Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA

 

Szeretettel köszöntök minden kedves Olvasót!

 

Ezen az oldalon minden aktuális havi esemény a Felemelkedés tükrében olvasható. A Felemelkedés az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése. A Felemelkedés szeretet, tudás és az ezek alapján való cselekvés, ami egy magasabb szintű tudatos létbe vezet.

200. októberében a Felemelkedés megvalósíthatóságának üzenetét kaptam. A misszióm, hogy ezt minden lehetőségemmel támogassam. A célom a Felemelkedés segítése a tudatosság, a belső erő és a spirituális önismeret fejlesztésével.

 

Örömmel mutatom ezt az utat neked is!

Rózsás Andrea

Önismereti tréner, Felemelkedés útmutató, IET® tréner, Hangterapeuta

 

ISTEN HOZOTT FEBRUÁR!

 

RÉGI => ÚJ

 

A Felemelkedés folyamatában vagyunk és elkerülhetetlen a régi újjá alakítása. Sokan kérdezhetik merre és hogyan tovább. A tudatos Felemelkedés az út ami felfelé vezet. A fizikai testünkben a jelenlegi világ fölé szükséges emelkedni, ahol új lehetőségek és új megoldások várnak. A biztonságos emelkedéshez a kulcs a Felemelkedés-modell, amit A TE FELEMELKEDÉSED c. könyvben találtok: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed/  

 

 

 

Január 31. vasárnap - február 1. hétfő 

BRIGID ISTENNŐ ÜNNEPE

Imbolc kelta ünnep, Brigid Istennő ünnepe, ami január 31-én sötétedéskor kezdődik és február 1. sötétedésig tart. 

 

Imbolc a négy kelta tűzfesztivál egyike, melyen a tavasz első jeleit ünnepeljük. Ünnepeljük, hogy az Istennő visszanyeri erejét.

Ez az erő kívülről láthatatlan, belül zajlik úgy, ahogy kívülről láthatatlanul a fákban belül mostantól újra megindul a nedvkeringés.

 

Imbolc Brigid a Szent Láng Istennőjének ünnepe. Arra emlékeztet, hogy az élet belülről indul. Brigid ereje saját erőnkre utal, feminin erőnkre.

 

Brigid a Szent Láng Úrnője, a gyógyítás szent lángjáé, a költészet és az inspiráció lángjáé, valamint a tűzhely és kovácsok lángjáé. Brigid a „jólét hozója”, a termékenység, a növekedés és születés istennője. A költők, gyógyítók, kovácsok, bábák, állattenyésztők és gondozók patrónusa. Brigid harcos és gyógyító egyben. A gyógyító kegyelem védelmező Istennője. 

Brigid Istennőt olyan nagy tisztelet övez a mai napig, hogy a Szent Lángját még ma is őrzik és Írországban számos gyógyvíz, forrás, folyó és kút viseli a nevét, főleg a meleg vízű források. 

 

Imbolc a Fény és termékenység fesztiválja, amit fáklyákkal és tűzzel ünnepelnek. A kelta hagyomány szerint naplementekor a ház összes helyiségében felkapcsolják a lámpákat pár percre vagy minden helyiségben gyertyát gyújtanak. A tűz itt a saját világosságunkat jelképezi.

 

Tedd meg te is! Ülj le egy gyertya mellé és hívd, kérd Brigid istennő áldását. Képzeld el, hogy megújult energiával és erővel kivirágzik kreativitásod.

 

Azt mondják amerre jár, Brigid nyomában virágok nyílnak...

 

 

Február 1. hétfő

FELEMELKEDÉS BÖJT

A Felemelkedés böjt a spirituális, tudatos emberek testi-, lelki-, szellemi tisztulása a spirituális EGÉSZségük érdekében.

Mi emberek is a Természet része vagyunk, de az elmúlt évszázadok során egyre messzebb kerültünk tőle.  A Felemelkedés folyamatában újra elkezdünk emlékezni. Itt az ideje, hogy visszatérjünk az élet valódi ritmusába, hogy a Természettel összhangban, HARMÓNIÁBAN éljünk. 

A FELEMELKEDÉS BÖJT® 1. NAPJA MINDEN ÉVBEN: FEBRUÁR 1.

Február 1. Imbolc, a négy kelta tűzfesztivál egyike, melyen a tavasz első jeleit ünnepeljük, amikor a fákban belül újra megindul a nedvkeringés. 

Ettől a naptól kezdhetjük azt a böjtöt, ami a Tavaszi Napfordulóig tart. A Téli Napfordulókor megszülető Fény egyre nő és a Tavaszi Napforduló idejére már nagyobb lesz a sötétségnél. A Tavaszi Napforduló a Fény győzelme a sötétség felett. 

A Felemelkedés böjt megszabadulást jelent, a testi mérgektől való megszabadulást, a lelki – érzelmi mérgektől való megszabadulást és a szellemi – gondolati mérgektől való megszabadulást azért, hogy a Tavaszi Napfordulóval a lehető legtisztább Új kezdet indulhasson. 

A Felemelkedés böjt egy Új szokásunk az Új világban, amit MOST építünk.

MIÉRT HASZNOS A FELEMELKEDÉS BÖJT?

Megtisztul a tested, megszabadulhatsz nehéz energiáktól, lehúzó gondolatoktól, könnyedebben élhetsz, jobban ráhangolódsz a világra és kezdhetsz egy új szakaszt a Tavaszi Napfordulóval, a Természettel, a Felsőbb Énedet szimbolizáló Nappal.

