Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA

 

Szeretettel köszöntök minden kedves Olvasót!

 

Ezen az oldalon minden aktuális havi esemény a Felemelkedés tükrében olvasható. A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése. A Felemelkedés szeretet, tudás és az ezek alapján való cselekvés, ami egy magasabb szintű tudatos létbe vezet.

2007. októberében a Felemelkedés megvalósíthatóságának üzenetét kaptam. A misszióm, hogy ezt minden lehetőségemmel támogassam. A célom a Felemelkedés segítése a tudatosság, a belső erő és a spirituális önismeret fejlesztésével.

 

Örömmel mutatom ezt az utat neked is!

Rózsás Andrea

Önismereti tréner, Felemelkedés útmutató, IET® tréner, Átalakító facilitátor, Hangterapeuta

 

 

ISTEN HOZOTT ÁPRILIS!

 

AZ ÚJJÁÉLEDŐ ERŐ

 

 

 FELEMELKEDÉS:

FELTÁMADÁS, ÚJJÁSZÜLETÉS A FELSŐBB ÉNÜNKBE.

 

A Felemelkedés több síkon zajlik. A Felemelkedés folyamatában egy magasabb szinten már megtörtént az, ami a fizikai világ átalakításához szükséges.

Áprilisban a Földanya, a Természet belső erejét kiengedi és megcsodálhatjuk ahogy az életerő virágzásnak indul.

A belülről fakadó kreatív erődet a harc helyett a Felemelkedésedhez használd! Amikor lelassul az élet, akkor a Felsőbb Éned üzen. Tanulj a Felemelkedésről, tanuld meg a Felemelkedés alapjait és tartóoszlopait, hogy biztonságban emelkedhess. Ehhez nyújt segítséget A te Felemelkedésed c. könyv, ami a Felemelkedés-modell első részét tartalmazza. 

 

 

HÚSVÉT A FELEMELKEDÉS TÜKRÉBEN

 

A tavasz az új élet ünnepe. A megtisztultan újjáéledt életerő ünnepe, ami cselekvésre sarkall. OSTARA ősi kelta tavaszünnep, a PÉSZAH zsidó ünnep (2021. március 27-április 4.), az elkerülés, a szabadság ünnepe. A HÚSVÉT keresztény ünnep, aminek idejét az ősi hagyomány által fontos tavaszi Napéjegyenlőség és a telihold(!) határozza meg. A húsvét, a tavaszi Napéjegyenlőség utáni teliholdat követő vasárnap. A vasárnap a Felsőbb Énünket szimbolizáló Nap napja. 

 

A TOJÁS

A húsvét szimbóluma a tojás. Az ősi babilóniaiak, egyiptomiak, görögök, perzsák, skandináv népek is a tojást szent szimbólumnak tekintették. A tojás, melyben élet rejlik Isten, a Világ, az Univerzum szimbóluma és Világtojásnak vagy Mundán tojásnak hívjuk. A Mundán tojás tavasszal feltöri a héját és belőle új élet ébred. A tojásból kikelő élet előtt egy új, tágabb világ tárul ki. 

MOST AZ ÉLET ALVÁSBÓL VALÓ ÉBREDÉSÉT ÜNNEPELJÜK.

 

JÉZUS A FELEMELKEDETT MESTER

Jézus keresztútja számomra a Felemelkedő ember küzdelméről, harcáról, szenvedéséről szól, s ezen útja során régóta hordozott terhétől megszabadul, karmája kitisztul, egyre könnyebb lesz, tudata tágul és egyre feljebb emelkedik.

Jézus segített, tanított, csodákat tett, aztán irigyelték és ellenségei saját hatalmuk féltése miatt megtámadták. Sőt, akiknek a legtöbbet segített, akikre saját családjaként tekintett, a tanítványai is elárulták. Jézus kiállt minden próbát. Megmutatta hogyan vizsgázzunk kitűnőre szeretetből, elfogadásból, hogy kiszabaduljunk a sötétségből, a matéria fogságából, az ego félelemteli, zárt világából és hogyan fordítsuk a figyelmünket a szeretetre.

Ma is így történik. A kereszt felvétele azt jelenti, hogy önszántunkból, tudatosan felvállaljuk a nehéz terheket, hisz tudjuk, hogy rajtunk kívül senki más nem szabadíthat meg tőlük. Spirituális önismerettel elkezdjük felismerni és megérteni ezeket a terheket, a saját árnyoldalunkat, azokat a tulajdonságainkat, viselkedésünket, amikre nem vagyunk büszkék, amik boldogtalanná tesznek bennünket és szembe nézünk velük azért, hogy megoldhassuk és végre jobban legyünk. Ezeket a negatív részeinket, a félelmeinket, a nehézségeinket megfelelő módszerekkel, segítséggel, kidolgozzuk lényünkből, s közben legyőzzük az egot. A folyamat végén a Felsőbb Énünkben újjászületünk. Az újjászületés a Felemelkedés folyamatának része, amit itt a fizikai világunkban, az emberi testünkben valósítunk meg, vagyis ehhez az újjászületéshez a Felemelkedés folyamatában nem kell meghalnunk. 

