Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 

LÉLEKZET ®

 

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a LÉLEKZET világában!

Ez a világ az átalakítás, a szeretet, az önismeret, a belső erő, a spirituális energia és a magasabb rezgések, a Felemelkedés világáról szól, melyekkel megértheted az élet összefüggéseit.

Az oldal tetején a Lélekezet virágot látod, ami a jogvédett márkanevem. A Lélekzet virág 3 szirma különböző minőségeket reprezentál, a Felemelkedés különböző dimenzióit:

A Lila sugár egy átalakító erejű spirituális energia. Saint Germain lila lángjának, Ibolya lángnak, kozmikus radírnak, karmatisztító erőnek is hívják. Számos módszer segít hogyan dolgozzunk vele, ezek közül a számomra leghatékonyabbat találod itt, amit úgy hívnak: Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy®). A lila sziromra kattintva az IET ® - ről tájékozódhatsz.

Az Arany energia a Felemelkedés, az emberiség legújabbkori fejlődésének a folyamata. Ugye nem gondolja senki, hogy a 30 000 évvel ezelőtt kialakult emberi faj, a Homo sapiens sapiens alfaja a végső, kifejlődött, legmagasabb szintje az emberi fajnak? Az arany sziromra kattintva a Felemelkedésről tájékozódhatsz.

A Türkiz erő a belső béke és a bennünk élő kreatív energia. A türkiz sziromra kattintva erről találsz információt, módszereket illetve továbbnavigál a Lélekzet Ház és a Lélekzet előadások honlapokra is.

 

CSODÁKKAL TELI UTAZÁST KÍVÁNOK!

Rózsás Andrea

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangfürdő Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Feminine Power™ Transformational Facilitator/Átalakító facilitátor és vezető, a LÉLEKZET Emelkedés Program, a LÉLEKZET Feminin Erő Program, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik, amivel 2007 óta foglalkozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, egyéni - és csoportos eseményt vezetett már több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él.

Andrea hivatalosan nyilvántartott felnőttképző. Nyilvántartási száma: B/2020/000064.

 

BEMUTATKOZÁS

 

Férjemmel és két gyermekemmel Bécs és Budapest között félúton, egy természetvédelmi terület szomszédságában élek. Így van lehetőségem a mindennapok forgataga mellett a csendben létezni. Csak így vagyok képes arra a szellemi munkára, amit végzek. A fizikai szemünkkel látható világ mögötti valóságot kutatom. Megpróbálom megérteni a belső érzékeléssel átélt tapasztalataimat, megróbálok rálátást nyerni az életre és összefüggéseiben látni a világot. Az ősi hagyományok és az új tanítások szintézisében gondolkodom. Belső vezettetéssel jutottam el minden állomásra utamon. Rengeteg időt szántam a tanulás, a tanítás és mások segítése mellett a napi szintű elmélyülésre, meditációra, melyek mind kapuk voltak utam során az egyre magasabb tudatosságba, a magasabb rezgésű energiák és a magasabb szintű lehetőségek világába. 

Túl spirituális vagyok a racionális emberek számára és túl racionális a spirituális emberek számára.

A tudás és az érzékelés arany középútján járok.

TUDÁS

Diplomám és felsőfokú végzettségeim mellett magyar és nemzetközi mesterektől tanultam és Felemelkedés útmutatóként, Spirituális önismereti trénerként, Feminine Power™átalakító facilitátorként, Hangterapeutaként és Integrated Energy Therapy (IET®) Mester-Oktató Trénerként dolgozom.

Gyerekkorom óta erős belső érzékeléssel bírok és mindig kíváncsi voltam a Felsőbb világokra, a magyasabb rezgésű energiákra és a magasabb/ Felsőbb tudatosságra. A célom az volt, hogy megértsem a belső képességeimet, fejlesszem azokat, hogy tudatos használatukkal rálátást nyerjek az életre és összefüggéseiben lássam a világot. A Szintézis Szabadegyetemen a három éves önismereti képzés során parapszichológiát, alternatív pszichológiát, spirituális pszichológiát és vallásfilozófiát tanultam. Ezzel egyidejűleg kezdtem megismerkedni a Hermetikával, a nyugati világunkban fennmaradt hagyománnyal, a Tarotval, Kabbalával, Hermetikus asztrológiával és misztériumokkal, spirituális energiákkal, angyalokkal. Az ősi hagyományok és az új tanítások, tapasztalások szintézisében látom a világot.

Az elmélet mellet az elmélet és gyakorlat egyensúlyára törekedtem. Ez az egyensúly fontos, hisz mind a maszkulin és a feminin minőségeinket használnunk kell ahhoz, hogy harmóniában éljünk.

