Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA

 

 

4 HÉT A TÉLI NAPFORDULÓIG:

2022. november 23. szerda - december 21. szerda

ADVENT A VALLÁSBAN – ÚJJÁSZÜLETÉS A FELEMELKEDÉSBEN

Írta: Rózsás Andrea S. O. Prokofieff: „Az év körforgása, mint Krisztus lényének átéléséhez vezető beavatási út” c. munkája, valamint Rudolf Steiner gondolatai alapján. Forrás: camphill.hu

 

A Téli Napforduló az újjászületés szimbóluma, azt jelzi, hogy a legnagyobb sötétségben újra megszületik a FÉNY. Ahhoz, hogy elérjünk oda, át kell kelnünk kívül az év legsötétebb időszakán, belül lelkünk legsötétebb zugain. Ez az írás ahhoz nyújt támogatást, hogy a Felemelkedő tudatosan menjen végig ezen a folyamaton ebben a négy hétben.

Ebben az időszakban egyre inkább fogy a Nap világító fénye, növekednek az éjszaka erői. Rudolf Steiner úgy jellemzi ezt az időszakot, mint „a gonosz által való megkísértés ideje”, amikor négyféle kísértés környékezi meg az emberi lelket. A kísértő erők, amiket ma inkább negatív energiáknak hívunk nem kívülről, hanem belülről, lényünk rejtett zugaiból támadnak. A gonoszt, csak kellő önismerettel, elfogadással, tudással, a tudatosság fejlesztésével lehet legyőzni. A tudatosság fejlesztéséhez ajánlom A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI Spirituális Önismereti könyvet és kártyacsomagot: https://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/  

A következő négy hétben, ahhoz, hogy legyőzzük a negatív kísértéseket, négy alaptulajdonságot szükséges tudatosan kifejleszteni, megerősíteni magunkban. Ezeket a tulajdonságokat plátói erényeknek hívjuk, melyek a következők: igazságosság, mértéktartás (megfontoltság), lelkierő (lélekjelenlét) és a bölcsesség. Ezzel a négy tulajdonsággal, legyőzhető a következő négy hét négy kísértése és december 21-én elérünk az újjászületést szimbolizáló Téli Napfordulóhoz, amit aznap az ÉLŐ, ONLINE LÉLEKZET FÉNYÜNNEP keretében ünneplünk, melyhez a részleteket ezen az oldalon lejjebb találod.

 

AZ ELSŐ HÉT

 

A kísértőerő az első héten különösen az ember fizikai testét környékezi meg. Ez a kísértés a halál győzelméről szól, a természet halálának illúziójáról. A halálról, vagyis arról, hogy életünk, létünk véges. Pedig ez csupán egy háromdimenziós nézőpontból van így. A halál nem a vég, hanem átjáró egy másik dimenzióba, létünk egy magasabb állapotába. Ha a halál illúzióját az ember valóságnak véli, elveszíti önállóságát, kiszolgáltatottá válik, s ez az állapot egyre mélyebben és mélyebben a kétségbeesés szakadékába, félelembe, lelki halálba taszítja.

Ahhoz, hogy az első kísértésnek ellent tudjon állni, az embernek nagymértékben ki kellene fejlesztenie lelkében az IGAZSÁGOSSÁG erényét. Ez az Univerzum igazságosságának tiszta, szellemi észlelése. Ehhez nyújt segítséget Az igazság rózsája c. fejezet A Felemelkedés rózsái könyvből.

 

A MÁSODIK HÉT 

 