A kereszt felvételére csak a tudatos ember képes és a tudatos ember azt a keresztet el is bírja, még akkor is, ha sokszor úgy érzi, hogy nem. Rengeteg tudás, kitartás, erő, fegyelem, türelem, elfogadás, elfogadás, elfogadás ... szeretet és tapasztalaton alapuló hit, valamint az ezek alapján való cselekvés szükséges ezen az Úton. A beavatott tudja, hogy az alagút végén FÉNY várja, s erről az útról már soha le nem tér.

Krisztus fontos Tanítása, hogy ne együtt "fájjunk" vele, hanem legyünk hálásak, hogy megmutatta az Utat és örüljünk és cselekedjünk, hisz megszabadulhatunk, Felemelkedhetünk. A húsvét a szellem feltámadása az anyag börtönéből. A kereszténységben Jézus, a hinduknál Krisna, az egyiptomi hagyományban Ozirisz mutatja ezt az utat nekünk.

A Felemelkedés mindenki előtt nyitva áll, függetlenül vallástól, kortól, nemtől, nemzeti hovatartozástól, bőrszíntől...

 Mi ezt ünnepeljük.

ÁLDOTT ÜNNEPET KÍVÁNOK!

 

 

 

Április 4. vasárnap 

FELEMELKEDÉS ÓRA

ONLINE, ÉLŐ

 

A LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA egy lehetőség számodra, hogy a félelem világából a szeretet világába emelkedj és segíts a többieknek is!

 

Részvételi díj: 0 Ft.

MIKOR?

2021. április 4. vasárnap 8.00-8.30.

8 am CET / 7 am BT

HOL?

Élőben, videón jelentkezem a FELEMELKEDÉS-RÓZSÁS ANDREA Facebook csoportban. A Felemelkedés folyamatában fontos az átláthatóság. A zárt csoportunkhoz valós személyes oldallal lehet csatlakozni. Csatlakozz hozzánk itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/2221658631475316/?comment_id=2221675021473677¬if_id=1584123297814781¬if_t=group_comment

 

 

ÁPRILIS 22.

A FÖLD NAPJA

 

Ezen a napon hallgassátok meg a

FÖLDANYA EREJE energetikai feltöltést!

 

A Föld Napja globális szervezet témája: 

3 napos klíma cselekvés. A klíma változás a legnagyobb kihívás az emberiség számára.

https://www.earthday.org/earth-day-2021/

 

 

A Felemelkedés folyamatában az emberek egyre tudatosabbak. A 2018. január 1-i Boldogújéves Felemelkedés üzenetben előre vetítettem, hogy a gyerekek, a Föld és az állatok kulcsfontosságúvá válnak. 

Április 22. a Föld Napja, ez alkalomból szeretném felhívni a figyelmeteket 8 olyan dologra, amit megtehettek a jövőnkért.

 

8 DOLOG, AMIT MI MAGYAROK IS TEHETÜNK A KLÍMAVÁLTOZÁS ELLEN:

1. Légy vegetáriánus, vagy még inkább vega.

Ha ez túl nagy kihívás számodra, akkor vedd fontolóra, hogy hetente tartasz hús- és tejtermék mentes napot.

2. Organikus élelmiszereket fogyassz!

Az organikus gazdálkodás nem használ műtrágyát, amik nagy része az olajfinomítás mellékterméke.

3. Vásárolj helyi terméket, amikor csak teheted!

A termékek szállításának csökkentésével csökkentjük a klímaváltozás mértékét.

4. Kerüld a hűtő-/fűtő klímaberendezések használatát!

Természetesen szükség van a téli fagyban a fűtésre és az izzasztó melegben a hűtésre, de muszáj, hogy mindig mindenhol kb. 21 fok legyen ahová megyünk? A klímát csak az extrém helyzetekben használd!

5. A szárítógép helyett teregess! Így nem égetsz fosszilis üzemanyagot és a ruhák is tovább tartanak.

6. Többet járj gyalog és biciklivel!

7. Ha vannak gyerekeid, ne használd őket kifogásként, hogy miért kell húst vásárolnod vagy miért kell kocsival menned, amivel az ő jövőjüket teszed tönkre. Kutatások bizonyítják, hogy minden gyermek meghatszorozza (!) a szülei ökológiai lábnyomát. Érdemes tudatosan nevelni őket.