HOGYAN?

Kérlek olvasd el ezen az oldalon lejjebb a teljes cikket!

 

 

Február 7. vasárnap 

FELEMELKEDÉS ÓRA 

ONLINE

 

A LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA egy lehetőség számodra, hogy a félelem világából a szeretet világába emelkedj és segíts a többieknek is!

 

Részvételi díj: 0 Ft.

MIKOR?

2021. február 7. vasárnap 8.00-8.30.

8 am CET / 7 am BT

HOL?

Élőben, videón jelentkezem a FELEMELKEDÉS-RÓZSÁS ANDREA Facebook csoportban. A Felemelkedés folyamatában fontos az átláthatóság. A zárt csoportunkhoz valós személyes oldallal lehet csatlakozni. Csatlakozz hozzánk itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/2221658631475316/?comment_id=2221675021473677¬if_id=1584123297814781¬if_t=group_comment

 

Február 27. szombat  

TELIHOLD, TÍZMILLIÓSZOROS NAP ÉS 

SZERVEZETT SZERETETETKÜLDÉS (SZESZE) 82. 

A tibeti hagyomány a nagy Buddha (Dharmacsakra) napokat hívja Tízmilliószoros napnak. Ekkor minden teremtés, minden, amit teszünk, érzünk és gondolunk tízmilliószoros erővel hat. Ez ugyanannyira igaz mind a pozitív, mind a negatív megnyilvánulásainkra is, így érdemes ezen a napon nagyon tudatosan cselekedni, érezni és gondolkodni. 

Szánj pár percet magadra, használd ki az Univerzum, az angyalok enapi csodás segítségét.


HASZNÁLD EZT AZ ENERGETIKAI LEHETŐSÉGET!

 

HOGYAN?

 

Azok, akik nálam tanultak/tanulnak, külön ajánlót találnak a

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea Facebook csoportban!

 

 


Mindenkinek ajánlom a következő 3 dolgot erre a napra:

1. Leltár, 2. Felemelkedés Megerősítés, 3. SZESZE.

 

1. LELTÁR – napközben:

A nap folyamán, amikor időd engedi végezz egy kis leltárt. Őszintén valld be magadnak melyek azok a tulajdonságaid, amik nem szolgálják fejlődésedet. Kérd meg az angyalokat/Belső vezetődet/Felsőbb Énedet, hogy segítsenek ezeket elengedni. A helyükre pedig képzelj el olyan dolgokat, amelyek örömet okoznak és boldoggá tesznek! 


Ahhoz, hogy pozitív dolgokat teremts használd ezt a rövid meditációt:

Keress egy nyugodt helyet, ahol eltölthetsz 10 percet és gyújts gyertyát, ha teheted.

1. Ülj egyenes háttal, csukd be a szemed és kérd az őrangyalodat maradjon veled és vigyázzon rád. Figyelj a légzésedre: lélegezz hosszan ki, majd mélyen be. Ismételd ezt meg 7x. Érezd, ahogy elméd elcsendesül és megnyugszol.

2. Ebben az emelkedett, nyugodt állapotban képzeld el, amit szeretnél megteremteni az életedbe és éld át, hogy az már a tiéd. (Az Univerzum törvényeit betartva! Nem árthatsz senkinek, nem vehetsz el mástól!) 

3. Képzeld el, a Földet egy örömteli helynek.

4. Adj HÁLÁT mindenért.

5. Köszönd meg az angyalok/Belső vezetőd/Felsőbb Éned segítségét és nyisd ki a szemed.

6. Mosolyogj! 

2. ONLINE LAPHÚZÁS: FELEMELKEDÉS MEGERŐSÍTÉS:

https://felemelkedes.com/felemelkedes-megerosito-uzenetek-online-kartyahuzas/

3. SZESZE 20 órakor:

 

SZERVEZETT SZERETETETKÜLDÉS (SZESZE) 82. 

​​ 

Február 27. szombat 20 óra: Telihold, 20 órakor SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) 82. Ingyenes, bárhol végezhető, bárki képes végezni. A TELIHOLD ENERGIÁJA NAGYON ERŐTELJES, TERELD JÓ IRÁNYBA! Élj te is ezzel a csodálatos lehetőséggel! CSATLAKOZZ! A SZERETET ÁLDÁST HOZ. Hanganyag, részletek: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

 

 

Szeretettel

Rózsás Andrea

 

 

 

AJÁNLÓ:

 

 

 

A VILÁG ÁTALAKUL. ÉS VELEM MI LESZ?

A TE FELEMELKEDÉSED

Kattints ide: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed/

 

 

A TUDATOSSÁG FEJLESZTÉSÉHEZ:

 

 

A Felemelkedés Rózsái

A Felemelkedés csak tudatosan történhet. A tudatosságod fejlesztéséhez ajánlom a Felemelkedés Rózsáit. Mi az a Felemelkedés Rózsái? Itt találod: https://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/

 

 

FÖLDANYA EREJE  

Energetikai feltöltés

A Felemelkedéshez stabilitásra van szükségünk. Földanya végtelen támogató energiája megnyugtat, stabilizál és erőssé tesz a feladataink megoldásához. Biztonságot teremt bennünk. 