A kísértő erők a második héten az egoista kívánságok és vágyak mértéktelen megnövekedett megjelenése jellemezheti. Ezek az eluralkodott negatív erők a beszédben is megjelennek, ily módon korlátozva az igazság kifejezését. Amit ez ellen tehetünk, az a fegyelmezettség.  Érdemes tudatosan átgondolnunk a mondanivalónkat mielőtt beszélünk. A bántó vagy hamis szavak olyan léleksebeket okozhatnak, mint amikor szögeket ütünk egy deszkába. A megbánás és a bocsánatkérés sokat segít, úgy, mintha kihúznánk a szöget a deszkából, de ahogy a szög helye megmarad, sajnos, úgy a megbántás is nyomot hagyhat a a másik ember szívében. Mindig légy tudatában az Univerzum azon törvényének miszerint amit adsz, amit okozol, az többszörösen térül vissza hozzád, legyen az pozitív vagy negatív minőségű. Jobb előre gondolkodni és a negatív energiának nem erőt adni a beszédünkben. A negatív beszéd nem csupán az indulatos, gyűlölködő beszédet, káromkodást vagy a kiabálást jelenti. Negatív energia árad a beszéden keresztül, ha a beszélő szándéka a manipuláció, a félrevezetés, a hamisság, a félelem  vagy kétely ébresztése másokban.

Ezen a héten különösen fontoljuk meg, hogy valóban mi az, amit mondani szeretnénk. Emellett éljük a vágyainkat mértékkel és akkor biztonságosan lépkedhetünk az ARANY KÖZÉPÚTON. A MEGFONTOLTSÁG és a MÉRTÉKLETESSÉG erénye az egó átalakítását szolgálja és a Felemelkedést segíti. 

 

A HARMADIK HÉT 

 

Advent harmadik hetében a negatív erők a félelmet akarják erősíteni az emberekben, amivel az asztráltest gyengül. A félelem akkor tud erősödni, ha az egyén nem uralja önmagát, nem uralja a gondolkodását, érzéseit, akaratát, és ezek eluralkodnak rajta, ami egy illúzióvilágot teremt. Ebben az illúzióvilágban a félelem határoz meg mindent. Az ember tudattalanul távol kerül az igazságtól és hamis elképzelésekben, hamis érzésekben, hamis akaratban ringatja magát. Uralkodni az akaratunkon, uralkodni az érzéseinken, sőt a gondolatainkon nagy bátorságot követel. A valódi igazsághoz ilyen bátorságra van szükség. A legkisebb igazság kimondásához is bátorságra van szükség. Az igazi bátorság nem fizikai erőből fakad, a bátorság lelki erő, lélekjelenlét. 

Az igaz, tiszta gondolat fény. A gondolkodást tanulással fejleszteni kell, hisz a helyes gondolkodással lehet különbséget tenni az igaz és a hamis, a valódi és az illúzió között. A tiszta gondolatok tiszta akaratot és igaz, tiszta érzéseket keltenek, melyek végig hullámoznak bennünk, a környezetünkben és az egész világon. Lélekjelenléttel, igaz bátorsággal elérhető az igaz, tiszta, fénnyel teli világ.

Ehhez a témához nyújt segítséget A félelem energiájának átalakítása c. fejezet A Felemelkedés rózsái c. könyvből.

 

 

A NEGYEDIK HÉT 

 

A Téli Napforduló előtti időszakot már az ókorban is az év legtitkosabb időszakának tekintették. A negatív erők megpróbálják megakadályozni az egyént, hogy tudatosan élje meg ezt a folyamatot azért, hogy ne tegyen szert nagyobb önismeretre, önerőre. Mivel akadályozza az árnyék a fejlődést? Azzal, hogy az illúziót erősíti és megpróbálja elrejteni előlünk a hibáinkat, a torzulásainkat. Itt az idő a következményekkel szembenézni, különben egyik illúzióból, a másikba eshetünk. Most nagy szükség van az eddig megszerzett erényekre, a tudatosságra, a bátorságra és lélekjelenlétre, melyek segítségével a Felemelkedő legyőzi a félelmet. A tudatos gondolkodás, érzés, akarat a Felsőbb Én tudatállapothoz vezet, ahol hozzáférünk a bölcsességhez. A téli Napforduló előtt a Felsőbb világok segítői magukra hagyják a tanítványt, mert nekik most önerőből, az eddig megszerzett tudásukkal kell emelkedni Felsőbb Énjük felé. Ez egy mérföldkő, ahol kiderül elég érett-e a tanítvány ahhoz, hogy önállóan folytassa a fejlődését, átveheti-e a teljes felelősséget a Felemelkedéséért. „Ne lépd át a küszöbömet addig, amíg biztos nem vagy abban, hogy az előtted álló sötétséget te magad fogod megvilágítani: egyetlen lépést se tégy előre, amíg meg nem bizonyosodtál arról, hogy elég olaj van a saját lámpádban.” (GA 114). Fel kell ismerned, hogy hol tartasz most, mennyi a valódi tudásod és hová szeretnél eljutni.

