Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

 

 

 7. LÉLEKZET 88 -as PROGRAM 2021:

FELKÉSZÜLÉS ÉS SZERTARTÁS 

MINDEN JOG FENNTARTVA!

©RÓZSÁS ANDREA 2015.

 

 

A LÉLEKZET 88-as Program a LÉLEKZET 88-as Felkészülésből és a LÉLEKZET 88-as Szertartásból áll. 

 

A program online és a célja, hogy az energetikai lehetőségeket minél tudatosabban felhasználva az augusztus 8-i Energiakapun, az Oroszlánkapun át érkező mennyei szeretetet minél magasabb szinten tudd fogadni, az eddig több, mint ezer résztvevő által biztonságban megtapasztalt LÉLEKZET 88-as Szertartással 2021-ben is!

Az online felkészülés során nem egyben tárom eléd a 88-as Energiakapu minden titkát, ami rengeteg információ lenne egyben és ami nagy valószínűséggel csak az elmédet táplálná, hanem fokozatosan, lépésről lépésre haladunk, így lehetőséget teremtve a kapott információk, átélt tapasztalatok feldolgozásához, befogadásához és az emelkedéshez.

 

A LÉLEKZET 88-as Szertartás HANGANYAGA az oldal alján lesz hallgatható augusztus 8-án reggel 8 órakor! 

MI AZ A 88 (nyolc nyolc) - as ENERGIAKAPU?

Minden év augusztus 8-a, azaz 8. hó, 8. napja az Oroszlán kapu energetikai csúcsa. Ez egy kozmikus kapu a fizikai és a spirituális világ között. Oroszlán kapunak hívjuk, mert asztrológiailag a Nap az Oroszlán jegyében jár (júl.23-aug.22.). Ez a 88-as Energiakapu július 26-án nyílik és augusztus 8-án éri el a csúcspontját. 2021-ben a július 4-i Felemelkedés Órával kezdjük a felkészülésünket.  

A 88-as Energiakapu vagy Oroszlánkapu egy mennyei Csillagkapu, ami lehetővé teszi, hogy új fénykódokat kapjunk a Felemelkedéshez, az emberiség fejlődéséhez a következő 1 évre. 

Emeld meg velünk együtt rezgésszinted!

 

FELKÉSZÜLÉS A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSRA

MINDEN JOG FENNTARTVA! ©RÓZSÁS ANDREA 2015.

 

2015-ben heteken át készítettem fel a résztvevőket a LÉLEKZET 88-as programmal az augusztus 8-i 888-as dimenziókapu nyitásra és a 2015-ösLÉLEKZET 888-as SZERTARTÁSsal mindenki nyitottabb állapotban tudta befogadni a mennyei energiát. Ez a Dimenziókapu lehetővé tette és teszi azóta is, hogy a Galaktikus központból áradó energiákat itt a Földön vezetéssel, emberi testben, tudatosan, tömegek fogadják. A Felemelkedés folyamatában kulcsfontosságú a tudatosság, így A 88-as Energiakapun át áramló energiák fogadásához is szükséges tudatosan a lehető legmagasabbra emelni rezgésszintünket.  

Az elmúlt években sikerült felkészítenem a résztvevőket az augusztus 8-i LÉLEKZET 88-as Szertartásra és a lehető legmagasabbra emelni a rezgésszintet, ami lehetővé tette, hogy a résztvevők befogadják a fejlődésüket segítő mennyei energiát. Ez az energia új Fénykódokat, vagyis újabb megértést, felismeréseket, újabb, jobb megoldásokat hoz mindenki életébe és a LÉLEKZET 88-as Szertartást követő hónapokban bontakozik ki természetes módon. 

 

Most 2021-ben újra szeretettel hívok mindenkit immáron a 7. LÉLEKZET 88-as SZERTARTÁSra és a szertartást megelőző közös LÉLEKZET 88-as Felkészülésre!

 

Fogadd a mennyei szeretetet 2021-ben is az eddig több, mint ezer résztvevő által biztonságban megtapasztalt LÉLEKZET 88-as Szertartással, amire idén is közösen készülünk. A felkészülés során nem egyben tárom eléd a 88-as Energiakapu minden titkát, ami rengeteg információ lenne egyben és ami nagy valószínűséggel csak az elmédet táplálná, hanem fokozatosan, lépésről lépésre haladunk, így lehetőséget teremtve a kapott információk, átélt tapasztalatok feldolgozásához, befogadásához és az emelkedéshez.