Hallgasd ide kattintva: https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

 

 

 

 ​ LÉLEKZET®  ESEMÉNYEK FEBRUÁRBAN

 

Február 7. vasárnap 8.00: ONLINE LÉLEKZET FELEMELKEDÉS ÓRA Részletek: https://felemelkedes.com/online-workshop-2/ 

Február 10. szerda 18.00-21.00: LÉLEKZET SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM 5. alkalom. Részletek: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=spiritualis-onismereti

Február 12. péntek 10.00-13.00: LÉLEKZET SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM 5. alkalom. Részletek: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=spiritualis-onismereti

Február 27. szombat 20.00: SZErvezett SZEretetküldés® (SZESZE®) 82. Részletek: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

 

 

További programjaink:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis 

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője,  A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével, a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos és egyéni eseményt vezetett már több ezer résztvevővel.

Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. Bemutatkozása: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

 

 

FELEMELKEDÉS BÖJT®

 

A jelenkori emberiség egy hatalmas átalakuláson megy keresztül, amit Felemelkedésnek hívunk. A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése az én meghatározásom szerint. A régi rendszerek, a régi világ összeomlik és helyette ÚJ Világ formálódik. Ennek a változásnak mindannyian részei vagyunk és az életünk minden területét érinti.  

A Felemelkedés során az emberek egyre tudatosabbá válnak testi, lelki és szellemi szinten. 
A spirituális emberek tudják, hogy a testük, a lelkük és a szellemük nem külön-külön, hanem EGYségben működik. Bármi, ami az egyik szinten történik végig hullámzik az egész EGYségen és hat minden részünkre. 
Az EGYség EGÉSZSÉGben tartása tehát nem korlátozódhat kizárólag egy síkra. EGÉSZségben akkor élhetünk, ha önmagunkra testi-, lelki-, szellemi EGÉSZként tekintünk.

MI AZ A FELEMELKEDÉS BÖJT?

A Felemelkedés böjt a spirituális, tudatos emberek testi-, lelki-, szellemi tisztulása a spirituális EGÉSZségük érdekében.

Mi emberek is a Természet része vagyunk, de az elmúlt évszázadok során egyre messzebb kerültünk tőle.  A Felemelkedés folyamatában újra elkezdünk emlékezni. Itt az ideje, hogy visszatérjünk az élet valódi ritmusába, hogy a Természettel összhangban, HARMÓNIÁBAN éljünk. 

A FELEMELKEDÉS BÖJT® 1. NAPJA MINDEN ÉVBEN: FEBRUÁR 1.

Február 1. Imbolc, a négy kelta tűzfesztivál egyike, melyen a tavasz első jeleit ünnepeljük, amikor a fákban belül újra megindul a nedvkeringés.

Ettől a naptól kezdhetjük azt a böjtöt, ami a Tavaszi Napfordulóig tart. A Téli Napfordulókor megszülető Fény egyre nő és a Tavaszi Napforduló idejére már nagyobb lesz a sötétségnél. A Tavaszi Napforduló a Fény győzelme a sötétség felett. 

A Felemelkedés böjt megszabadulást jelent, a testi mérgektől való megszabadulást, a lelki – érzelmi mérgektől való megszabadulást és a szellemi – gondolati mérgektől való megszabadulást azért, hogy a Tavaszi Napfordulóval a lehető legtisztább Új kezdet indulhasson. 

A Felemelkedés böjt egy Új szokásunk az Új világban, amit MOST építünk.

MIÉRT HASZNOS A FELEMELKEDÉS BÖJT?

Megtisztul a tested, megszabadulhatsz nehéz energiáktól, lehúzó gondolatoktól, könnyedebben élhetsz, jobban ráhangolódsz a világra és kezdhetsz egy új szakaszt a Tavaszi Napfordulóval, a Természettel, a Felsőbb Énedet szimbolizáló Nappal.

HOGYAN?

A Felemelkedés böjt a következő három szinten történik:

  • fizikai-testi,
  • leleki-érzelmi,
  • szellemi-gondolati szinten.

 

A FIZIKAI-TESTI SZINT

A Felemelkedés folyamatában a valóságunk, a fizikai testünk és a Föld is újrarendeződik.
Természetesen minden változás hat minden szintre.
Ha a fizikai szinten változtatunk, a tudatos táplálkozással hatunk az ártó energiák mennyiségére is. 
A Felemelkedés böjt nem önostorozás! Nem szenvedni kell!  A legfontosabb, hogy megszabadítsuk a fizikai testet a mérgektől. 

FONTOS: Kérek mindenkit, hogy felelősen döntsön a Felemelkedés böjttel kapcsolatban és a saját egészségügyi állapotát szem előtt tartva végezze a böjtöt a saját felelősségére! Amennyiben szükséges forduljon kezelőorvosához javaslatért! A Felemelkedés böjt 28 év alatt nem javasolt. 

A Felemelkedés böjt során fontos a víz fogyasztása.  Emellett a könnyű étkezés segíti a test tisztulását. Csökkentsd az étel mennyiségét, főként leveseket, zöldségeket, gyümölcsöket fogyassz. Este 7 óra előtt érdemes elfogyasztani a könnyű vacsorát és 9 óra után már csak pihenj.
KERÜLENDŐ:
alkohol, vad és vörös húsok, fehér cukor, fehér liszt, nassolás.
Amennyiben dohányzol, csökkentsd a napi cigaretták számát fokozatosan. Kérd orvosod tanácsát, ha szükséges!
Csökkentsd a koffeint, ha sok kávét iszol, naponta egyet helyettesíts koffeinmentes kávéval és a legutolsó, esti kávédról mondj le, végülis böjtölsz és tisztulni szeretnél. 