A Felemelkedés során ki kell fejlesztenünk többek között az igazságosság, a mértékletesség, a megfontoltság, a helyes gondolkodás, a lélekjelenlét (bátorság) és a bölcsesség erényeit, amivel közelebb kerülünk ahhoz, hogy itt a Földön újjászülessünk a Felsőbb Énünkbe. Ehhez nyújt támogatást A te Felemelkedésed c. könyv és A te Felemelkedésed online, videó workshop sorozat.

 

 

TARTS VELÜNK TE IS!

 

 

 

FÉNYÜNNEP 

 

ÉLŐ, ONLINE PROGRAM

2022. december 21. szerda

 

EGY ÚJ KOR KÜSZÖBÉN ÁLLUNK.

 

"Ahol békétlenség van, ott teremtsünk harmóniát. 
Ahol hamisság van, ott teremtsünk igazságot. 
Ahol kétely van, ott teremtsünk hitet. 
Ahol kétségbeesés van, ott teremtsünk reményt."

 

Margaret Thatcher 1979-es választási győzelme után elhangzott beszédének egy részlete, eredetileg Assisi Szent Ferenc idézet változata.

Ez lehetetlennek tűnhet, de nem az!

 

Ha van remény, hit és igazság, akkor van harmónia. Hogy lehetne egyszerre harmónia, igazság, hit és remény itt a 3. dimenziós fizikai életben? Hol kezdjük? Mindenki önmagában.

 

A LÉLEKZET FÉNYÜNNEPEN a Szívközpontunkat tisztítjuk és támogatjuk hangokkal (hangtálakkal, kristálytálakkal) és angyali energiákkal egy vezetett meditációval, hogy még több helyet teremtsünk a szívünkben és segítsük a Fény megszületését és megerősödését önmagunkban. 

 

IDŐPONT: 2022. december 21. szerda 18.00-19.00.

A programot vezeti: Rózsás Andrea. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

HELYSZÍN: ONLINE: Zoom. Az eseményhez egy kattintással könnyen tudsz kapcsolódni. Lépésről lépésre útmutatót küldünk a hozzáféréshez a visszaigazoló e-mailben.

 

Részvételi díj: 3 300 Ft. 

Regisztráció: https://felemelkedes.com/regisztracio/

Regisztrációs határidő: 2022. december 20. kedd 12 óra. 

A december 20. kedd 12 óra után jelentkezőknek a részvételi díj: 5000 Ft.  

December 20. kedd 20 óra után jelentkezést már nem tudunk fogadni. 

 

A részletes tudnivalókat a regisztrációs válaszlevélben küldöm.

Infó: andrea@lelekzethaz.hu

 

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea

 

 

 

 

Kedves Olvasó!

2022. február 1-től az Aktuális havi spirituális energiákról hírlevélben olvashatsz, amit minden hónap elején küldünk. Ha még nem tetted, iratkozz fel bármikor a hírlevelünkre és azonnal megkapod te is az aktuális hónapról szóló levelet!

 

 

 

ISTEN HOZOTT DECEMBER!

 

A decemberi hírlevél tartalma:

decemberi energiák:

Felsőbb cél, felfokozott érzelmek, újjászületés

decemberi Felemelő segítség,

decemberi fontos napok.

 

Ha még nem tetted, iratkozz fel a hírlevélre a jobb oldalon és azonnal megkapod te is! 

 

Ragyogó decemberi napokat és Áldott Ünnepet kívánok!

Szeretettel

Rózsás Andrea

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Hivatalos felnőttképző (Nyilv.sz.: B/2020/000064), Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Feminine Power Transformational Facilitator and Leader/Átalakító facilitátor és Vezető, a LÉLEKZET Emelkedés Program, A LÉLEKZET Modern Nők Program, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. A LÉLEKZET név a szimbólummal Andrea jogvédett márkaneve.