8. Csökkentsd és használd újra még az újrahasznosítás előtt!

Csökkentsd a szemét mennyiségét, kidobás előtt használd többször a dolgokat majd támogasd az újrahasznosítást. Az újrahasznosítás során kevesebb energiára van szükség, mint az új termék előállításához, de ha még ezelőtt csökkentjük a szemét mennyiségét és többször használjuk a dolgokat, akkor még tisztább lesz a Föld.

Forrás: https://www.forbes.com/sites/jeffmcmahon/2017/01/23/nine-things-you-can-do-about-climate-change/#66265552680c 

 

A Felemelkedés folyamatában nagy szükség van a tudatos életre! 

 

 

ÁPRILIS 24.

SÁRKÁNYÖLŐ SZENT GYÖRGY NAPJA

E napon érdemes elgondolkodnunk hiányosságainkon és tudattalanunkba alászállva megküzdenünk a bennünk munkálkodó sárkánnyal. Szent György napján a reggeli friss harmatban mosakodtak őseink, aminek varázserőt tulajdonítottak.

 

 

Április 27. kedd

SZUPERHOLD-TELIHOLD

ÉS SZERVEZETT SZERETETKÜLDÉS® (SZESZE®) 84. 

 

Április 27. kedd 20 óra: SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) 84. Ingyenes, bárhol végezhető, bárki képes végezni. A TELIHOLD ENERGIÁJA NAGYON ERŐTELJES, TERELD JÓ IRÁNYBA! Élj te is ezzel a csodálatos lehetőséggel! CSATLAKOZZ! A SZERETET ÁLDÁST HOZ. 

Hanganyag, részletek: http://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/  

 

A Szuperhold olyan Telihold, amikor a Hold több fényt áraszt, mint egy normál Telihold idején, mert a Telihold a Hold pályájának a Földhöz legközelebbi pontján valósul meg. 

Milyen spirituális erő rejlik ebben a Szuperholdban?

A Hold maximum fényét vetíti most a Földre. Ez egy hatalmas LÉLEKTÜKÖR minden embernek és az egész emberiségnek. Nézd és lásd is meg benne önmagad! Ezek azok a helyzetek, amikor nem másokkal, hanem magaddal kell foglalkoznod. Mélyen magadba nézni és felismerni, elismerni hol hibáztál. Őszintén, egyszerűen, felvállalva azt, majd bocsánatot kérve kijavítani, ami nem jól sikerült. 

A Virtuális Teleszkópnak köszönhetően élőben lehetünk a tanúi az otthonunk kényelméből, ahogy a Szuperhold a legendás római látóhatár fölé emelkedik, a háttérben az örök város híres épületeivel. Április 26. 17.15-től kezdődő online közvetítést a következő linkre kattintva ingyenesen nézheted: https://www.virtualtelescope.eu/2021/03/30/the-2021-flower-supermoon-online-observation-26-april-2021/

 

 

 

AJÁNLÓ:

 

 

 

A VILÁG ÁTALAKUL. ÉS VELEM MI LESZ?

A TE FELEMELKEDÉSED

Kattints ide: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed/

 

 

A TUDATOSSÁG FEJLESZTÉSÉHEZ:

 

 

A Felemelkedés Rózsái

A Felemelkedés csak tudatosan történhet. A tudatosságod fejlesztéséhez ajánlom a Felemelkedés Rózsáit. Mi az a Felemelkedés Rózsái? Itt találod: https://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/

 

 

STABILITÁSHOZ:

FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

A Felemelkedéshez stabilitásra van szükségünk. Földanya végtelen támogató energiája megnyugtat, stabilizál és erőssé tesz a feladataink megoldásához. Biztonságot teremt bennünk. 

Hallgasd ide kattintva: https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

 

 

 

 ​ LÉLEKZET® ÉS IET® ESEMÉNYEK ÁPRILISBAN

 

Április 4. vasárnap 8.00: ONLINE LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA Részletek: https://felemelkedes.com/online-workshop-2/ 

Április 6. kedd 18.00-18.45: IET® Mester-Oktatói online gyakorló csoport. Regisztráció: andrea@lelekzethaz.hu

Április 9. péntek 10.00-12.30: LÉLEKZET SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM 7. alkalom. Részletek: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=spiritualis-onismereti

Április 14. szerda 18.00-20.30: LÉLEKZET SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM 7. alkalom. Részletek: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=spiritualis-onismereti

Április 27. kedd 20.00: SZErvezett SZEretetküldés® (SZESZE®) 84. Részletek: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

 

 

További programjaink:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis 

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője,  A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével, a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos és egyéni eseményt vezetett már több ezer résztvevővel.

Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. Bemutatkozása: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas


 

 

A KORONAVÍRUS SPIRITUÁLIS JELENTŐSÉGE

 

A KORONAVÍRUS A FELEMELKEDÉS TÜKRÉBEN

Globális krízishelyzet

2020. február 7.