Áldozatot kell hoznunk az eredményért, ami néha kényelmetlen, de semmiképp sem szenvedés. Mindig a cél lebegjen a szemed előtt, mégpedig az, hogy megtisztul a tested.

A hozzáértőknek teljes tisztító- méregtelenítő kúrát javaslok. 

A LELKI-ÉRZELMI SZINT

A lelki-érzelmi tisztulás a nehéz érzésektől való megszabadulást jelenti. Nehéz érzések, nehéz energiák pl. a félelem, a mohóság, az irigység, a gyűlölet, az agresszió, a szorongás, a kapzsiság, a szeretetlenség érzése.
Jó lenne minél több ilyen negatív energiától megszabadulni!

A tudatos táplálkozással csökkennek az ártó, negatív energiák a testünkben, lelkünkben és ezt még hatékonyabbá tehetjük számos különböző módszerrel. 

Energetikai tisztítás és megerősítés: 

IET® Energiarendezés: http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet

Földanya ereje – energetikai feltöltés: https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

A Felemelkedés a Szívcsakra megnyitásával kezdődik. Az átalakulás után a szeretet az Új világ alapminőségévé válik. Csatlakozz a SZErvezett SZEretetküldéshez, ha még nem tetted: http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=arany-szervezett

A SZELLEMI – GONDOLATI SZINT

A Felemelkedés böjt alatt szakíts rendszeresen időt arra, hogy egyedül, csendben elmélkedhess és meditálhass.
A Felemelkedés folyamatában érteni, tudni kell mi történik. A tudatosság fejlesztéséhez nagyszerű segítség a Felemelkedés rózsái könyv, melyet olvasva, a gyakorlatokat végezve, a saját életedben felbukkanó jelzéseket tudatosan feldolgozhatod, a nehézségeidet, negatív minőségeidet átalakíthatod, és így egyre boldogabbá válhatsz, egyre harmonikusabb, egyre teljesebb életet élhetsz és megtalálod önmagad valódi kincseit. 
A Felemelkedés rózsái: 
http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=arany-felemelkedes-rozsai

A Felemelkedés tanfolyamokat végzetteknek javaslom, hogy minden vasárnap végezzék el a Kiegyensúlyozást és ha szükséges használják a Lélekzet Lángot.
Felemelkedés – Arany Mester tanfolyam: 
http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=arany-felemelkedes-1

A Felemelkedés böjt egy tisztább, magasabb rezgésű valóság kapuit nyitja meg előtted!

Szeretettel
Rózsás Andrea 

 

 

A KORONAVÍRUS SPIRITUÁLIS JELENTŐSÉGE

 

A KORONAVÍRUS A FELEMELKEDÉS TÜKRÉBEN

Globális krízishelyzet

2020. február 7.

A Koronavírus napjaink egyik legrettegettebb vírusa, ami halálos betegségeket okoz, nincs még ellenszere és jelenleg úgy tűnik június előtt nem is lesz, így érthető, hogy az emberek félnek. Emiatt a vírus miatt az Egészségügyi Világszervezet, a WHO globális vészhelyzetet hirdetett. Ez a vírus a legnagyobb hatalmakat is megingathatja. Eredete ismeretlen, amit tudni lehet az az, hogy a vírus okozta tüdőgyulladás-járvány tavaly decemberben jelent meg Kínában. 

Nagyon ijesztőnek tűnik és valóban az is, megfoghatatlan, érthetetlen, félelmetes, ha csupán materialista szemlélettel, a fizikai síkon nézzük.

Ma a Felemelkedés folyamatában a spirituális tudatos emberek egyre inkább egy kiterjeszkedettebb valóságban élnek, ahol az okokat, jelentéseket lehet keresni. 

A FELEMELKEDÉS az emberiség kollektív, belső átalakulási folyamata, ugrásszerű fejlődése. A Felemelkedés szeretet, tudás és az ezek alapján való cselekvés, ami egy magasabb szintű, tudatos létbe vezet. 

A Felemelkedés szemszögéből nézve a tüdő a szabadság szárnya. A betegség figyelemfelhívás. A gyulladás a tudattalanba elfojtott harc és küzdelem. 

A tüdő megbetegedése a szabadság sérülését jelzi. A tüdő gyulladása a gondolkodás, észlelés, képzeletalkotás szabadságának elvesztése miatt kialakult belső harc, az egyénben belül dúló fájdalmas küzdelem. 

Nem véletlenül indult ez a tüdőgyulladás-járvány Kínából, egy olyan országból, ahol az emberek már nem csupán fizikai-, hanem egy digitális diktatúrában élnek. Megfigyelik őket. Arcfelismerő rendszerek az emberek minden mozzanatát figyelik, elemzik. Mindenkiét, még az iskolában a gyerekekét is. Ijesztő? Igen, az. Talán úgy érzik az emberek, hogy így megfulladnak? Talán úgy érzik nem kapnak levegőt? S ha mindezt ki sem mutathatják, félve a büntetéstől mást nem tehetnek, mint belül elfojtják, a tudattalanba elzárják. S mi történik, ha a tudattalan megtelik? A tartalmát kívülre vetítik, külvilágukban megjelenik, hogy megmutassa magát, mert eltűnni nem tud semmi.

Mikor léptük át a határt? 

