Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 IET ®

AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI

Tanfolyamvezető: Rózsás Andrea IET® Mester- Oktató Tréner, TOP IET Oktató 2014/2015/2016.

A tanfolyamot kizárólag IET® Mester Oktató taníthatja és az elvégzéséről minden tanítvány az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet kap.

 

Ez egy gyakorlatorientált tanfolyam, ahol nemcsak meghallgatod mit mondanak mások az angyalokról, hanem te magad is megtapasztalod energiájukat!

Tanuld meg hogyan csatornázd az angyali szeretetet, fényt és vezetést!

Az Energiamező Angyalai tanfolyam egy 4 lépésből álló folyamaton alapul, ami képessé tesz arra, hogy energetikailag kapcsolódj a 9 IET Angyalhoz és fejleszd személyes kapcsolatodat velük. Az IET Mester-Oktató vezet végig ezen a folyamaton minden egyes IET Angyal esetében. A csoport energiája lehetővé teszi számodra, hogy sokkal intenzívebben kapcsolódj az Angyalokhoz, mintha azt egyedül tennéd. Még azok a tanítványok is gyakran érzékelik az IET  Angyalok energiáját, akik általában nem éreznek, nem látnak semmit belső érzékeléssel.

 

Engedd meg magadnak, hogy egy csodákkal teli nap részese légy, ahol Az Energiamező 9 IET Angyalával találkozol. Tapasztald meg a változásokat, melyeket ezek a csodás Létezők elhoznak az életedbe!

Kiknek ajánlom a tanfolyamot?
Mindenkinek, aki szereti az angyalokat, szeretne találkozni és együtt dolgozni a 9 különleges IET  Angyallal:
Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály.

 

Stevan J. Thayer,  IET ® munkája során energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben és eközben megismerkedett több angyallal is, akik felajánlották  ajándékaikat számára. Ezen munkáját összegezte Az Energiamező Gyógyító Angyalai c. könyvében, ahol az emberi test energiamezejének egy -egy területét egy- egy  angyalhoz kapcsolta. 

Mi az az IET ® ? Itt találod: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet 

Minden angyal egyedülálló ajándékot hoz, amit örömmel megosztanak veled is!


 
Ez a tanfolyam lehetőséget ad számodra, hogy hozzád hasonló tanítványokkal együtt dolgozz az Angyalokkal. Megtanulod, hogyan hívd meg az IET Angyalokat egyesével egy speciális meghívó imával, megtanulod az Angyali Szívkapcsolat technika használatát, azt, hogy hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz. Felfedezed minden egyes angyal ajándékát, akik segítik fejlődésedet.

 

Engedd, hogy az IET Angyalok segítsenek utadon!

 

 IET ®

AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI

ONLINE TANFOLYAM

 

KÖVETKEZŐ IDŐPONT:

2022. november 11. péntek 16.00-19.00 és november 12. szombat 15.00-18.00.

Részvételi díj: 

A két napra összesen 30 000 Ft, ami tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet és a magyar nyelvű tankönyvet is, amit e-mailben küldök. 

Ismétlői díj:

A két napra összesen: 15 000 Ft. Az ismétlők nem kapnak új oklevelet és új tankönyvet sem. 

 

REGISZTRÁCIÓ:

Jelentkezz e-mailben és kérlek várd meg a válaszlevelünket, amiben minden szükséges információt elküldünk! 

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

A tanfolyam díját banki átutalással lehet fizetni a tanfolyamot megelőző munkanap 12 óráig. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük. 

Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 munkanapon belül, miután leellenőrizted a Spam/Levélszemét mappádat is, kérlek keress telefonon: 06-70/7705588. E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Rózsás Andrea

IET Mester-Oktató Tréner

TOP IET Oktató 2014/2015/2016.