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével, a Feminin erő aktiválásával a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos és egyéni eseményt vezetett már több ezer résztvevővel.

Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. Bemutatkozása: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas


 


 


EMELD MEG A REZGÉSSZINTED!

Az emberek képesek a környezet energiáit átvezetni magukon, ami befolyásolja a közérzetüket. A Felemelkedés folyamatában nagyon fontos a tudatosság és az, hogy egy - egy negatív helyzetből mihamarabb ki tudd emelni magad, vagyis megemeld a rezgésszinted. 

 

MIKOR SZÜKSÉGES MEGEMELNI A REZGÉSSZINTED?

Akkor, ha egy olyan helyzetben találod magad, ahol kívülről, a környezetedből nehéz érzelmi, gondolati tartalmak áradnak feléd és ezek, ha akarod , ha nem, hatással vannak rád is, így egyre rosszabbul, egyre nehezebbnek érzed magad. Minél nehezebb energiák vesznek körbe, annál rosszabbul érzed magad.

Ilyen helyzetek például:

- ha valami nem sikerült és kedvetlen vagy,

- ha egy olyan helyre mész, ahol előtte veszekedtek. Ekkor, lehet nem tudod miért, de egyre ingerültebbé válsz ezen a helyen.

- ha egy félelemkeltő hírt látsz a TV-ben, aminek hatására egyre inkább félni kezdesz. Sokszor csak hosszabb idő után veszed észre, hogy félsz attól, amit beléd tápláltak a TV-n keresztül és ami azelőtt egyáltalán nem okozott félelmet, talán eszedbe sem jutott.

- egy keserű csalódás után,

- betegség után,

- természeti katasztrófa után vagy annak a híre hallatán,

-terrortámadás után vagy annak a híre hallatán,

- ha túl sok stressz ért a munkahelyeden vagy a magánéletedben,

- ha sokat aggódsz,

- ha nagy változáson mész át,

- ha túlfélted a gyerekeidet, szeretteidet,

- ha félsz egyedül,

- ha mérges vagy....

 

HOGYAN KELL MEGEMELNI A REZGÉSSZINTED?

 

Hallgass zenét,

 

Énekelj,

 

Táncolj,

 

Segíts másoknak,

 

Menj ki a szabadba,

 

Sétálj mezítláb,

 

Végy egy meleg fürdőt,

 

Öleld meg a szeretteidet tiszta szívedből,

 

Nevess,

 

Végezz légzőgyakorlatokat, 

 

Tornázz, sportolj, jógázz,

 

Relaxálj,

 

Meditálj,

 

Végezz energetikai gyakorlatokat, pl: Felemelkedés órai Arany energia gyakorlat: https://www.youtube.com/watch?v=yxrfU4-YpJg

 

Dolgozz A Felemelkedés rózsáival:https://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/, 

 

Végezd velünk a SZErvezett SZEretetküldést minden hónapban egyszer! Az ingyenes hanganyagot itt találod:  https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

 

Ne feledd, az Út felfelé vezet!

 

 

Szeretettel:

Rózsás Andrea

 

***

A NAPPAL ÉJSZAKÁBA FORDUL?

2017. AUGUSZTUS 21. - Teljes Napfogyatkozás az USA-ban

A Nasa közvetítése magyar idő szerint 18 órától! 

Ma a század legnagyobb asztronómiai eseménye, egy olyan teljes Napfogyatkozás látható, ami átvonul az egész Egyesült Államokon. A teljes Napfogyatkozás nyomvonala Nyugatról Keletre halad, az Oregon állambeli Salemtől Charlestonig tart (South Carolina).

A pici Hold nagy szerepet játszik. 

A Nap, a Hold és a Föld együtt táncol. A Hold a Föld előtt haladva árnyékot vet a Földre és ezt az árnyékot hívjuk a Napfogyatkozás nyomvonalának. A Hold kitakarja a Napot annyira, hogy csak a Nap koronája lesz látható.

A teljes napfogyatkozás kb 3 percig tart.