A Felemelkedés folyamatában a tudatosság fejlődik. A gondolkodásnak tudatos gondolkodássá kell válnia.

A gondolkodás hat az érzelmekre. Ha a gondolkodás szárnyal, az érzelmek is magasabbra emelkednek, a tudat tágul, terjeszkedik.

Ha a gondolkodás szabadsága sérül, megszűnik, akkor az érzelmek fogságba esnek, zárt börtönbe kényszerülnek, küzdenek. Amikor a gondolkodás szabadsága „elszáll”, a magas rezgésű érzelmek utána repülnek, tőlünk, emberektől egyre messzebbre kerülnek, s ami marad az a bezárt szív és a túlélés harca. 

Ez ellen lázad a tüdő szabadság után kiáltva, a gondolkodás szabadságának elvesztét mutatva az egész emberiség számára!

©RÓZSÁS ANDREA  2020. február 7.

 


EMELD MEG A REZGÉSSZINTED!

Az emberek képesek a környezet energiáit átvezetni magukon, ami befolyásolja a közérzetüket. A Felemelkedés folyamatában nagyon fontos a tudatosság és az, hogy egy - egy negatív helyzetből mihamarabb ki tudd emelni magad, vagyis megemeld a rezgésszinted. 

 

MIKOR SZÜKSÉGES MEGEMELNI A REZGÉSSZINTED?

Akkor, ha egy olyan helyzetben találod magad, ahol kívülről, a környezetedből nehéz érzelmi, gondolati tartalmak áradnak feléd és ezek, ha akarod , ha nem, hatással vannak rád is, így egyre rosszabbul, egyre nehezebbnek érzed magad. Minél nehezebb energiák vesznek körbe, annál rosszabbul érzed magad.

Ilyen helyzetek például:

- ha valami nem sikerült és kedvetlen vagy,

- ha egy olyan helyre mész, ahol előtte veszekedtek. Ekkor, lehet nem tudod miért, de egyre ingerültebbé válsz ezen a helyen.

- ha egy félelemkeltő hírt látsz a TV-ben, aminek hatására egyre inkább félni kezdesz. Sokszor csak hosszabb idő után veszed észre, hogy félsz attól, amit beléd tápláltak a TV-n keresztül és ami azelőtt egyáltalán nem okozott félelmet, talán eszedbe sem jutott.

- egy keserű csalódás után,

- betegség után,

- természeti katasztrófa után vagy annak a híre hallatán,

-terrortámadás után vagy annak a híre hallatán,

- ha túl sok stressz ért a munkahelyeden vagy a magánéletedben,

- ha sokat aggódsz,

- ha nagy változáson mész át,

- ha túlfélted a gyerekeidet, szeretteidet,

- ha félsz egyedül,

- ha mérges vagy....

 

HOGYAN KELL MEGEMELNI A REZGÉSSZINTED?

 

Hallgass zenét,

 

Énekelj,

 

Táncolj,

 

Segíts másoknak,

 

Menj ki a szabadba,

 

Sétálj mezítláb,

 

Végy egy meleg fürdőt,

 

Öleld meg a szeretteidet tiszta szívedből,

 

Nevess,

 

Végezz légzőgyakorlatokat, 

 

Tornázz, sportolj, jógázz,

 

Relaxálj,

 

Meditálj,

 

Végezz energetikai gyakorlatokat,

 

Végezd velünk a SZErvezett SZEretetküldést minden hónapban egyszer! Az ingyenes hanganyagot itt találod:  https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

 

Ne feledd, az Út felfelé vezet!

 

 

Szeretettel:

Rózsás Andrea

 

***

A NAPPAL ÉJSZAKÁBA FORDUL?

2017. AUGUSZTUS 21. - Teljes Napfogyatkozás az USA-ban

A Nasa közvetítése magyar idő szerint 18 órától! 

Ma a század legnagyobb asztronómiai eseménye, egy olyan teljes Napfogyatkozás látható, ami átvonul az egész Egyesült Államokon. A teljes Napfogyatkozás nyomvonala Nyugatról Keletre halad, az Oregon állambeli Salemtől Charlestonig tart (South Carolina).

A pici Hold nagy szerepet játszik. 

A Nap, a Hold és a Föld együtt táncol. A Hold a Föld előtt haladva árnyékot vet a Földre és ezt az árnyékot hívjuk a Napfogyatkozás nyomvonalának. A Hold kitakarja a Napot annyira, hogy csak a Nap koronája lesz látható.

A teljes napfogyatkozás kb 3 percig tart.

Ha szeretnéd élőben követni anélkül, hogy az USA-ba utaztál volna, kattints ide 18 órakor: https://www.nasa.gov/eclipselive/#NASA+TV+Public+Channel

 

Mit jelent a teljes Napfogyatkozás spirituálisan, a Felemelkedés folyamatában?