 

GYAKORLAT 

Megismerkedtem az amerikai Integrated Energy Therapy® (Integrált Energia Technika), rövidítve IET® rendszerével. 2014-ben Hollandiában képződtem Mieke Michielsen belga tréner által IET Mester-Oktatóvá. Abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy a több, mint 75 országban működő amerikai The Center of Being a nemzetközileg jegyzett közel 3000 IET Oktatója közül beválasztott a legjobb oktatói közé, így lettem az egyik Top IET Instructors of 2014/2015/2016. 2017-ben az IET rendszer megalkotója, Stevan J. Thayer személyesen hívott meg az általa vezetett képzésre az USA-ba, ahol  hivatalosan IET Trénerré képződtem. Az IET® munkámról részletesebben itt olvashatsz: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=koszonto 

Mindeközben Angel Diamond®/ Gyémánt Angyal kezelővé képződtem, évekig egy megvilágosodott indiai mester csoportjában ősi meditációs technikákat gyakoroltam, Hang- és Regzésterápiát tanultam egy éven keresztül, ahol elsajátítottam tibeti hangtálas, gongos, terápiás hangvillás illetve összetettebb hangterápiás eljárásokat és módszerkombinációkat, később pedig elvégeztem a Hangterápia Mesterkurzust is. 

Az amerikai Feminine Power Akadémián végeztem, sikeres vizsgát tettem, oklevéllel minősített Feminine Power™ Transformational Facilitator / Átalakító facilitátor vagyok és elvégeztem a Vezető képzést is. Dr Claire Zammit vezetésével magasan képzett professzionális facilitátorrá és vezetővé képződtem, aki az önmegvalósításra törekvő nőket támogatja workshopokkal, elvonulásokkal, programokkal, vezető transzformatív és Feminin Power™ eszközökkel.

Minden amit tapasztalunk egy állandó áramlás, egy folyamat és nem egy kész, lezárt tudás. Az egyik kapu nyitja a másikat és a kulcs nálunk van.

 

KÖNYVEK:

A tudatosság fejlesztéséhez:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

spirituális önismereti könyv kártyacsomaggal, díszdobozban

 

A világ átalakul. És velem mi lesz?

A TE FELEMELKEDÉSED

 

FORDULÓ PONTOK:

2005.

2005-ben egy látomás késztetett arra, hogy a külvilág felé nyissak. 2 arany angyal harsonával jelent meg számomra és egy hatalmas szivárványkört fogtak közre. Gyakorlatilag minden mozzanatát az akkori feladatomnak megkaptam, ami elindított ezen az úton, amin ma is járok. A feladatom nem volt más, mint egy spirituális kör létrehozása a városban, ahol akkor éltem, előadásokkal, meditációkkal. Az első szórólapunk teteje látható a képen, a cím: Szivárványkör, ami a 7 fő energiaközpont 7 színére utal, melyeken áthaladunk önismereti útunkon.

2007.

A 2007-es év számomra új távlatokat nyitott. Ebben az évben kaptam a FELEMELKEDÉS látomást. Három barátnőmmel akkoriban rendszeresen meditáltunk és a kapott információkkal kutakodtunk. Számos szellemi üzenet mellett addigi életem legfontosabbika rajzolódott ki lelki szemeim előtt. Innét kezdve minden időmet arra szenteltem, hogy az emberiség ugrásszerű változásának folyamatát megértsem. A látomás a Felemelkedés megvalósíthatóságának lehetőségét mutatta, az emberiség újjászületésének folyamatát. A FELEMELKEDÉS az emberiség előtt éppen megnyíló út. A szeretet, a tudás és az ezek alapján való cselekvés útja, ami kivezet bennünket a káoszból és egy magasabb, ún. Felsőbb, tudatosabb, harmonikusabb világba vezet.

Abban tudok segíteni, hogy elérd a Felsőbb énedet, a felsőbb tudatosságodat és megtaláld a magasabb szintű lehetőségeidet. 

A Felemelkedés látomás után 8 évvel, 2015. májusában tartottam a Felemelkedésről először nyilvános előadást és 2015. novemberében tanítottam először a Felemelkedés 1.- Arany Mester tanfolyamot. A FELEMELKEDÉS TANFOLYAMOK jelenleg 3 részből álló fejlődési szakaszok: Arany Mester, Felsőbb Én, Belső Istennő és a tanfolyamokat kiegészítő Arany Nyom csoportok. Ez a munka az, ami a legbelső lényegemből árad, hívhatjuk küldetésnek is. A Felemelkedés tanfolyamok a LÉLEKZET Emelkedés Program 2. szintje. A LÉLEKZET Emelkedés Program 3. szintje: A TE FELEMELKEDÉSED videó workshop sorozat, a LÉLEKZET Emelkedés Program 4. szintje a LÉLEKZET Spirituális Önismereti Koordinátor Képzés.

 

ÁRAMLÁSBAN

Új programok, workshopok elindítása, képzések, könyvek megjelenése: 

2013: Lélekzet előadások, LÉLEKZET Emelkedés Program 1. szint: Spirituális Önismereti Tanfolyam.

2014: A LÉLEKZET HÁZ megnyitása, LÉLEKZET Emelkedés Program 2. szint: SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) elindítása, IET® Master-Instructor Training (Hollandia) - IET tanfolyamok indítása: alap-, közép-, felsőfokú, Az energiamező angyalai, Lépések, IET háziállatoknak.