Ha szeretnéd élőben követni anélkül, hogy az USA-ba utaztál volna, kattints ide 18 órakor: https://www.nasa.gov/eclipselive/#NASA+TV+Public+Channel

 

Mit jelent a teljes Napfogyatkozás spirituálisan, a Felemelkedés folyamatában?

 

A teljes Napfogyatkozás először is azt mutatja meg, hogy a 3 bolygó, a Nap, a Hold és a Föld EGYÜTTMŰKÖDIK, együtt táncolják el a Tanítást számunkra. A Felemelkedés folyamatában az együttműködés már az Új Világ egyik alapminősége: 

"Tovább emel a közös erő, az EGYÜTTMŰKÖDÉS..." - SZESZE 15. üzenetek, 2015. szeptember 28. A teljes üzenet itt található: https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/ 

Ez az égi esemény másodszor pedig azt mutatja, hogy a Hold a lelki világunk, az érzéseink világa, ami ebben a teljes Napfogyatkozásban látszólag eltakarja a Napot, a Fényt és árnyékot vet a Földre. Azt szükséges megérteni, hogy ez csak LÁTSZÓLAG VAN ÍGY. Csak innét, a földi síkról látjuk így. Valójában ahogy a Hold 400szor kisebb a Napnál, a személyiségünk is csak töredéke a Ragyogó Felsőbb Énünknek. A Hold, ami eltakarja a Napot a személyiség tudattalan része. Felhívja a figyelmünket a belső erőnkre, a spiritualitásra, a keativitásra, a lelkiségre, az érzelmekre, a vízre és arra, hogy a negatív érzelmek túlsúlya áradást okoz a fizikai szinten. A negatív érzelmekkel, a túlfűtött érzelmekkel csak az Egót tápláljuk, ami bármilyen nagynak is tűnjön, soha nem tudja eltakarni teljesen a Fényt, bármennyire is igyekezzen. A Teljes Napfogyatkozás megmutatja, hogy a Nap aranykoronája még a legsötétebb időkben is ragyog.

Harmadjára pedig a rejtett tanítása a teljes Napfogyatkozásnak szerintem a következő: még ha úgy is látszik, hogy a Hold takarja el a Napot, a Hold is sötét marad a Nap fénye nélkül! Tehát a Nap, a Felsőbb Énünk nélkül az érzelmeink, a lelkiségünk, a személyiségünk, az egónk sem létezhet. Valójában a Nap bújik el a Hold mögé, így mutatja meg Felsőbb Énünk árnyékrészünket, olyan rejtett területekre világít rá az életünkben és az emberiség életében, amik nagyon fontosak és nem jól működnek. NEM LÉTEZIK TELJES SÖTÉTSÉG.

Mi az a Felemelkedés? Itt találod: https://felemelkedes.com

Szeretettel

Rózsás Andrea

***

NAGYSZERŰ HÍREM VAN A FELEMELKEDÉSRŐL!

 

 

A Felemelkedés egy új szakaszhoz ért. A Belső szív szeretet alapú világa a kritikus tömeg által létező valósággá vált, amit a tömegek is elérhetnek. Ez az emelkedés, a tudat tágulása, új kaput nyitott meg, szélesebb, nagyobb rálátással az Univerzumra és Önmagunkra.

A Hermetikus hagyomány, ami alapján a Spirituális Önismereti Tanfolyamokat is tartom azt mondja: "Ahogy fent, úgy lent.". Ez azt jelenti, hogy ami megvalósul a felsőbb szellemi szinteken, megjelenik lent, az anyagi valóságban is, illetve az a belső valóság, amit elérünk, megjelenik kint, a minket körülvevő világban is.

Az Új Aranykor a félelem helyett a szív alapján, az elfogadás és a szeretet alapján működik, ahogy azt a Felemelkedés tanfolyamokon is tanítom. Minden átalakul és mindezért sokat kell dolgozni, leginkább belül. Aki nem képes az elfogadásra, a szeretetre most már nem kerülheti ki azt, hogy szembesüljön önmaga árnyékrészével. 
Minden láthatóvá válik mindenki számára. Közel az idő, hogy az emberek VALÓDI belső érzékeléssel éljenek, sőt, már nem csak belső érzékeléssel látunk egy embert és tudjuk milyen valójában attól függetlenül amit mond, amit mutat magáról, hanem minden láthatóvá válik. Ez történik a világban kicsiben és nagyban is.