A Koronavírus napjaink egyik legrettegettebb vírusa, ami halálos betegségeket okoz, nincs még ellenszere és jelenleg úgy tűnik június előtt nem is lesz, így érthető, hogy az emberek félnek. Emiatt a vírus miatt az Egészségügyi Világszervezet, a WHO globális vészhelyzetet hirdetett. Ez a vírus a legnagyobb hatalmakat is megingathatja. Eredete ismeretlen, amit tudni lehet az az, hogy a vírus okozta tüdőgyulladás-járvány tavaly decemberben jelent meg Kínában. 

Nagyon ijesztőnek tűnik és valóban az is, megfoghatatlan, érthetetlen, félelmetes, ha csupán materialista szemlélettel, a fizikai síkon nézzük.

Ma a Felemelkedés folyamatában a spirituális tudatos emberek egyre inkább egy kiterjeszkedettebb valóságban élnek, ahol az okokat, jelentéseket lehet keresni. 

A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése. A Felemelkedés szeretet, tudás és az ezek alapján való cselekvés, ami egy magasabb szintű, tudatos létbe vezet. 

A Felemelkedés szemszögéből nézve a tüdő a szabadság szárnya. A betegség figyelemfelhívás. A gyulladás a tudattalanba elfojtott harc és küzdelem. 

A tüdő megbetegedése a szabadság sérülését jelzi. A tüdő gyulladása a gondolkodás, észlelés, képzeletalkotás szabadságának elvesztése miatt kialakult belső harc, az egyénben belül dúló fájdalmas küzdelem. 

Nem véletlenül indult ez a tüdőgyulladás-járvány Kínából, egy olyan országból, ahol az emberek már nem csupán fizikai-, hanem egy digitális diktatúrában élnek. Megfigyelik őket. Arcfelismerő rendszerek az emberek minden mozzanatát figyelik, elemzik. Mindenkiét, még az iskolában a gyerekekét is. Ijesztő? Igen, az. Talán úgy érzik az emberek, hogy így megfulladnak? Talán úgy érzik nem kapnak levegőt? S ha mindezt ki sem mutathatják, félve a büntetéstől mást nem tehetnek, mint belül elfojtják, a tudattalanba elzárják. S mi történik, ha a tudattalan megtelik? A tartalmát kívülre vetítik, külvilágukban megjelenik, hogy megmutassa magát, mert eltűnni nem tud semmi.

Mikor léptük át a határt? 

A Felemelkedés folyamatában a tudatosság fejlődik. A gondolkodásnak tudatos gondolkodássá kell válnia.

A gondolkodás hat az érzelmekre. Ha a gondolkodás szárnyal, az érzelmek is magasabbra emelkednek, a tudat tágul, terjeszkedik.

Ha a gondolkodás szabadsága sérül, megszűnik, akkor az érzelmek fogságba esnek, zárt börtönbe kényszerülnek, küzdenek. Amikor a gondolkodás szabadsága „elszáll”, a magas rezgésű érzelmek utána repülnek, tőlünk, emberektől egyre messzebbre kerülnek, s ami marad az a bezárt szív és a túlélés harca. 

Ez ellen lázad a tüdő szabadság után kiáltva, a gondolkodás szabadságának elvesztét mutatva az egész emberiség számára!

©RÓZSÁS ANDREA  2020. február 7.

 


EMELD MEG A REZGÉSSZINTED!

Az emberek képesek a környezet energiáit átvezetni magukon, ami befolyásolja a közérzetüket. A Felemelkedés folyamatában nagyon fontos a tudatosság és az, hogy egy - egy negatív helyzetből mihamarabb ki tudd emelni magad, vagyis megemeld a rezgésszinted. 

 

MIKOR SZÜKSÉGES MEGEMELNI A REZGÉSSZINTED?

Akkor, ha egy olyan helyzetben találod magad, ahol kívülről, a környezetedből nehéz érzelmi, gondolati tartalmak áradnak feléd és ezek, ha akarod , ha nem, hatással vannak rád is, így egyre rosszabbul, egyre nehezebbnek érzed magad. Minél nehezebb energiák vesznek körbe, annál rosszabbul érzed magad.

Ilyen helyzetek például:

- ha valami nem sikerült és kedvetlen vagy,

- ha egy olyan helyre mész, ahol előtte veszekedtek. Ekkor, lehet nem tudod miért, de egyre ingerültebbé válsz ezen a helyen.

- ha egy félelemkeltő hírt látsz a TV-ben, aminek hatására egyre inkább félni kezdesz. Sokszor csak hosszabb idő után veszed észre, hogy félsz attól, amit beléd tápláltak a TV-n keresztül és ami azelőtt egyáltalán nem okozott félelmet, talán eszedbe sem jutott.