 

A teljes Napfogyatkozás először is azt mutatja meg, hogy a 3 bolygó, a Nap, a Hold és a Föld EGYÜTTMŰKÖDIK, együtt táncolják el a Tanítást számunkra. A Felemelkedés folyamatában az együttműködés már az Új Világ egyik alapminősége: 

"Tovább emel a közös erő, az EGYÜTTMŰKÖDÉS..." - SZESZE 15. üzenetek, 2015. szeptember 28. A teljes üzenet itt található: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

Ez az égi esemény másodszor pedig azt mutatja, hogy a Hold a lelki világunk, az érzéseink világa, ami ebben a teljes Napfogyatkozásban látszólag eltakarja a Napot, a Fényt és árnyékot vet a Földre. Azt szükséges megérteni, hogy ez csak LÁTSZÓLAG VAN ÍGY. Csak innét, a földi síkról látjuk így. Valójában ahogy a Hold 400szor kisebb a Napnál, a személyiségünk is csak töredéke a Ragyogó Felsőbb Énünknek. A Hold, ami eltakarja a Napot a személyiség tudattalan része. Felhívja a figyelmünket a belső erőnkre, a spiritualitásra, a keativitásra, a lelkiségre, az érzelmekre, a vízre és arra, hogy a negatív érzelmek túlsúlya áradást okoz a fizikai szinten. A negatív érzelmekkel, a túlfűtött érzelmekkel csak az Egót tápláljuk, ami bármilyen nagynak is tűnjön, soha nem tudja eltakarni teljesen a Fényt, bármennyire is igyekezzen. A Teljes Napfogyatkozás megmutatja, hogy a Nap aranykoronája még a legsötétebb időkben is ragyog.

Harmadjára pedig a rejtett tanítása a teljes Napfogyatkozásnak szerintem a következő: még ha úgy is látszik, hogy a Hold takarja el a Napot, a Hold is sötét marad a Nap fénye nélkül! Tehát a Nap, a Felsőbb Énünk nélkül az érzelmeink, a lelkiségünk, a személyiségünk, az egónk sem létezhet. Valójában a Nap bújik el a Hold mögé, így mutatja meg Felsőbb Énünk árnyékrészünket, olyan rejtett területekre világít rá az életünkben és az emberiség életében, amik nagyon fontosak és nem jól működnek. NEM LÉTEZIK TELJES SÖTÉTSÉG.

Mi az a Felemelkedés? Itt találod: https://felemelkedes.com

Szeretettel

Rózsás Andrea

***

NAGYSZERŰ HÍREM VAN A FELEMELKEDÉSRŐL!

 

 

A Felemelkedés egy új szakaszhoz ért. A Belső szív szeretet alapú világa a kritikus tömeg által létező valósággá vált, amit a tömegek is elérhetnek. Ez az emelkedés, a tudat tágulása, új kaput nyitott meg, szélesebb, nagyobb rálátással az Univerzumra és Önmagunkra.

A Hermetikus hagyomány, ami alapján a Spirituális Önismereti Tanfolyamokat is tartom azt mondja: "Ahogy fent, úgy lent.". Ez azt jelenti, hogy ami megvalósul a felsőbb szellemi szinteken, megjelenik lent, az anyagi valóságban is, illetve az a belső valóság, amit elérünk, megjelenik kint, a minket körülvevő világban is.

Az Új Aranykor a félelem helyett a szív alapján, a szeretet alapján működik, ahogy azt a Felemelkedés tanfolyamokon is tanítom. Minden átalakul és mindezért sokat kell dolgozni, leginkább belül. Aki nem képes a szeretetre, meg kell tanulnia és most már nem kerülheti ki azt, hogy szembesüljön önmaga árnyékrészével. 
Minden láthatóvá válik mindenki számára. Közel az idő, hogy az emberek VALÓDI belső érzékeléssel éljenek, már nem csak belső érzékeléssel látunk egy embert és tudjuk milyen valójában attól függetlenül amit mond, amit mutat magáról, hanem minden láthatóvá válik. Ez történik a világban kicsiben és nagyban is.

A Felemelkedés kapuja nyitva áll minden őszinte, tiszta szívű ember előtt. Tömegek indulnak az Új Aranykorba.

 

A NAGYSZERŰ HÍR A FELEMELKEDÉSRŐL:
Ahogy fent, úgy lent. Az Új világban kitartóan dolgozunk belül, magasabb szinten, miközben a fizikai világban, lent, a matériában egy új világot fedeztek fel !!! 

A NASA Spitzer űrtávcsöve felfedezett egy Föld-szerű bolygókkal teli naprendszert. A közepén lévő TRAPPIST-1 nevű csillag körül 7 bolygó kering, amik közül 3 bolygó lakhatónak tűnik!

"A rendszerben az az egyik leglenyűgözőbb, hogy mind a hét hasonló bolygó nagyon közel esik egymáshoz.
Az egyik bolygón állva látnánk a szomszéd bolygókon a nagyobb természeti jelenségeket, felhőket, viharokat, szabad szemmel kivehetőek lennének a hegyek, vizek." -olvasható az index.hu-n. 

2017.02.22.

 

Csodás időket élünk! 
Ragyogó napokatt mindenkinek!

Rózsás Andrea

Mi az a Felemelkedés? Itt találod: https://felemelkedes.com

Csatlakozz  a FELEMELKEDÉS FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

 ***

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) versike

Egy dolgunk van a szeretet, hogy meggyógyítsuk a szíveket.

Lelked érzi a hívó szót, s te várod a csodát, és most teszel is érte.

Résnyire nyitott szívedbe aranyfény áramlik, miután feltöltötte továbbkapcsolódik.

Mint arany rózsafüzér felfűződünk szemenként, sorba rendeződve, a szeret fényével körülölelve egyenként, tiszta szeretet burokban, töltekezve.

Lassan a kis burkok összeérnek, így lesz gyógyulása az emberiségnek.

Árasszuk szívünk fényét tovább, hogy legyen alkalma mindenkinek megélni a csodát!