A Felemelkedés kapuja nyitva áll minden őszinte, tiszta szívű ember előtt. Tömegek indulnak az Új Aranykorba.

 

A NAGYSZERŰ HÍR A FELEMELKEDÉSRŐL:
Ahogy fent, úgy lent. Az Új világban kitartóan dolgozunk belül, magasabb szinten, miközben a fizikai világban, lent, a matériában egy új világot fedeztek fel !!! 

A NASA Spitzer űrtávcsöve felfedezett egy Föld-szerű bolygókkal teli naprendszert. A közepén lévő TRAPPIST-1 nevű csillag körül 7 bolygó kering, amik közül 3 bolygó lakhatónak tűnik!

"A rendszerben az az egyik leglenyűgözőbb, hogy mind a hét hasonló bolygó nagyon közel esik egymáshoz.
Az egyik bolygón állva látnánk a szomszéd bolygókon a nagyobb természeti jelenségeket, felhőket, viharokat, szabad szemmel kivehetőek lennének a hegyek, vizek." -olvasható az index.hu-n. 

2017.02.22.

 

Csodás időket élünk! 
Ragyogó napokat mindenkinek!

Rózsás Andrea

Mi az a Felemelkedés? Itt találod: https://felemelkedes.com

Csatlakozz  a FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ itt: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

 ***

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) versike

Egy dolgunk van a szeretet, hogy meggyógyítsuk a szíveket.

Lelked érzi a hívó szót, s te várod a csodát, és most teszel is érte.

Résnyire nyitott szívedbe aranyfény áramlik, miután feltöltötte továbbkapcsolódik.

Mint arany rózsafüzér felfűződünk szemenként, sorba rendeződve, a szeret fényével körülölelve egyenként, tiszta szeretet burokban, töltekezve.

Lassan a kis burkok összeérnek, így lesz gyógyulása az emberiségnek.

Árasszuk szívünk fényét tovább, hogy legyen alkalma mindenkinek megélni a csodát!

Rózsás Andrea

 

SZErvezett SZEretetküldés: 

https://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

***

 

A KÖSZÖNÉS ENERGIÁJA

 2015.

 

 

Az ősi népek köszöntései alapvető igazságokat tartalmaznak, amiket ha tudatosan kifejezünk, akkor önmagunkban és másokban is megerősítjük a tisztelet energiáját.

IN LAK'ECH ALA K'IN

Te egy másik én vagy, én egy másik te vagyok. A hagyományos Maya jelentés: ÉN TE VAGYOK, TE ÉN VAGY.

Az Indiából eredő NAMASTE-vel azt fejezzük ki, hogy A BENNEM ÉLŐ FÉNY TISZTELI A BENNED ÉLŐ FÉNYT.

A Lakoták mondása MITAKUYE OYASIN azt jelenti MINDANNYIAN ÖSSZE VAGYUNK KAPCSOLÓDVA.

ADJON ISTEN! - FOGADJ ISTEN!

A köszönés a leggyakoribb érintkezési forma, mellyel tiszteletünket fejezzük ki egymás iránt. Vegyük ezt komolyan és köszöntsük egymást úgy, hogy egymás szemébe nézünk, egymásra mosolygunk  és a szóbeli kifejezésünket megerősítjük a testtartásunkkal is. 