- egy keserű csalódás után,

- betegség után,

- természeti katasztrófa után vagy annak a híre hallatán,

-terrortámadás után vagy annak a híre hallatán,

- ha túl sok stressz ért a munkahelyeden vagy a magánéletedben,

- ha sokat aggódsz,

- ha nagy változáson mész át,

- ha túlfélted a gyerekeidet, szeretteidet,

- ha félsz egyedül,

- ha mérges vagy....

 

HOGYAN KELL MEGEMELNI A REZGÉSSZINTED?

 

Hallgass zenét,

 

Énekelj,

 

Táncolj,

 

Segíts másoknak,

 

Menj ki a szabadba,

 

Sétálj mezítláb,

 

Végy egy meleg fürdőt,

 

Öleld meg a szeretteidet tiszta szívedből,

 

Nevess,

 

Végezz légzőgyakorlatokat, 

 

Tornázz, sportolj, jógázz,

 

Relaxálj,

 

Meditálj,

 

Végezz energetikai gyakorlatokat,

 

Végezd velünk a SZErvezett SZEretetküldést minden hónapban egyszer! Az ingyenes hanganyagot itt találod:  https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

 

Ne feledd, az Út felfelé vezet!

 

 

Szeretettel:

Rózsás Andrea

 

***

A NAPPAL ÉJSZAKÁBA FORDUL?

2017. AUGUSZTUS 21. - Teljes Napfogyatkozás az USA-ban

A Nasa közvetítése magyar idő szerint 18 órától! 

Ma a század legnagyobb asztronómiai eseménye, egy olyan teljes Napfogyatkozás látható, ami átvonul az egész Egyesült Államokon. A teljes Napfogyatkozás nyomvonala Nyugatról Keletre halad, az Oregon állambeli Salemtől Charlestonig tart (South Carolina).

A pici Hold nagy szerepet játszik. 

A Nap, a Hold és a Föld együtt táncol. A Hold a Föld előtt haladva árnyékot vet a Földre és ezt az árnyékot hívjuk a Napfogyatkozás nyomvonalának. A Hold kitakarja a Napot annyira, hogy csak a Nap koronája lesz látható.

A teljes napfogyatkozás kb 3 percig tart.

Ha szeretnéd élőben követni anélkül, hogy az USA-ba utaztál volna, kattints ide 18 órakor: https://www.nasa.gov/eclipselive/#NASA+TV+Public+Channel

 

Mit jelent a teljes Napfogyatkozás spirituálisan, a Felemelkedés folyamatában?

 

A teljes Napfogyatkozás először is azt mutatja meg, hogy a 3 bolygó, a Nap, a Hold és a Föld EGYÜTTMŰKÖDIK, együtt táncolják el a Tanítást számunkra. A Felemelkedés folyamatában az együttműködés már az Új Világ egyik alapminősége: 

"Tovább emel a közös erő, az EGYÜTTMŰKÖDÉS..." - SZESZE 15. üzenetek, 2015. szeptember 28. A teljes üzenet itt található: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

Ez az égi esemény másodszor pedig azt mutatja, hogy a Hold a lelki világunk, az érzéseink világa, ami ebben a teljes Napfogyatkozásban látszólag eltakarja a Napot, a Fényt és árnyékot vet a Földre. Azt szükséges megérteni, hogy ez csak LÁTSZÓLAG VAN ÍGY. Csak innét, a földi síkról látjuk így. Valójában ahogy a Hold 400szor kisebb a Napnál, a személyiségünk is csak töredéke a Ragyogó Felsőbb Énünknek. A Hold, ami eltakarja a Napot a személyiség tudattalan része. Felhívja a figyelmünket a belső erőnkre, a spiritualitásra, a keativitásra, a lelkiségre, az érzelmekre, a vízre és arra, hogy a negatív érzelmek túlsúlya áradást okoz a fizikai szinten. A negatív érzelmekkel, a túlfűtött érzelmekkel csak az Egót tápláljuk, ami bármilyen nagynak is tűnjön, soha nem tudja eltakarni teljesen a Fényt, bármennyire is igyekezzen. A Teljes Napfogyatkozás megmutatja, hogy a Nap aranykoronája még a legsötétebb időkben is ragyog.

Harmadjára pedig a rejtett tanítása a teljes Napfogyatkozásnak szerintem a következő: még ha úgy is látszik, hogy a Hold takarja el a Napot, a Hold is sötét marad a Nap fénye nélkül! Tehát a Nap, a Felsőbb Énünk nélkül az érzelmeink, a lelkiségünk, a személyiségünk, az egónk sem létezhet. Valójában a Nap bújik el a Hold mögé, így mutatja meg Felsőbb Énünk árnyékrészünket, olyan rejtett területekre világít rá az életünkben és az emberiség életében, amik nagyon fontosak és nem jól működnek. NEM LÉTEZIK TELJES SÖTÉTSÉG.