Rózsás Andrea

 

SZErvezett SZEretetküldés: 

https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

***

 

A KÖSZÖNÉS ENERGIÁJA

 2015.

 

 

Az ősi népek köszöntései alapvető igazságokat tartalmaznak, amiket ha tudatosan kifejezünk, akkor önmagunkban és másokban is megerősítjük a tisztelet energiáját.

IN LAK'ECH ALA K'IN

Te egy másik én vagy, én egy másik te vagyok. A hagyományos Maya jelentés: ÉN TE VAGYOK, TE ÉN VAGY.

Az Indiából eredő NAMASTE-vel azt fejezzük ki, hogy A BENNEM ÉLŐ FÉNY TISZTELI A BENNED ÉLŐ FÉNYT.

A Lakoták mondása MITAKUYE OYASIN azt jelenti MINDANNYIAN ÖSSZE VAGYUNK KAPCSOLÓDVA.

ADJON ISTEN! - FOGADJ ISTEN!

A köszönés a leggyakoribb érintkezési forma, mellyel tiszteletünket fejezzük ki egymás iránt. Vegyük ezt komolyan és köszöntsük egymást úgy, hogy egymás szemébe nézünk, egymásra mosolygunk  és a szóbeli kifejezésünket megerősítjük a testtartásunkkal is. 

Amellet, hogy így illő nagyon fontos, hogy a köszönésünkkel egy energiacserét indítunk el magunk és a másik ember között és hát amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

Szeretettel

Rózsás Andrea

 

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Lélekzet Hangfürdő;  
Spirituális Önismereti Tanfolyam
Spirituális Energia Workshop
Lélekzet Holdtemplom; 
Modern Magdalénák
SZErvezett SZEretetküldés; 
Felemelkedés 1. – Arany Mester tanfolyam; 
Felemelkedés 2. – Felsőbb Én tanfolyam; 
Felemelkedés 3. – Belső Istennő;
Lélekzet előadások.

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Gyógyító Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;
IET Mester-Oktató képzés;

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis-energia

 

KÖNYV:

A Felemelkedés rózsái,
Spirituális önismereti könyv kártyacsomaggal: 

https://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/

 

MEDITÁCIÓ:

Földanya ereje – Energetikai feltöltés:
https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE):
https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS: 

https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/

Angyali enegiák: 

https://www.facebook.com/Angyali-energiák-1416837955267309/

Integrált Energia Technika ( IET ® ) közösség: 

https://www.facebook.com/groups/563056043799387/permalink/566522703452721/

 


