Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 

  

 

Integrált Energia Technika

(Integrated Energy Therapy ®)

vagy röviden: IET ®

 
 
 

STEVAN J. THAYER

Stevan Thayer, Lélekzet Ház

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®), az IET ®-t, ami az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója.

Az IET ® egy olyan energiatechnika rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

 

 

Mi az az IET ®?

Az IET® Integrált Energia Technika, ami az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. A folyamatot az IET Energiarendező végzi. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját. Az IET kilenc sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat. 

Az Integrált Energia Technika (IET ®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni. 

AZ IET energiarendező a csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik, mely lehetővé teszi a következő lépéseket:

1. Energetizálás: Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja.

2. Kioldás: Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni.

3. Elengedés: Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a  résztvevő elengedi, az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből.

4. Integrálás: Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

Az energetikai tisztítás és feltöltés során a résztvevő felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, zenét hallgat kb 1 órán keresztül.

 

MIÉRT HASZNOS AZ IET ® ?

Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott negatív energiákat (energiablokk).

Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.

Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.

Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.

Segíti a harmóniát.

Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz.

 

AZ IET® ENERGIARENDEZÉS FAJTÁI

Az energiarendezés során a páciens felöltözve, ruhában fekszik a masszázságyon, nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgava. Az energiarendezés után megkönnyebbülten, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távoznak a résztvevők.

1. IET ® Energiarendezés az emberi energiamező 4 rétegéből, az étertestből, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegekből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtszinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, neheztelés/harag, düh, stressz-erőtlenség, félelem.

Az energiarendező az IET energiát a megfelelő sejtmemória területre irányítja, majd a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot, egy finom nyomással kioldja. A negatív lerakódások kitisztítása után a helyükre pozitív energiát integrálunk, ami az adott területen segítheti a továbblépést.

2. Lélekküldetés aktiválása: az IET ® Energiarendezéshez képest további olyan technikák alkalmazása, amelyek elősegítik a páciens lélekküldetésének, élettervének aktiválódását. Egy életben több életfeladatunk is lehet, a Lélekküldetés aktiválásával az aktuális életfeladat elől gördítjük el az akadályokat. Ezt az aktiválást több technika is segíti, melyben a kliens is könnyedén részt vesz izom feszítő- és lazító technikákkal illetve az energiarendező által vezetett vizualizációs gyakorlattal.

3. IET ® 5perces megerősítés: ez egy rövid, de nagyon hatékony energetizáló, feltöltő energiarendezés. Pozitív megerősítés.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik már részt vettek egy IET  energiarendezésen.
4. IET ® Táv Energiarendezés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem, útjába nem áll fizikai korlát, így távolról is végezhető. Az IET táv energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET energiarendezés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET energiarendezés. Általában Skype-on vagyunk végig kapcsolatban.

5.  IET ® Háziállatoknak: Ezt csak azok az IET energiarendezők végezhetik, akik elvégezték az IET Háziállatoknak tanfolyamot.

6. IET® Mester-Oktatói energiarendezés: Speciális energiarendezés, csak IET Mester-Oktatók végezhetik. 

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező nem diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

 

"E PILLANATBAN"

 Az Integrated Energy Therapy ® Látomás

Ariel Angyaltól Stevan J. Thayer csatornázta 

 

  E pillanatban inkább szeretek, semhogy ítélkezem.

E pillanatban inkább építek, semhogy romboljak.

  E pillanatban inkább Isten felé fordulok elfogadásért és útmutatásért, semhogy más emberektől várjam azokat. 

 E pillanatban azért változtatok, mert úgy akarom, s nem mert muszáj. 

  E pillanatban inkább felismerem erőm, semhogy másokat okolok cselekedeteik miatt. E pillanatban inkább az isteni terv örömét tapasztalom, semmint saját tervem fájdalmát. 

 E pillanatban inkább a lehetőségeimet látom, semmint a nehézségeket. 

 E pillanatban inkább másokat szolgálok semmint magamat.

 E pillanatban a Mennyek a Földön vannak.

Fordította: Rózsás Andrea IET ® Mester - Oktató Tréner   

 Copyright 2016, The Center of Being, Inc 

 

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

EGYÉNI SZEMÉLYES TRANSZFORMÁCIÓ

Transzformáció a racionalitás és az intuitív tudás arany középútján egy teljesen új, nőközpontú XXI. századi transzformációs módszerrel, intuitív látásmóddal és relaxáló, tisztító hangfürdővel. 

Az Egyéni, személyes transzformáció részei, ár, időtartam: https://felemelkedes.com/egyeni-transzformacio/ 

Szeretettel várlak!

 

TÁRSOLDALAK, AMIK A FEJLŐDÉSEDET SEGÍTIK

FELEMELKEDÉS

FEMININ ERŐ

 

 

 

Az oldal tetejére!