésének következő ugrását, felemelkedését.

         

  

MI AZ A FELEMELKEDÉS?

A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív,  belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése. - Rózsás Andrea. 

 

Eljött az ideje annak, amit az emberiség oly régóta vár, eljött az ideje, hogy megszülessünk az új tudatosságba. E folyamat során átalakulunk, az ember új emberré válik. Tudatunk új síkokra terjeszkedik, emelkedik rezgésszintünk, felemelkedünk.

Megvalósítjuk az új emberiséget, az új Földet, az Új Aranykort. MI, akik MOST itt vagyunk! Megvalósítjuk a béke, a harmónia, a szeretet állapotát, a Shambalát, a Mennyeket a Földön. Megnövekedett kreatív erőnkkel végre az álmainkat élhetjük.

 

Mindez mit jelent?

Azt jelenti, hogy a folyamat végén kiterjedt tudatossággal, kifejlődött belső képességekkel, megerősödött hittel, bizalommal, megtisztult fizikai testtel, félelem nélkül, a szívéből irányítva éli az emberiség az életét könnyedebben, boldogabban.

 

Mindehhez mi szükséges?

Fel kell emelkedni a szeretet energiájával (pl. SZErvezett SZEretetküldés), ki kell nyitni szívünk kapuját és befogadni a Fényt. Bár a nyitott szív szükséges alapfeltétel, de nem elég. Tudatosan kell végigmenni a folyamaton, érteni kell, tudni azt ami veled történik. 

 

A FELEMELKEDÉS SZERETET, TUDÁS ÉS AZ EZEK ALAPJÁN VALÓ CSELEKVÉS!

 

 

NAGYSZERŰ HÍREM VAN A FELEMELKEDÉSRŐL!

 

:-)

Fotó: NASA

 

A Felemelkedés egy új szakaszhoz ért. A Belső szív szeretet alapú világa a kritikus tömeg által létező valósággá vált, amit a tömegek is elérhetnek. Ez az emelkedés, a tudat tágulása, új kaput nyitott meg, szélesebb, nagyobb rálátással az Univerzumra és Önmagunkra.

A Hermetikus hagyomány, ami alapján a Spirituális Önismereti Tanfolyamokat is tartom azt mondja: "Ahogy fent, úgy lent.". Ez azt jelenti, hogy ami megvalósul a felsőbb szellemi szinteken, megjelenik lent, az anyagi valóságban is, illetve az a belső valóság, amit elérünk, megjelenik kint, a minket körülvevő világban is.

Az Új Aranykor a félelem helyett a szív alapján, a szeretet alapján működik, ahogy azt a Felemelkedés tanfolyamokon is tanítom. Minden átalakul és mindezért sokat kell dolgozni, leginkább belül. Aki nem képes a szeretetre, meg kell tanulnia és most már nem kerülheti ki azt, hogy szembesüljön önmaga árnyékrészével. 
Minden láthatóvá válik mindenki számára. Közel az idő, hogy az emberek VALÓDI belső érzékeléssel éljenek, majd már nem csak belső érzékeléssel látunk egy embert és tudjuk milyen valójában attól függetlenül mit mond, mit mutat magáról, hanem minden láthatóvá válik. Ez történik a világban kicsiben és nagyban is.

A Felemelkedés kapuja nyitva áll minden őszinte, tiszta szívű ember előtt. Tömegek indulnak az Új Aranykorba.

 

A NAGYSZERŰ HÍR A FELEMELKEDÉSRŐL:
Ahogy fent, úgy lent. Az Új világban kitartóan dolgozunk belül, magasabb szinten, miközben a fizikai világban, lent, a matériában egy új világot fedeztek fel !!! 

A NASA Spitzer űrtávcsöve felfedezett egy Föld-szerű bolygókkal teli naprendszert. A közepén lévő TRAPPIST-1 nevű csillag körül 7 bolygó kering, amik közül 3 bolygó lakhatónak tűnik!

"A rendszerben az az egyik leglenyűgözőbb, hogy mind a hét hasonló bolygó nagyon közel esik egymáshoz.
Az egyik bolygón állva látnánk a szomszéd bolygókon a nagyobb természeti jelenségeket, felhőket, viharokat, szabad szemmel kivehetőek lennének a hegyek, vizek." -olvasható az index.hu-n. 2017.február 22.

 

Csodás időket élünk! 
Ragyogó napokatt mindenkinek!
Rózsás Andrea

 

 

 

Csatlakozz  az ARANY ENERGIA-FELEMELKEDÉS FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

AKTUÁLIS

 

FELEMELKEDÉS TANFOLYAM 1.

ARANY MESTER

 GYŐR

Időpont:                 szombat 10.00-17.00. 

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy).

BUDAPEST

Időpont: 2020. július 24. péntek  10.00-17.00. 

Helyszín: Trinitum, 1015 Budapest, Hattyú u. 14. 

Részletek: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=arany-felemelkedes-1 

 

***

FELEMELKEDÉS TANFOLYAM 2.

FELSŐBB ÉN

GYŐR

Időpont: 2021.  10.00-17.00. 

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy).

Részletek: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=arany-felemelkedes-2

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangfürdő Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Átalakító facilitátor, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője, A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Lélekzet Hangfürdő;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Modern Magdalénák.

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

https://www.integraltenergia.hu

 

Az oldal tetejére!