Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 IET ®

AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI

 

Ez egy gyakorlatorientált tanfolyam, ahol nemcsak meghallgatod mit mondanak mások az angyalokról, hanem te magad is megtapasztalod energiájukat!

Az Energiamező Angyalai tanfolyam egy 4 lépésből álló folyamaton alapul, ami képessé tesz arra, hogy energetikailag kapcsolódj a 9 IET Angyalhoz és fejleszd személyes kapcsolatodat velük. Az IET Mester-Oktató vezet végig ezen a folyamaton minden egyes IET Angyal esetében. A csoport energiája lehetővé teszi számodra, hogy sokkal intenzívebben kapcsolódj az Angyalokhoz, mintha azt egyedül tennéd. Még azok a tanítványok is gyakran érzékelik az IET  Angyalok energiáját, akik általában nem éreznek, nem látnak semmit belső érzékeléssel.

 

Engedd meg magadnak, hogy egy csodákkal teli nap részese légy, ahol Az Energiamező 9 IET Angyalával találkozol. Tapasztald meg a változásokat, melyeket ezek a csodás Létezők elhoznak az életedbe!

Kiknek ajánlom a tanfolyamot?
Mindenkinek, aki szereti az angyalokat, szeretne találkozni és együtt dolgozni a 9 különleges IET  Angyallal:
Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály.

 

Stevan J. Thayer,  IET ® munkája során energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben és eközben megismerkedett több angyallal is, akik felajánlották  ajándékaikat számára. Ezen munkáját összegezte Az Energiamező Gyógyító Angyalai c. könyvében, ahol az emberi test energiamezejének egy -egy területét egy- egy  angyalhoz kapcsolta. 

Mi az az IET ® ? Itt találod: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet 

Minden angyal egyedülálló ajándékot hoz, amit örömmel megosztanak veled is!


Ez a tanfolyam lehetőséget ad számodra, hogy hozzád hasonló tanítványokkal együtt dolgozz az Angyalokkal. Megtanulod, hogyan hívd meg az IET Angyalokat egyesével egy speciális meghívó imával, megtanulod az Angyali Szívkapcsolat technika használatát, azt, hogy hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz. Felfedezed minden egyes angyal ajándékát, akik segítik fejlődésedet.

 

Engedd, hogy az IET Angyalok segítsenek utadon!

 

 AZ ENERGIAMEZŐ GYÓGYÍTÓ ANGYALAI C. KÖNYV a tanfolyamokon megvásárolható !

ERRE A TANFOLYAMRA NINCS IDŐPONT.

AMIRE JELENTKEZHETSZ:

FELEMELKEDÉS-ARANY MESTER TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-tanfolyam-1-arany-mester/

FELEMELKEDÉS-FELSŐBB ÉN TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-2-felsobb-en/

A TE FELEMELKEDÉSED ONLINE WORKSHOP SOROZAT: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed-atalakito-online-workshop-sorozat/

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

TÁRSOLDALAK, AMIK A FEJLŐDÉSEDET SEGÍTIK:

FELEMELKEDÉS

FEMININ ERŐ

 

 

Az oldal tetejére!