2015: Felemelkedés előadás, LÉLEKZET Emelkedés Program 2. szint/1.: Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam, LÉLEKZET 88-as Program.

2016: Lélekzet Spirituális Energia Workshop, IET® gyerekeknek, LÉLEKZET Emelkedés Program 2. szint/2.: Felemelkedés 2.-Felsőbb Én tanfolyam.

2017: Lélekzet Holdtemplom, A Felemelkedés rózsái könyv kiadása, IET Master-Instructor Training (USA)-IET Mester-Oktató Tréner lettem.

2018: lefordítottam az angol nyelvű IET Mester-Oktató tankönyvet és megtartottam az első magyar nyelvű IET Mester-Oktató képzést , a több, mint 75 országban működő IET történetében legelőször.

2019: LÉLEKZET Emelkedés Program 2. szint/3.: Belső Istennő tanfolyam, Földanya ereje-energetikai feltölttés meditáció, Modern Magdalénák workshop, megjelent A Felemelkedés rózsái kiadvány angol nyelven is, Feminine Power™ Transformational Facilitator Certification Training.

2020: elkészült az angol nyelvű "Roses of Ascension" honlapom és elérhetővé vált a SZErvezett SZEretetküldés angol nyelven is: ORganised LOvesending, Lélekzet Felemelkedés Óra (online, élő), A te Felemelkedésed c. könyvben kiadtuk a Felemelkedés-modellt.

2021. A sikeres vizsga után megkaptam az amerikai Feminine Power Akadémiától a Feminine Power Transformational Facilitator/ Átalakító facilitátor oklevelemet. Get Unstuck workshop, LÉLEKZET Emelkedés Program 3. szint: A te Felemelkedésed online workshop sorozat, LÉLEKZET Emelkedés Program 4. szint LÉLEKZET Spirituális Önismereti Koordinátor képzés, Feminine Power™ Transformational Leadership Certification Training. 

2022. Az amerikai Feminin Power Akadémis intézetté alakult és abban a megtiszteltetésben részesületm, hogy az új intézet alapító tagjának neveztek ki. 

 

HÁLA

Külön szeretném megemlíteni azokat az embereket, akiktől volt szerencsém személyesen is tanulni és akiknek mérhetetlenül sokat köszönhetek:

Hálás vagyok Paulinyi Tamás író, parapszichológusnak, a Szintézis Szabadegyetem igazgatójának, hogy az egyetemen eltöltött 3 évem alatt a Szintézis elmélettel megtaláltam egy járható utat.

Hálás vagyok Szabó Judit író, spirituális tanítónak, hogy tanítványaként segítette belső érzékeléseim müködésének kiismerését.

Hálás vagyok Dr Angster Mária pszichológus, klinikai gyerek szakpszichológus, pszichoterapeutának, hogy a Lélekzet előadások során számos alkalommal nyerhettem általa betekintést a „mindent tudó mezőbe” a Hellinger-féle családállítás módszerén keresztül, amit ő tett ismertté Magyarországon.

Hálás vagyok a LÉLEKZET ELŐADÁSOK minden előadójának.

Hálás vagyok Acharya Shree Shankar indiai mesternek a tőle kapott beavatásért (2013), a 3 szintű Meditációs és Gyógyító Kurzusáért, ahol ősi meditációs technikákat sajátíthattam el és azért, hogy rendszeresen a csoportjában gyakorolhattam. Hálás vagyok, hogy elfogadta a meghívásomat és 2015-ben, életében először a LÉLEKZET HÁZban tartott előadást a megvilágosodásáról.

Hálás vagyok a Belgiumban élő Mieke Michielsen azóta visszavonult IET Mester Trénernek, akitől az IET Mester- Oktatói képzést kaptam Hollandiában és aki az első Magyarországon élő IET Mester- Oktatóvá avatott. Továbbá hálás vagyok, hogy a meghívásomra Mieke saját ANGEL DIAMOND® rendszerét Magyarországon is bemutatta, ahol házigazda-tolmácsként  segítettem a munkáját.

Hálás vagyok Maria Kramer IET® Mester-Trénernek (USA), akitől második illetve harmadik IET Mesteri beavatásomat kaptam és aki az amerikai The Center of Being képviseletében 2015. illetve 2016. szeptemberében megtartotta az első illetve második magyarországi IET ® Mester-Oktató képzést, aminek hivatalos házigazdája voltam. 

Hálás vagyok Stevan J Thayernek, az IET rendszer kifejlesztőjének, a The Center of Being alapító igazgatójának minden támogatásáért, az IET Mester-Oktató Tréner beavatásért és képzésért, ahol a személyes meghívására vehettem részt az USA-ban ,2017-ben.

Hálás vagyok a férjem türelmes támogatásáért és az Égi segítségnek a vezettetésért.

 

 

ANDREA ESEMÉNYEI:

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Emelkedés Program

 

Feminin Erő Program

 

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Mester-Oktató képzés;

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis-energia

 

KÖNYVEK:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓK:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

Felemelkedés óra: előadás + Arany energia gyakorlat

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

 

 

 

Az oldal tetejére!