Amellet, hogy így illő nagyon fontos, hogy a köszönésünkkel egy energiacserét indítunk el magunk és a másik ember között és hát amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

Szeretettel

Rózsás Andrea

 

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Emelkedés Program

Feminine Erő Program

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Mester-Oktató képzés;

 

KÖNYVEK:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓK:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

Felemelkedés óra: előadás + Arany energia gyakorlat

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

 

 


ANDY WEIR: A TOJÁS


Épp hazafelé tartottál, amikor meghaltál. Autóbaleset történt. Nem annyira különös, mégis végzetes baleset. Magad mögött hagytál egy feleséget és két gyereket. Fájdalommentes halálod volt. A mentősök mindent elkövettek, hogy megmentsenek, de mindhiába. A tested olyan sérüléseket szenvedett, hogy jobb is volt így, higyj nekem.
"Mi... mi történt?" - kérdezted. "Hol vagyok?"
"Meghaltál" - közöltem tárgyilagosan. Nem volt értelme a finomkodó szavaknak.
"Volt ott egy... egy teherautó, ami megcsúszott..."
"Ja" - mondtam én.
"Meg... meghaltam?" 
"Igen. De ne érezd magad rosszul emiatt. Az emberek meghalnak" - válaszoltam.
Körbenéztél. A semmi vett körül. Csak te és én voltunk ott.
"Mi ez a hely?" - kérdezted. "Ez lenne a túlvilág?"
"Többé kevésbé" - válaszoltam.
"Te lennél Isten?" - kérdezted.
"Aha" - feleltem. "Én lennék Isten."
"A gyerekeim... a feleségem..."
"Mi van velük?"
"Velük minden rendben lesz?"
"Ez igen" - szóltam. "Csak most haltál meg, de a legfőbb gondod a családod. Ez jó dolog."
Lenyűgözve néztél rám. Lehet, nem úgy néztem ki, mint ahogy Istent képzelted. Úgy néztem ki, akár egy átlagos ember. Vagy esetleg, nő. Talán egy homályos körvonalú alak voltam csupán. Mindenesetre inkább hasonlítottam egy gimnáziumi nyelvtantanárra, mint a mindenhatóra.
"Ne aggódj" - mondtam. "Minden rendben lesz. A gyermekeid szemében mindig a tökéletes apa képében fogsz tündökölni. Nem volt idejük megvető érzelmeket táplálniuk irántad. A feleséged kívülről sírni fog, de legbelül titkon megkönnyebbül majd. Az igazat megvallva, a házasságod már szétesőben volt, de ha ez vigasztal, a feleségednek nagy lelkiismeretfurdalása lesz a megkönnyebbülés miatt."
"Ó" - mondtad. "És most mi fog történni? Megyek a menyországba vagy a pokolba vagy valahová?"
"Egyikbe sem" - feleltem. "Reinkarnálódni fogsz."
"Á" - mondtad. "Szóval mégis a hinduknak volt igaza?"
"Minden vallásnak igaza volt a maga módján" - válaszoltam. "Sétálj egyet velem."
Követtél, ahogy átléptünk az ürességen.
"Hová megyünk?" - kérdezted.
"Valójában sehová" - mondtam. "Csak jó sétálni, miközben beszélgetünk."
"De akkor most mi a lényeg?" - kérdezted. "Amikor majd újra megszületek, csak egy üres lap leszek , nemde? Egy kisbaba. Az összes eddigi élményem, tapasztalatom és a tettek, amiket ebben az életemben elkövettem, már nem fognak számítani?"
"Ez nem egészen így van!" - válaszoltam. "Benned van minden tudás és tapasztalat, amelyeket az eddigi életeid során megszereztél. Csak most épp nem emlékszel rájuk ."
Megálltam, és a válladra tettem a kezem. "A lelked sokkal nagyszerűbb, gyönyörűbb és hatalmasabb, mint ahogy el tudod képzelni. Az emberi elme csak egy parányi részét tartalmazza annak, ami te vagy. Olyan ez, mint amikor beledugod az ujjad egy csésze vízbe, hogy megnézd, hideg-e vagy meleg. Egy apró részed teszed csak be a csészébe, de amikor kihúzod az ujjad, már meg is szereztél minden tapasztalatot, amit a víz magában hordozott. Egyetlen testben voltál az elmúlt 48 évben, vagyis még nem volt alkalmad kiteljesedni, átélni és átérezni mérhetetlen tudatod hátramaradt régióit. Ha elég sokáig lógunk itt együtt, idővel elkezdesz emlékezni mindenre. De nincs sok értelme, hogy ezt megtedd két élet között."