Mi az a Felemelkedés? Itt találod: https://felemelkedes.com

Szeretettel

Rózsás Andrea

***

NAGYSZERŰ HÍREM VAN A FELEMELKEDÉSRŐL!

 

 

A Felemelkedés egy új szakaszhoz ért. A Belső szív szeretet alapú világa a kritikus tömeg által létező valósággá vált, amit a tömegek is elérhetnek. Ez az emelkedés, a tudat tágulása, új kaput nyitott meg, szélesebb, nagyobb rálátással az Univerzumra és Önmagunkra.

A Hermetikus hagyomány, ami alapján a Spirituális Önismereti Tanfolyamokat is tartom azt mondja: "Ahogy fent, úgy lent.". Ez azt jelenti, hogy ami megvalósul a felsőbb szellemi szinteken, megjelenik lent, az anyagi valóságban is, illetve az a belső valóság, amit elérünk, megjelenik kint, a minket körülvevő világban is.

Az Új Aranykor a félelem helyett a szív alapján, a szeretet alapján működik, ahogy azt a Felemelkedés tanfolyamokon is tanítom. Minden átalakul és mindezért sokat kell dolgozni, leginkább belül. Aki nem képes a szeretetre, meg kell tanulnia és most már nem kerülheti ki azt, hogy szembesüljön önmaga árnyékrészével. 
Minden láthatóvá válik mindenki számára. Közel az idő, hogy az emberek VALÓDI belső érzékeléssel éljenek, már nem csak belső érzékeléssel látunk egy embert és tudjuk milyen valójában attól függetlenül amit mond, amit mutat magáról, hanem minden láthatóvá válik. Ez történik a világban kicsiben és nagyban is.

A Felemelkedés kapuja nyitva áll minden őszinte, tiszta szívű ember előtt. Tömegek indulnak az Új Aranykorba.

 

A NAGYSZERŰ HÍR A FELEMELKEDÉSRŐL:
Ahogy fent, úgy lent. Az Új világban kitartóan dolgozunk belül, magasabb szinten, miközben a fizikai világban, lent, a matériában egy új világot fedeztek fel !!! 

A NASA Spitzer űrtávcsöve felfedezett egy Föld-szerű bolygókkal teli naprendszert. A közepén lévő TRAPPIST-1 nevű csillag körül 7 bolygó kering, amik közül 3 bolygó lakhatónak tűnik!

"A rendszerben az az egyik leglenyűgözőbb, hogy mind a hét hasonló bolygó nagyon közel esik egymáshoz.
Az egyik bolygón állva látnánk a szomszéd bolygókon a nagyobb természeti jelenségeket, felhőket, viharokat, szabad szemmel kivehetőek lennének a hegyek, vizek." -olvasható az index.hu-n. 

2017.02.22.

 

Csodás időket élünk! 
Ragyogó napokatt mindenkinek!

Rózsás Andrea

Mi az a Felemelkedés? Itt találod: https://felemelkedes.com

Csatlakozz  a FELEMELKEDÉS FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

 ***

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) versike

Egy dolgunk van a szeretet, hogy meggyógyítsuk a szíveket.

Lelked érzi a hívó szót, s te várod a csodát, és most teszel is érte.

Résnyire nyitott szívedbe aranyfény áramlik, miután feltöltötte továbbkapcsolódik.

Mint arany rózsafüzér felfűződünk szemenként, sorba rendeződve, a szeret fényével körülölelve egyenként, tiszta szeretet burokban, töltekezve.

Lassan a kis burkok összeérnek, így lesz gyógyulása az emberiségnek.

Árasszuk szívünk fényét tovább, hogy legyen alkalma mindenkinek megélni a csodát!

Rózsás Andrea

 

SZErvezett SZEretetküldés: 

https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

***

 

A KÖSZÖNÉS ENERGIÁJA

 2015.

 

 

Az ősi népek köszöntései alapvető igazságokat tartalmaznak, amiket ha tudatosan kifejezünk, akkor önmagunkban és másokban is megerősítjük a tisztelet energiáját.

IN LAK'ECH ALA K'IN

Te egy másik én vagy, én egy másik te vagyok. A hagyományos Maya jelentés: ÉN TE VAGYOK, TE ÉN VAGY.

Az Indiából eredő NAMASTE-vel azt fejezzük ki, hogy A BENNEM ÉLŐ FÉNY TISZTELI A BENNED ÉLŐ FÉNYT.

A Lakoták mondása MITAKUYE OYASIN azt jelenti MINDANNYIAN ÖSSZE VAGYUNK KAPCSOLÓDVA.