Az IET® munkámról itt olvashatsz: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=koszonto

 

IET ®

AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI

SZEMÉLYES TANFOLYAM

 

KÖVETKEZŐ HELYSZÍNEK, IDŐPONTOK:

 

 IET ® AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI TANFOLYAM GYŐR:

Időpont:               10.00-18.00.

 IET ® AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI TANFOLYAM BUDAPEST:

Időpont:              10.00-18.00.

 

Érkezés:9.45 - regisztráció, díjfizetés(készpénzben!).

Részvételi díj: 30 000Ft. 

A részvételi díj tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; magyar nyelvű tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt és egy csodálatos angyali társaságban eltöltött napot! 

 

REGISZTRÁCIÓ:

Jelentkezz e-mailben és kérlek várd meg a válaszlevelünket, amiben minden szükséges információt elküldünk! 

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

A tanfolyam díja: 30 000 Ft, melyből 10 000Ft az előleg + 20 000Ft a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő vagy a teljes összeg egyben utalható.            Előleg: 10 000Ft. Az előleg elutalásához szükséges adatokat e-mailben küldjük.

A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé. A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: A tanfolyam első napjához viszonyítottan 10 munkanappal korábbi lemondás esetén 3000 Ft adminisztrációs költség kivételével az előleg visszafizetésre kerül banki átutalással vagy 1 éven belül a teljes előleg felhasználható Rózsás Andrea tanfolyamain a szabad helyek függvényében. 10 munkanapon belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 munkanapon belül, miután leellenőrizted a Spam/Levélszemét mappádat is, kérlek keress telefonon: 06-70/7705588.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Rózsás Andrea

IET Mester-Oktató Tréner

TOP IET Oktató 2014/2015/2016.

 

A RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSEI

 

"Az Energiamező Angyalai tanfolyamon tanultak és tapasztaltak által sokkal közelebb kerültem az angyalokhoz. Megtanultam milyen fontos a személyes kapcsolatfelvétel velük és mely problémák esetén melyik angyal segítő ajándékát kérjem. Játékos jókedvben telt a nap, de egyben mély munka folyt. Érdekes volt meghallgatni, hogy a különböző emberek mennyire különbözően érzékelik az angyali energiákat." - Németh Brigitta.

***

"December 2-án vettem részt Győrben Az Energiamező Angyalai című tanfolyamon. Már a gyakorlatok során is rengeteg csodás élményem volt, de a legnagyobb meglepetés pár nap múlva történt. December 4-én tárgyjutalom és oklevél formájában elismerést kaptam a munkahelyemen! Majd kiderült, a folyamat ezzel csak elkezdődött...és mintha vezetnének, kapom a jeleket és az iránymutatást. Emberi kapcsolataim is csodaszerűen változnak. A tanfolyamon tanultakat rendszeresen gyakorlom, egyre több sikerrel. Köszönöm, hogy ilyen segítő környezetben, áldással körülvéve vehettem részt ezen az eseményen. Szeretettel: Anita"

***

"Még egyszer köszönöm a lehetőséget hogy részt vehettem a tanfolyamodon! Azóta is minden Nap "dolgozom az Angyalokkal- vagy " azok dolgoznak velem"- nem tudom, hogy kell ezt illendően mondanom!!! Sok jó dolog van, amit azóta még inkább megtapasztalhatok az Angyalok jelenléte mellett! Azóta mindig kapok a parkolásnál parkolót!Úgy érzem rengetek energiám van s szinte csak pörgök!!! Ma volt egy olyan példám-hogy kezembe vettem a telefon hogy felhívjak valakit, akinek nem a friss tárcsázási nevek közt volt a neve - s a telefonom - mire tárcsázni akartam volna már megtette ezt helyettem!! Csak köszönni tudom!- Nekik is s Neked is Andrea!!"- Balogh Szilvia.

***

 

 AZ ENERGIAMEZŐ GYÓGYÍTÓ ANGYALAI C. KÖNYV a tanfolyamokon megvásárolható !

 

 

 

Az oldal tetejére!