Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

The Center of Being Inc. 

The Center of Being-et, vagyis A Létezés Központja Alapítványt Stevan J. Thayer 1989-ben hozta létre. A célja az IET® oktatás segítése. A Központ adja ki az összes IET képzési anyagot, fenntartja az IET  hivatalos ( angol nyelvű) weboldalát, a www.LearnIET.com-ot, jegyzi az IET tanítványokat világszerte, tanítja és minősíti az IET Mester-Oktatókat és kiadja a Journal of Energy  Therapy-t, az Energia Terápia Újságot.
Látogass el a Center of Being hivatalos honlapjára itt:

http://www.learniet.com/

A Center of Being munkatársai:
* Stevan J. Thayer alapító-igazgató; Carol Armitage társ-igazgató. 

* Barbara Stepniak igazgató

* IET Mester-Oktató Trénerek

* További munkatársak:
   Patty Hanson

Kik az IET Mester -Oktató Trénerek?

Az IET rendszer legmagasabb szintje az IET Mester-Oktató Tréner szint. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer, az IET rendszer kifejlesztője, a The Center of Being Alapítója hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Az IET Mester-Oktató Trénerek szerződésben állnak a Center of Being-gel. Amíg ez a szerződés él, addig jogosultak az IET Mester-Oktatók képzésére.

A világon mindössze 26 IET Tréner tanít, közülük 17 Tréner él Amerikában (közöttük Stevan J Thayer is), 2 Ázsiában és a 7 európai tréner közül 5 Írországban, 1 Hollandiában és Rózsás Andrea Magyarországon. 

Kik az IET Mester-Oktatók?

Az IET Mester-Oktatók az IET energiasugár Mesterei és feladatuk az  IET Alap-, Közép-, Felsőfokú IET tanfolyamok oktatása, a tanítványok ezen szintű beavatása valamint jogosultak a következő IET tanfolyamok tartására:
IET Az Energiamező Angyalai; IET Lépések az Átalakuláshoz, IET Gyerekeknek; IET Háziállatoknak. 

Az IET Mester-Oktatók képzését az IET Trénerek végzik.

Több. mint 3000 IET Mester-Oktató létezik a világon. A The Center of Being IET Mester Oktatói itt találhatók országonként: http://www.learniet.com/by_country.asp 

Az IET Mester-Okatók oklevelét a The Center of Being állítja ki hivatalosan.  Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.

A legjobb IET Mester-Oktatókat a The Center of Being minden évben  "Top Instructor of the year", azaz "Az év Legjobb Oktatója" oklevéllel honorálja. Ezt a címet csak IET Mester-Oktatók kaphatják meg.


Kik az IET energiarendezők?

Azok a tanítványok, akik megkapták a megfelelő szintű beavatást egy IET Mester-Oktatótól és elvégezték az Alap-, Közép-, vagy Felsőfokú IET tanfolyamo(ka)t. 
Oklevelüket a The Center of Being állítja ki hivatalosan.

FONTOS! Az IET Energiarendező NEM orvos, NEM pszichoterapeuta, NEM diagnosztizál és NEM kezel betegségeket, NEM ír fel gyógyszereket. Az IET Energiarendező az energiamezőben visszatartott negatív energiablokkokat tisztít és pozitív lenyomatokat integrál.

 

 

Az oldal tetejére!