ANDY WEIR: A TOJÁS


Épp hazafelé tartottál, amikor meghaltál. Autóbaleset történt. Nem annyira különös, mégis végzetes baleset. Magad mögött hagytál egy feleséget és két gyereket. Fájdalommentes halálod volt. A mentősök mindent elkövettek, hogy megmentsenek, de mindhiába. A tested olyan sérüléseket szenvedett, hogy jobb is volt így, higyj nekem.
"Mi... mi történt?" - kérdezted. "Hol vagyok?"
"Meghaltál" - közöltem tárgyilagosan. Nem volt értelme a finomkodó szavaknak.
"Volt ott egy... egy teherautó, ami megcsúszott..."
"Ja" - mondtam én.
"Meg... meghaltam?" 
"Igen. De ne érezd magad rosszul emiatt. Az emberek meghalnak" - válaszoltam.
Körbenéztél. A semmi vett körül. Csak te és én voltunk ott.
"Mi ez a hely?" - kérdezted. "Ez lenne a túlvilág?"
"Többé kevésbé" - válaszoltam.
"Te lennél Isten?" - kérdezted.
"Aha" - feleltem. "Én lennék Isten."
"A gyerekeim... a feleségem..."
"Mi van velük?"
"Velük minden rendben lesz?"
"Ez igen" - szóltam. "Csak most haltál meg, de a legfőbb gondod a családod. Ez jó dolog."
Lenyűgözve néztél rám. Lehet, nem úgy néztem ki, mint ahogy Istent képzelted. Úgy néztem ki, akár egy átlagos ember. Vagy esetleg, nő. Talán egy homályos körvonalú alak voltam csupán. Mindenesetre inkább hasonlítottam egy gimnáziumi nyelvtantanárra, mint a mindenhatóra.
"Ne aggódj" - mondtam. "Minden rendben lesz. A gyermekeid szemében mindig a tökéletes apa képében fogsz tündökölni. Nem volt idejük megvető érzelmeket táplálniuk irántad. A feleséged kívülről sírni fog, de legbelül titkon megkönnyebbül majd. Az igazat megvallva, a házasságod már szétesőben volt, de ha ez vigasztal, a feleségednek nagy lelkiismeretfurdalása lesz a megkönnyebbülés miatt."
"Ó" - mondtad. "És most mi fog történni? Megyek a menyországba vagy a pokolba vagy valahová?"
"Egyikbe sem" - feleltem. "Reinkarnálódni fogsz."
"Á" - mondtad. "Szóval mégis a hinduknak volt igaza?"
"Minden vallásnak igaza volt a maga módján" - válaszoltam. "Sétálj egyet velem."
Követtél, ahogy átléptünk az ürességen.
"Hová megyünk?" - kérdezted.
"Valójában sehová" - mondtam. "Csak jó sétálni, miközben beszélgetünk."
"De akkor most mi a lényeg?" - kérdezted. "Amikor majd újra megszületek, csak egy üres lap leszek , nemde? Egy kisbaba. Az összes eddigi élményem, tapasztalatom és a tettek, amiket ebben az életemben elkövettem, már nem fognak számítani?"
"Ez nem egészen így van!" - válaszoltam. "Benned van minden tudás és tapasztalat, amelyeket az eddigi életeid során megszereztél. Csak most épp nem emlékszel rájuk ."
Megálltam, és a válladra tettem a kezem. "A lelked sokkal nagyszerűbb, gyönyörűbb és hatalmasabb, mint ahogy el tudod képzelni. Az emberi elme csak egy parányi részét tartalmazza annak, ami te vagy. Olyan ez, mint amikor beledugod az ujjad egy csésze vízbe, hogy megnézd, hideg-e vagy meleg. Egy apró részed teszed csak be a csészébe, de amikor kihúzod az ujjad, már meg is szereztél minden tapasztalatot, amit a víz magában hordozott. Egyetlen testben voltál az elmúlt 48 évben, vagyis még nem volt alkalmad kiteljesedni, átélni és átérezni mérhetetlen tudatod hátramaradt régióit. Ha elég sokáig lógunk itt együtt, idővel elkezdesz emlékezni mindenre. De nincs sok értelme, hogy ezt megtedd két élet között."
"Mégis hányszor születtem akkor újjá ezidáig?
"Ó, sokszor. Sőt, rengetegszer. Megannyi különböző életben" - mondtam. 
"Ezúttal pedig egy kínai parasztlány fogsz lenni Krisztus után 540-ben."
"Várj, mi van?" - dadogtad. "Vissza fogsz küldeni az időben?"
"Hát igen, gyakorlatilag. Az idő, ahogy te ismered, csak a ti univerzumotokban létezik. A dolgok máshogy mennek ott, ahonnan én jövök."
"Honnan jöttél?" - kérdezted.
"Ó, persze" - magyaráztam. "Én is jöttem valahonnan. Máshonnan. És ott még több ilyen is van, mint én. Tudom, hogy szeretnéd tudni, milyen is ott, de őszintén szólva nem értenéd meg."
"Ó" - sóhajtottál kissé kiábrándultan. "De várj csak! Ha különböző helyeken születek újjá az időben, akkor elvileg találkozhatok is magammal egy bizonyos pontban."
"Persze. Ez állandóan megtörténik. Mindkét élet csak a saját élettartamával van tisztában, és ilyenkor természetesen nem is tudjátok, hogy valójában mi történik."
"De akkor mi az értelme az egésznek?"
"Komolyan?" - kérdeztem. "Most komolyan azt akarod tudni, hogy mi az élet értelme? Nem túl általános ez egy kicsit?"
"Hát, elég ésszerű kérdésnek tűnik." - védekeztél.
Ekkor mélyen a szemedbe néztem. "Az Élet Értelme, az ok, amiért létrehoztam ezt az egész univerzumot az, hogy te fejlődhess."
"Úgy érted, az emberiség? Azt szeretnéd, hogy mi fejlődjünk?"
"Nem, csak te! Az egész univerzumot csakis miattad hoztam létre. Minden élettel nősz, fejlődsz és kiteljesedsz, hogy idővel egy nagyobb és magasabb értelem válljon belőled."
"Hogyhogy csak miattam? És mi van a többiekkel?"
"Nincsenek többiek" - feleltem. "Ebben az univerzumban csak te és én vagyunk."
Nagyokat pislogtál rám. "De a többi ember a Földön..."
"Mind te vagy! Azok mind a te különböző inkarnációid."
"Várj! Azt akarod mondani, hogy én vagyok mindenki?"
"Kezded már érteni" - mondtam, miközben elismerően megveregettem a hátad.
"Én lennék minden emberi lény, aki valaha élt?"
"És mindenki, aki valaha élni fog, igen."
"Én volnék Abraham Lincoln?"
"És te vagy John Wilkes Booth is, aki meggyilkolta" - tettem hozzá.
"Én vagyok Hitler?" - kérdezted döbbenten.
"És te vagy az a rengeteg ember is, akiket megölt."
"Én vagyok Jézus?"
"És az összes követője."
Ekkor elhallgattál.
"Minden alkalommal, amikor hibáztatsz valakit, magadat hibáztatod" - mondtam. "Ugyanúgy minden egyes jó cselekedet, amit elkövetsz, olyan, mintha saját magaddal tennéd. Minden egyes örömteli vagy szomorú pillanat, amit valaha megtapasztaltak, vagy a jövőben fognak, azt mind te magad élted át."
Elgondolkodtál egy időre.
"Miért?" - kérdezted. "Mi végre ez az egész?"
"Azért, mert egyszer majd te is olyanná válsz, mint én. Azért, mert te is az vagy, ami én is. Egy vagy te is az én fajomból. A gyermekem vagy."
"Hohó" - szóltál döbbenten. "Azt akarod mondani, hogy én is egy isten volnék?"
"Nem. Még nem. Egyelőre egy magzat vagy. Még növésben vagy. Amikor majd idővel megéltél minden egyes emberi életet, készen fogsz állni, hogy megszüless."
"Szóval az egész univerzum csak egy...
"...egy tojás" - válaszoltam. "És most itt az ideje, hogy továbblépj a következő életedbe."
És utadra engedtelek.

Forrás: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=lambert&pid=150793&blog_cim=Andy%20Weir%20:%20A%20toj%E1s

Az oldal tetejére!