 

AZ ŐSI TUDÁS VISSZATÉR!

 

A LÉLEKZET 88-as Programmal a tudatos energiamunkát segítem. A felkészülés elméletből és gyakorlatból áll, ami lehetőséget biztosít számodra, hogy tudatosan fogadd majd a 88-as energiakapun át áramló mennyei energiát. A felkészülés sorozat javasolt programokkal kezdődik, amelyeken személyesen vagy online vehetsz részt, majd a további online részeket a Javasolt Programok alatt (időrendben lefelé görgetve) követheted. A LÉLEKZET 88-as Felkészülés bárhol végezhető és bárki képes végezni, aki elmúlt 21 éves. Augusztus 8-án a Lélekzet 88 -as Szertartást vezetni fogom, a tudnivalókat, pontos részleteket augusztus 7-én az oldal alján találod majd.

 

 

ÉLJÜK ÁT EGYÜTT A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSSAL A 88 -AS ENERGIAKAPU LEGMAGASABB REZGÉSEIT AUGUSZTUS 8-ÁN, REGGEL 8 ÓRAKOR BÁRHOLIS LÉGY!

 

Erről pontos részletek később, bár annyit elárulok, hogy nagyon különleges lesz! A felkészülésen való online részvétel és a LÉLEKZET 88-as Szertartás is INGYENES! A gyakorlat aug. 8-án este 8 órakor is elvégezhető.

Örömmel várom most is a közös munkát!

A Felemelkedés folytatódik.

Szeretettel:

Rózsás Andrea

 

7. LÉLEKZET 88-as PROGRAM:

FELKÉSZÜLÉS A 88-as SZERTARTÁSRA 

 

1. rész

AKTUÁLIS PROGRAM:

 

2021. augusztus 1. vasárnap 8 óra:

http://energiaterapiaoktatas.hu/img/upload/files/aktualis_energia_00.jpg

FELEMELKEDÉS ÓRA

 

A LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA egy lehetőség számodra, hogy a félelem világából a szeretet világába emelkedj és segíts a többieknek is!

 

Időpont: 2021. augusztus 1. vasárnap 8 óra.

Részvételi díj: 0Ft.

HOL?

Élőben, videón jelentkezem a FELEMELKEDÉS-RÓZSÁS ANDREA Facebook csoportban. A Felemelkedés folyamatában fontos az átláthatóság. A zárt csoportunkhoz személyes oldallal lehet csatlakozni. Csatlakozz hozzánk itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/2221658631475316/?comment_id=2221675021473677¬if_id=1584123297814781¬if_t=group_comment

 

Fogadd a mennyei szeretetet 2021-ben is az eddig több ezer résztvevő által biztonságban megtapasztalt LÉLEKZET 88-as Szertartással, amire idén is közösen készülünk. 

ÉLJÜK ÁT EGYÜTT A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSSAL A 88 -AS ENERGIAKAPU LEGMAGASABB REZGÉSEIT AUGUSZTUS 8-ÁN, REGGEL 8 ÓRAKOR BÁRHOLIS LÉGY!

 

 

 

7. LÉLEKZET 88-as PROGRAM:

FELKÉSZÜLÉS A 88-as SZERTARTÁSRA 

2. rész

2021. július 10. szombat - Újhold

 

Megtapasztaltam a lehetőségét annak, hogy a 3 dimenziós világunk nehéz, karmikus súlyától megtisztult emberek megszabadulhatnak és beléphetnek az Új világunk magasabb dimenzióiba. 

Ebben segítek minden résztvevőnek a Lélekzet 88-as Programmal, immáron 7. éve.

 

Bár úgy érezheted, hogy korlátozva vagy, VAN VÁLASZTÁSOD!

 

A Lélekzet 88-as felkészülést azzal kezdjük, hogy erősen megkapaszkodunk, azért, hogy stabilan álljunk és végig tudjuk követni a Lélekzet 88-as Programot. 

Ehhez a július 10-i különleges újhold extra energetikai lehetőséget biztosít és mi ezt tudatosan használjuk: a gyökereinkkel összefonódunk FÖLDANYÁVAL.

 

A Felemelkedéshez stabil alapokra van szükségünk. Földanya végtelen támogató energiája megnyugtat, stabilizál és erőssé tesz a feladataink megoldásához. Biztonságot teremt bennünk. 