"Mégis hányszor születtem akkor újjá ezidáig?
"Ó, sokszor. Sőt, rengetegszer. Megannyi különböző életben" - mondtam. 
"Ezúttal pedig egy kínai parasztlány fogsz lenni Krisztus után 540-ben."
"Várj, mi van?" - dadogtad. "Vissza fogsz küldeni az időben?"
"Hát igen, gyakorlatilag. Az idő, ahogy te ismered, csak a ti univerzumotokban létezik. A dolgok máshogy mennek ott, ahonnan én jövök."
"Honnan jöttél?" - kérdezted.
"Ó, persze" - magyaráztam. "Én is jöttem valahonnan. Máshonnan. És ott még több ilyen is van, mint én. Tudom, hogy szeretnéd tudni, milyen is ott, de őszintén szólva nem értenéd meg."
"Ó" - sóhajtottál kissé kiábrándultan. "De várj csak! Ha különböző helyeken születek újjá az időben, akkor elvileg találkozhatok is magammal egy bizonyos pontban."
"Persze. Ez állandóan megtörténik. Mindkét élet csak a saját élettartamával van tisztában, és ilyenkor természetesen nem is tudjátok, hogy valójában mi történik."
"De akkor mi az értelme az egésznek?"
"Komolyan?" - kérdeztem. "Most komolyan azt akarod tudni, hogy mi az élet értelme? Nem túl általános ez egy kicsit?"
"Hát, elég ésszerű kérdésnek tűnik." - védekeztél.
Ekkor mélyen a szemedbe néztem. "Az Élet Értelme, az ok, amiért létrehoztam ezt az egész univerzumot az, hogy te fejlődhess."
"Úgy érted, az emberiség? Azt szeretnéd, hogy mi fejlődjünk?"
"Nem, csak te! Az egész univerzumot csakis miattad hoztam létre. Minden élettel nősz, fejlődsz és kiteljesedsz, hogy idővel egy nagyobb és magasabb értelem válljon belőled."
"Hogyhogy csak miattam? És mi van a többiekkel?"
"Nincsenek többiek" - feleltem. "Ebben az univerzumban csak te és én vagyunk."
Nagyokat pislogtál rám. "De a többi ember a Földön..."
"Mind te vagy! Azok mind a te különböző inkarnációid."
"Várj! Azt akarod mondani, hogy én vagyok mindenki?"
"Kezded már érteni" - mondtam, miközben elismerően megveregettem a hátad.
"Én lennék minden emberi lény, aki valaha élt?"
"És mindenki, aki valaha élni fog, igen."
"Én volnék Abraham Lincoln?"
"És te vagy John Wilkes Booth is, aki meggyilkolta" - tettem hozzá.
"Én vagyok Hitler?" - kérdezted döbbenten.
"És te vagy az a rengeteg ember is, akiket megölt."
"Én vagyok Jézus?"
"És az összes követője."
Ekkor elhallgattál.
"Minden alkalommal, amikor hibáztatsz valakit, magadat hibáztatod" - mondtam. "Ugyanúgy minden egyes jó cselekedet, amit elkövetsz, olyan, mintha saját magaddal tennéd. Minden egyes örömteli vagy szomorú pillanat, amit valaha megtapasztaltak, vagy a jövőben fognak, azt mind te magad élted át."
Elgondolkodtál egy időre.
"Miért?" - kérdezted. "Mi végre ez az egész?"
"Azért, mert egyszer majd te is olyanná válsz, mint én. Azért, mert te is az vagy, ami én is. Egy vagy te is az én fajomból. A gyermekem vagy."
"Hohó" - szóltál döbbenten. "Azt akarod mondani, hogy én is egy isten volnék?"
"Nem. Még nem. Egyelőre egy magzat vagy. Még növésben vagy. Amikor majd idővel megéltél minden egyes emberi életet, készen fogsz állni, hogy megszüless."
"Szóval az egész univerzum csak egy...
"...egy tojás" - válaszoltam. "És most itt az ideje, hogy továbblépj a következő életedbe."
És utadra engedtelek.

Forrás: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=lambert&pid=150793&blog_cim=Andy%20Weir%20:%20A%20toj%E1s

Az oldal tetejére!