Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

( INTEGRATED ENERGY THERAPY ®)

IET ® KÉPZÉS

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. Ez egy nagyon hatékony módszer, mellyel önmagunk vagy mások energiamezejét tisztíthatjuk és erősíthetjük meg. Alap-, Közép-, és Felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET energiarendezőjeként dolgozhatnak bárhol a világon.

Mi az Integrált Energia Technika, mi az az IET ®? Itt találod: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet 

Az IET tanfolyamokon túlnyomó részben azok vesznek részt, akik egyszerűen a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életükbe tudnak ültetni, jobbá téve azt. 

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.


Az IET ® egy beavatás alapú energiatechnika rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. 

Az IET Mester-Oktatók képzését az IET Trénerek végzik.  Közép-, Kelet -Európában mindössze egy IET Tréner van, Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner. Andrea, miután 3 éven keresztül a The Center of Being beválasztotta a legjobb  IET oktatói közé, elnyerte a TOP IET ® INSTRUCTORS of 2014/2015/2016. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2014/2015/2016. címet. 2017-ben abban a kiváltságban részesült, hogy Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója, az IET rendszer megalkotója meghívta az IET Mester-Oktató Tréner képzésére az USA-ba. Az IET rendszer legmagasabb szintje az IET Mester-Oktató Tréner szint. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Andrea Stevan Thayertől személyesen tanult és tőle kapta meg a Tréner beavatást Kingstonban, az USA-ban.  

Az IET Trénerek az IET Mester-Oktató képzés mellett taníthatnak minden IET tanfolyamot: az IET Alap-, Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok, IET Az Energiamező Angyalai; IET Lépések az Átalakuláshoz; IET Gyerekeknek; IET Háziállatoknak

 

IET ® OKTATÁS

Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Trénerrel

ALAPFOKÚ IET ® TANFOLYAM

IET, Lélekzet Ház

Annak ellenére, hogy alapfoknak hívjuk, a tanfolyam képessé tesz arra, hogy elvégezz egy Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®) magadon, egy másik emberen vagy táv energiarendezésben.  A 12 szálú DNS-ből az 1. és a 2. DNS párokkal dolgozunk, ami képessé tesz az energiamezőben energiablokkok kitisztítására az éter- és az érzelemtestből, majd arra, hogy ezek helyén pozitív energialenyomatokat hagyj.

RÉSZEI: alapfokú IET ® beavatás; Angyali szívkapcsolat technika; az IET ® energia integrációs pontok lokalizálása és használata; energiaanatómia és az IET ® sejtmemória térkép bemutatása; alapfokú IET ® energiarendezés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

BEAVATÁS: Az alapfokú beavatás kiszélesíti az emberi energiameződet  annyira, hogy az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) alapfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újrarendezi a 12 szálú DNS 1. és 2. párját, mellyel végérvényesen képessé válsz az energiablokkok tisztítására az emberi energiamező első 2 rétegéből.

ANGYALI SZÍVKAPCSOLAT: Ez egy egyszerű, de nagyszerű módszer. Miután megalapoztuk az energiakapcsolatot, megtanulod hogyan küldj szeretetet segítő angyalodnak, majd megtapasztalod, hogy a hozzád visszatérő szeretet az általad küldött sokszorosa. Ez a technika önmagában is megfizethetetlen, de amikor az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) rendszerrel együtt használjuk, hihetetlen eredményessé válik.

SEJTMEMÓRIA TISZTÍTÁS: Megtanulod a 9 IET sejtmemória területet, ahol tudattalanul tároljuk negatív tapasztalatainkat. Ezek megtisztítása gyors és egyszerű miután megismered a 9 IET Integrációs Pontot, amik lehetővé teszik az energetizálást, az integrálást és a 9 IET sejtmemória terület tisztítását.

KÜLÖNLEGES MEGERŐSÍTŐ LENYOMATOK: Miután az energiablokkokat megtisztítottuk, megtanulod csatornázni az angyali energiát, így egy megerősítő, pozitív energialenyomattal tudod feltölteni a kitisztított területet.

Mielőtt jelentkezel kérlek olvasd el az Integrált Energia Technika ( Integrated Energy Therapy®) menü tartalmát és vedd figyelembe, hogy az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.

Résztvevők száma: maximum 8 fő! A tanfolyamon maszk használata kötelező.

ALAPFOKÚ IET ® TANFOLYAM BUDAPEST:  

Időpont:   2021. október . szombat 10.00-18.00. szombat  10.00-18.00.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Ár: 40ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

ALAPFOKÚ IET ® TANFOLYAM GYŐR:

Időpont:  

Helyszín: 

Ár: 40ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

TOVÁBBI HELYSZÍNEK: 

Andrea számos városban tanít. Ha szeretnél a saját településeden is egy tanfolyamot, érdeklődj a következő e-mail címen: andrea@lelekzethaz.hu 

 

REGISZTRÁCIÓ:

Jelentkezz e-mailben és kérlek várd meg a válaszlevelünket, amiben minden szükséges információt elküldünk! 

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

A tanfolyam díja: 40 000 Ft, melyből 10 000Ft az előleg + 30 000Ft utalható vagy a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő. Előleg: 10 000Ft. Az előleg elutalásához szükséges adatokat e-mailben küldjük.

A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé. A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: A tanfolyam első napjához viszonyítottan 10 munkanappal korábbi lemondás esetén 3000 Ft adminisztrációs költség kivételével az előleg visszafizetésre kerül banki átutalással vagy 1 éven belül a teljes előleg felhasználható Rózsás Andrea tanfolyamain a szabad helyek függvényében. 10 munkanapon belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 munkanapon belül, miután leellenőrizted a Spam/Levélszemét mappádat is, kérlek keresds telefonon: 06-70/7705588.

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea

IET Tréner,

Top IET Oktató 2014, 2015, 2016.

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner,  Feminine Power™ Transpormational Facilitator/Átalakító facilitátor, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. Andrea már több száz tanfolyamot, programot vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

Az IET® munkámról itt olvashatsz: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=koszonto

 

A RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSEI:

 

"A tanfolyam nagyon hatékony volt. Minden percét élveztem és nagyon gyorsan eltelt a nap. Számomra a legnagyobb megtapasztalás az volt, hogy mennyire praktikus és egyszerű volt az egész és a mindennapokban szinte azonnal lehet használni. Nagyon örültem, hogy ott lehettem és Andreának köszönöm ezt a profi és nagyon szeretetteljes tanfolyamot."-  Löbl Judit.

 

 

Lélekzet Ház

The magic presence by M.DaCamara; copyright 1942 St Germain Press

 

VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAIDAT TE IS AZ IET®-VEL!

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Önismereti Koordinátor képzés,

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Lélekzet Hangfürdő;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Modern Magdalénák.

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

 

 

 

Az oldal tetejére!