 

FÖLDANYA EREJE - ENERGETIKAI FELTÖLTŐDÉS, MEGERŐSÍTÉS   

A videót 2018. áprilisában készítettük az Atlanti-óceán csodálatos szigetén, Madeirán. Csendesedj el ma 10 percre és végezd el az energetikai feltöltést. Kattints a videóért ide:  https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

 

Fogadd a mennyei szeretetet 2021-ben is a több ezer résztvevő által biztonságban megtapasztalt LÉLEKZET 88-as Szertartással, amire idén is közösen készülünk. 

ÉLJÜK ÁT EGYÜTT A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSSAL A 88 -AS ENERGIAKAPU LEGMAGASABB REZGÉSEIT AUGUSZTUS 8-ÁN, REGGEL 8 ÓRAKOR BÁRHOLIS LÉGY!

 

 

7. LÉLEKZET 88-as PROGRAM:

FELKÉSZÜLÉS A 88-as SZERTARTÁSRA 

3. rész

SZESZE 87. 

SZERVEZETT SZERETETETKÜLDÉS (SZESZE) 87. 

HASZNÁLD KI A TELIHOLD EREJÉT A FELEMELKEDÉSHEZ ÉS CSATLAKOZZ!

​​

A TELIHOLD ENERGIÁJA NAGYON ERŐTELJES, TERELD JÓ IRÁNYBA! Élj te is ezzel a csodálatos lehetőséggel! CSATLAKOZZ! A SZERETET ÁLDÁST HOZ. 

Időpont: 2021. július 24. szombat 20 óra.

HOL? Bárhol.

MENNYIBE KERÜL? Ingyenes.

HOGYAN?  Hallgasd meg a hanganyagot 20 órakor itt: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

KÉSZÜLJÜNK EGYÜTT A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSRA, ÉLJÜK ÁT EGYÜTT A 88 -AS ENERGIAKAPU LEGMAGASABB REZGÉSEIT AUGUSZTUS 8-ÁN, REGGEL 8 ÓRAKOR BÁRHOLIS LÉGY!

 

7. LÉLEKZET 88-as PROGRAM: 

FELKÉSZÜLÉS A 88-as SZERTARTÁSRA 

4. rész 

IDŐN KÍVÜLI NAP

A Felemelkedés folyamatában megváltozik az idő érzékelése.

Július 25. szombat IDŐN KÍVÜLI NAPGALAKTIKUS SZABADSÁG NAP

A Galaktikus naptár 13 holdhónapból, egy holdhónap mindig 28 napból áll, így összesen egy év 364 nap. A 365. nap ezen kívül esik lehetővé téve azt, hogy az időn kívülre, a jelenlegi időnk fölé emelkedjünk. 

A nemzetközi Galaktikus Kalendárium / Galactic Calendar közösség legnagyobb ünnepe 1992 óta ez a Galaktikus Szabadság Nap. Ez a nap egy szent megállás a Galaktikus Új Év hajnala előtt. Az Időn Kívüli Napot világszerte fesztiválokkal ünneplik, fókuszban a globális béke, a megbocsátás, a tisztítás és a művészetek.

A Lélekzet Időn kívüli napi meditáció közben egy finom áramlással tér- és idő fölé, egy kiteljesedettebb valóságba emelünk, ahol hozzáférésünk van minden valósághoz. Infó, regisztráció:http://www.lelekzethaz.hu/index.php?oldal=fenyunnep

Fogadd a mennyei szeretetet 2021-ben is az eddig több ezer résztvevő által biztonságban megtapasztalt LÉLEKZET 88-as Szertartással, amire idén is közösen készülünk. 

ÉLJÜK ÁT EGYÜTT A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁSSAL A 88 -AS ENERGIAKAPU LEGMAGASABB REZGÉSEIT AUGUSZTUS 8-ÁN, REGGEL 8 ÓRAKOR BÁRHOLIS LÉGY!

 

7. LÉLEKZET 88-as PROGRAM: 

FELKÉSZÜLÉS A 88-as SZERTARTÁSRA 

5. rész 

JÚLIUS 26. AZ ÚJ CIKLUS KEZDETE

A Szíriusz heliákus kelésétől, vagyis a Nappal együtt kelésétől számították Egyiptomban az új évet. Az egyiptomi új év első napja a Nílus áradásának első napja is. Július elejétől ebben az időszakban vagyunk. Az energia betölt mindent, hasonlóan, mint a Nílus vize. A Nílus áradásával elmossa a régit, a már használhatatlant és táptalajt biztosít az újnak. Ebben az időszakban elengedjük, ami nem hasznos, ami nem igaz, ami nem jó a számunkra, ami már nem szolgálja a fejlődésünket és előkészítjük a „talajt” az Újnak. Az energia úgy áramlik, mint a Nílus vize. Árad kívül és belül a tisztító áramlat és kimossa amire már nincs szükségünk. Megtisztulunk, hogy új életünk magjainak megfelelő „táptalaja” lehessünk.