ADJON ISTEN! - FOGADJ ISTEN!

A köszönés a leggyakoribb érintkezési forma, mellyel tiszteletünket fejezzük ki egymás iránt. Vegyük ezt komolyan és köszöntsük egymást úgy, hogy egymás szemébe nézünk, egymásra mosolygunk  és a szóbeli kifejezésünket megerősítjük a testtartásunkkal is. 

Amellet, hogy így illő nagyon fontos, hogy a köszönésünkkel egy energiacserét indítunk el magunk és a másik ember között és hát amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

Szeretettel

Rózsás Andrea

 

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Lélekzet Hangfürdő;  
Spirituális Önismereti Tanfolyam
Spirituális Energia Workshop
Lélekzet Holdtemplom; 
Modern Magdalénák
SZErvezett SZEretetküldés; 
Felemelkedés 1. – Arany Mester tanfolyam; 
Felemelkedés 2. – Felsőbb Én tanfolyam; 
Felemelkedés 3. – Belső Istennő;
Lélekzet előadások.

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Gyógyító Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;
IET Mester-Oktató képzés;

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis-energia

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

 

 


ANDY WEIR: A TOJÁS


Épp hazafelé tartottál, amikor meghaltál. Autóbaleset történt. Nem annyira különös, mégis végzetes baleset. Magad mögött hagytál egy feleséget és két gyereket. Fájdalommentes halálod volt. A mentősök mindent elkövettek, hogy megmentsenek, de mindhiába. A tested olyan sérüléseket szenvedett, hogy jobb is volt így, higyj nekem.
"Mi... mi történt?" - kérdezted. "Hol vagyok?"
"Meghaltál" - közöltem tárgyilagosan. Nem volt értelme a finomkodó szavaknak.
"Volt ott egy... egy teherautó, ami megcsúszott..."
"Ja" - mondtam én.
"Meg... meghaltam?" 
"Igen. De ne érezd magad rosszul emiatt. Az emberek meghalnak" - válaszoltam.
Körbenéztél. A semmi vett körül. Csak te és én voltunk ott.
"Mi ez a hely?" - kérdezted. "Ez lenne a túlvilág?"
"Többé kevésbé" - válaszoltam.
"Te lennél Isten?" - kérdezted.
"Aha" - feleltem. "Én lennék Isten."
"A gyerekeim... a feleségem..."
"Mi van velük?"
"Velük minden rendben lesz?"
"Ez igen" - szóltam. "Csak most haltál meg, de a legfőbb gondod a családod. Ez jó dolog."
Lenyűgözve néztél rám. Lehet, nem úgy néztem ki, mint ahogy Istent képzelted. Úgy néztem ki, akár egy átlagos ember. Vagy esetleg, nő. Talán egy homályos körvonalú alak voltam csupán. Mindenesetre inkább hasonlítottam egy gimnáziumi nyelvtantanárra, mint a mindenhatóra.
"Ne aggódj" - mondtam. "Minden rendben lesz. A gyermekeid szemében mindig a tökéletes apa képében fogsz tündökölni. Nem volt idejük megvető érzelmeket táplálniuk irántad. A feleséged kívülről sírni fog, de legbelül titkon megkönnyebbül majd. Az igazat megvallva, a házasságod már szétesőben volt, de ha ez vigasztal, a feleségednek nagy lelkiismeretfurdalása lesz a megkönnyebbülés miatt."
"Ó" - mondtad. "És most mi fog történni? Megyek a menyországba vagy a pokolba vagy valahová?"
"Egyikbe sem" - feleltem. "Reinkarnálódni fogsz."
"Á" - mondtad. "Szóval mégis a hinduknak volt igaza?"
"Minden vallásnak igaza volt a maga módján" - válaszoltam. "Sétálj egyet velem."
Követtél, ahogy átléptünk az ürességen.
"Hová megyünk?" - kérdezted.
"Valójában sehová" - mondtam. "Csak jó sétálni, miközben beszélgetünk."
"De akkor most mi a lényeg?" - kérdezted. "Amikor majd újra megszületek, csak egy üres lap leszek , nemde? Egy kisbaba. Az összes eddigi élményem, tapasztalatom és a tettek, amiket ebben az életemben elkövettem, már nem fognak számítani?"
"Ez nem egészen így van!" - válaszoltam. "Benned van minden tudás és tapasztalat, amelyeket az eddigi életeid során megszereztél. Csak most épp nem emlékszel rájuk ."