Az egyiptomi hagyomány mellett a maják is júliusban ünneplik az újévet.

A MAJA GALAKTIKUS ÚJÉV

A Galaktikus Év minden évben július 24-én ér véget és az új év július 26-án kezdődik. Közötte július 25. az ún. Időn Kívüli Nap.

Dr José Argüelles író, művész, béke aktivista, humanitárius, spirituális vezető nyitotta fel a világ szemét újra a maja civilizációra. Olyan fogalmakat alkotott meg, mint a mesterséges idő, a természetes idő és az ő nevéhez fűződik a Galaktikus Naptár. Azért galaktikus, mert Argüelles minden kultúrának szánta. Ez az időszámítás segít újra összehangolódnunk a Természettel.

A Galaktikus Újév minden évben július 26. Az újév 2021. július 26-tól a Galaktikus naptár szerint a Sárga mag éve. A Sárga mag a fejlődés mintája. A titok benned bont virágot. Ahogy a mag a beteljesülésének hologramját tartalmazza, a Felemelkedésed is egy természetes rendben történik. A Felemelkedés folyamata felgyorsult és most a te valódi vágyad kerül a csírázás fókuszába. Képzeld el, ahogy a világod egyre nyitottabbá válik, a mag benned a növekedésre kap meghívást. Érezd a lehetőségét! Az igaz vágyad, álmod intelligens ereje áttör minden beragadt elvárást. Az új mag elültetése váratlan mágikus növekedést hoz. Légy hajlandó kiszabadulni a múlt mintáinak korlátozásából, lerázni magadról a hitrendszer láncait. Hívd elő az élettel való kreatív együttműködésed erejét, ami felemeli az érzékelésedet, a tapasztalásodat és beindítja az álmaid megvalósulását. Mozdulj az új lehetőségek fényébe! Ajánld fel az álommagodat az univerzumnak. Itt az ideje elültetni az új magokat, melyek összhangban vannak az emberiség kollektív Felemelkedésével. Az új magokat nem a régi világ terméketlen földjébe, hanem az új világ termékeny, rugalmas földjébe ültetjük. Flow-ban lenni a világ átalakulásával, együttműködni a Felsőbb Éneddel, ez az a ritmus, amit el kell kapnod. 

Felhasznált irodalom: "The Mayan Oracle - Return Path to the Stars" by Ariel Spilsbury & Michael Bryner.

ITT AZ IDŐ A FELEMLEKDÉSHEZ!

A bölcsességhez szükséges az elme és a szív összhangja. Önállóan végezhető Felemelkedés útmutató:   A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

 

Fogadd a mennyei szeretetet 2021-ben is a már több ezer résztvevő által biztonságban megtapasztalt LÉLEKZET 88-as Szertartással, amire idén is közösen készülünk.

ÉLJÜK ÁT EGYÜTT A 88 -AS ENERGIAKAPU LEGMAGASABB REZGÉSEIT AUGUSZTUS 8-ÁN, REGGEL 8 ÓRAKOR BÁRHOLIS LÉGY!

 

7. LÉLEKZET 88-as PROGRAM: 

FELKÉSZÜLÉS A 88-as SZERTARTÁSRA 

6. rész 

Folyt. köv.!

 

ADDIG IS...

MARADJUNK KAPCSOLATBAN! 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE A JOBB OLDALON A ZÁSZLÓK ALATT!

 

CSATLAKOZZ:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea FACEBOOK CSOPORThoz itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Hivatalos Felnőttképző (Nyilvántartási száma: B/2020/000064), Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangfürdő Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Feminine Power™ Tranformational Facilitator/Átalakító facilitátor, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed.

Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos eseményt, egyéni kezelést vezetett már több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

 

 

88-as ENERGIAKAPU

A LÉLEKZET 88-AS SZERTARTÁS

2021.08.08. 8 óra

 MINDEN JOG FENNTARTVA! ©RÓZSÁS ANDREA 2015.

A hanganyag itt lesz elérhető augusztus 8-án vasárnap a reggeli 8 órás vagy, ha reggel nem érsz rá, az esti 8 órás szertartáshoz.

8 óra előtt 8 perccel kell indítanod! 

 

 

Az oldal tetejére!