Megálltam, és a válladra tettem a kezem. "A lelked sokkal nagyszerűbb, gyönyörűbb és hatalmasabb, mint ahogy el tudod képzelni. Az emberi elme csak egy parányi részét tartalmazza annak, ami te vagy. Olyan ez, mint amikor beledugod az ujjad egy csésze vízbe, hogy megnézd, hideg-e vagy meleg. Egy apró részed teszed csak be a csészébe, de amikor kihúzod az ujjad, már meg is szereztél minden tapasztalatot, amit a víz magában hordozott. Egyetlen testben voltál az elmúlt 48 évben, vagyis még nem volt alkalmad kiteljesedni, átélni és átérezni mérhetetlen tudatod hátramaradt régióit. Ha elég sokáig lógunk itt együtt, idővel elkezdesz emlékezni mindenre. De nincs sok értelme, hogy ezt megtedd két élet között."
"Mégis hányszor születtem akkor újjá ezidáig?
"Ó, sokszor. Sőt, rengetegszer. Megannyi különböző életben" - mondtam. 
"Ezúttal pedig egy kínai parasztlány fogsz lenni Krisztus után 540-ben."
"Várj, mi van?" - dadogtad. "Vissza fogsz küldeni az időben?"
"Hát igen, gyakorlatilag. Az idő, ahogy te ismered, csak a ti univerzumotokban létezik. A dolgok máshogy mennek ott, ahonnan én jövök."
"Honnan jöttél?" - kérdezted.
"Ó, persze" - magyaráztam. "Én is jöttem valahonnan. Máshonnan. És ott még több ilyen is van, mint én. Tudom, hogy szeretnéd tudni, milyen is ott, de őszintén szólva nem értenéd meg."
"Ó" - sóhajtottál kissé kiábrándultan. "De várj csak! Ha különböző helyeken születek újjá az időben, akkor elvileg találkozhatok is magammal egy bizonyos pontban."
"Persze. Ez állandóan megtörténik. Mindkét élet csak a saját élettartamával van tisztában, és ilyenkor természetesen nem is tudjátok, hogy valójában mi történik."
"De akkor mi az értelme az egésznek?"
"Komolyan?" - kérdeztem. "Most komolyan azt akarod tudni, hogy mi az élet értelme? Nem túl általános ez egy kicsit?"
"Hát, elég ésszerű kérdésnek tűnik." - védekeztél.
Ekkor mélyen a szemedbe néztem. "Az Élet Értelme, az ok, amiért létrehoztam ezt az egész univerzumot az, hogy te fejlődhess."
"Úgy érted, az emberiség? Azt szeretnéd, hogy mi fejlődjünk?"
"Nem, csak te! Az egész univerzumot csakis miattad hoztam létre. Minden élettel nősz, fejlődsz és kiteljesedsz, hogy idővel egy nagyobb és magasabb értelem válljon belőled."
"Hogyhogy csak miattam? És mi van a többiekkel?"
"Nincsenek többiek" - feleltem. "Ebben az univerzumban csak te és én vagyunk."
Nagyokat pislogtál rám. "De a többi ember a Földön..."
"Mind te vagy! Azok mind a te különböző inkarnációid."
"Várj! Azt akarod mondani, hogy én vagyok mindenki?"
"Kezded már érteni" - mondtam, miközben elismerően megveregettem a hátad.
"Én lennék minden emberi lény, aki valaha élt?"
"És mindenki, aki valaha élni fog, igen."
"Én volnék Abraham Lincoln?"
"És te vagy John Wilkes Booth is, aki meggyilkolta" - tettem hozzá.
"Én vagyok Hitler?" - kérdezted döbbenten.
"És te vagy az a rengeteg ember is, akiket megölt."
"Én vagyok Jézus?"
"És az összes követője."
Ekkor elhallgattál.
"Minden alkalommal, amikor hibáztatsz valakit, magadat hibáztatod" - mondtam. "Ugyanúgy minden egyes jó cselekedet, amit elkövetsz, olyan, mintha saját magaddal tennéd. Minden egyes örömteli vagy szomorú pillanat, amit valaha megtapasztaltak, vagy a jövőben fognak, azt mind te magad élted át."
Elgondolkodtál egy időre.
"Miért?" - kérdezted. "Mi végre ez az egész?"
"Azért, mert egyszer majd te is olyanná válsz, mint én. Azért, mert te is az vagy, ami én is. Egy vagy te is az én fajomból. A gyermekem vagy."
"Hohó" - szóltál döbbenten. "Azt akarod mondani, hogy én is egy isten volnék?"
"Nem. Még nem. Egyelőre egy magzat vagy. Még növésben vagy. Amikor majd idővel megéltél minden egyes emberi életet, készen fogsz állni, hogy megszüless."
"Szóval az egész univerzum csak egy...
"...egy tojás" - válaszoltam. "És most itt az ideje, hogy továbblépj a következő életedbe."
És utadra engedtelek.

Forrás: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=lambert&pid=150793&blog_cim=Andy%20Weir%20:%20A%20toj%E1s

Az oldal tetejére!