Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

 

  

 

LILA SUGÁR - ÁTALAKULÁS

 

A Lila sugár egy átalakító erejű energia. 

Ezen az oldalon egy olyan rendszert mutatok be, ami a lila angyali energiasugárral dolgozik és hatékonyan tisztítja meg az emberi energiamező 4 rétegét, mellyel segíti az átalakulást. 

Szeretettel:
Rózsás Andrea

IET Mester-Oktató Tréner

TOP IET OKTATÓ 2014, 2015, 2016.

 

 

Integrált Energia Technika

(Integrated Energy Therapy ®)

vagy röviden: IET ®

IET, Lélekzet Ház

Stevan Thayer, Lélekzet HázStevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®), az IET ®-t, ami az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója.

Az IET ® egy olyan energiatechnika rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

 

Mi az az IET ®?

Az IET® Integrált Energia Technika, ami az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. A folyamatot az IET Energiarendező végzi. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját. Az IET kilenc sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat. 

Az Integrált Energia Technika (IET ®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni. 

AZ IET energiarendező a csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik, mely lehetővé teszi a következő lépéseket:

1. Energetizálás: Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja.

2. Kioldás: Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni.

3. Elengedés: Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a  résztvevő elengedi, az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből.

4. Integrálás: Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

Az energetikai tisztítás és feltöltés során a résztvevő felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, zenét hallgat kb 1 órán keresztül.

 

MIÉRT HASZNOS AZ IET ® ?

Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott negatív energiákat (energiablokk).

Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.

Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.

Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.

Segíti a harmóniát.

Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz.

 

AZ IET® ENERGIARENDEZÉS FAJTÁI

Az energiarendezés során a páciens felöltözve, ruhában fekszik a masszázságyon, nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgava. Az energiarendezés után megkönnyebbülten, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távoznak a résztvevők.

1. IET ® Energiarendezés az emberi energiamező 4 rétegéből, az étertestből, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegekből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtszinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, neheztelés/harag, düh, stressz-erőtlenség, félelem.

Az energiarendező az IET energiát a megfelelő sejtmemória területre irányítja, majd a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot, egy finom nyomással kioldja. A negatív lerakódások kitisztítása után a helyükre pozitív energiát integrálunk, ami az adott területen segítheti a továbblépést.

Időtartam: 2 óra. Ár: 10 ezer Ft. Az ár változhat, kérlek érdeklődj a választott IET energiarendezőnél/IET Mester-Oktatónál.

2. Lélekküldetés aktiválása: az IET ® Energiarendezéshez képest további olyan technikák alkalmazása, amelyek elősegítik a páciens lélekküldetésének, élettervének aktiválódását. Egy életben több életfeladatunk is lehet, a Lélekküldetés aktiválásával az aktuális életfeladat elől gördítjük el az akadályokat. Ezt az aktiválást több technika is segíti, melyben a kliens is könnyedén részt vesz izom feszítő- és lazító technikákkal illetve az energiarendező által vezetett vizualizációs gyakorlattal.

Időtartam: 2 óra. Ár: 15 ezer Ft. Az időtartam és az ár változhat, kérlek érdeklődj a választott IET energiarendezőnél/IET Mester-Oktatónál.

3. IET ® 5perces megerősítés: ez egy rövid, de nagyon hatékony energetizáló, feltöltő energiarendezés. Pozitív megerősítés.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik már részt vettek egy IET  energiarendezésen.

Időtartam: 0,5 óra. Ár:5 ezer Ft. Az időtartam és az ár változhat, kérlek érdeklődj a választott IET energiarendezőnél/IET Mester-Oktatónál.


4. IET ® Táv Energiarendezés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem, útjába nem áll fizikai korlát, így távolról is végezhető. Az IET táv energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET energiarendezés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET energiarendezés. Általában Skype-on vagyunk végig kapcsolatban.

Időtartam: 2 óra. Ár: 10 ezer Ft. Az időtartam és az ár változhat, kérlek érdeklődj a választott IET energiarendezőnél/IET Mester-Oktatónál.

5.  IET ® Háziállatoknak: Ezt csak azok az IET energiarendezők végezhetik, akik elvégezték az IET Háziállatoknak tanfolyamot.

6. IET® Mester-Oktatói energiarendezés: Speciális energiarendezés, csak IET Mester-Oktatók végezhetik. 

Időtartam: 2 óra. Ár: 18 ezer Ft. Az időtartam és az ár változhat, kérlek érdeklődj a választott IET Mester-Oktatónál.

 

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

 

IET ®  OKTATÁS

Szeretnéd megtanulni? Az IET ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettséget nem igényel.  Ez egy nagyon hatékony Energia technika, mellyel önmagunk és mások energiamezejét tisztíthatjuk és megerősíthetjük. Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.

VÁLJ IET ENERGIARENDEZŐVÉ!

Az IET Alap-, Közép-, és Felsőfokú tanfolyamokon, több városban, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being regisztrált IET energiarendezőjeként dolgozhatnak bárhol a világon a helyi törvényeket betartva.

További IET tanfolyamok: IET Az Energiamező Angyalai; IET Lépések az Átalakuláshoz; IET Gyerekeknek; IET Háziállatoknak

LÉGY TE IS IET MESTER-OKTATÓ, aki a fenti tanfolyamokat tanítja:

 IET Mester-Oktató képzés

 

CSAK AZ ANGYALOK:

IET ® AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI TANFOLYAM:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=energiamezo

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK:

https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis

 

 IET ® BEMUTATÓ

Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Trénerrel

Magyarország első, előadással egybekötött IET Bemutatósorozata, ahol már számos városban, sok érdeklődő megismerkedett az IET-vel. Az IET ® Bemutatón elsajátítod az Angyali szívkapcsolat technikát, megtudod mi az az IET, mi történik egy IET Energiarendezés alkalmával illetve a szervező IET energiarendezőket is bemutatok, akikkel együtt egy-egy önkéntes jelentkezőn elvégezzük az IET 5 perces energetikai megerősítést is. Az IET ® Bemutatót azért indítottam útjára, mert célom, hogy Magyarországon is minél többen megismerkedjenek és személyesen is találkozzanak ezzel a csodálatos technikával, amivel már több, mint 75 országban doloznak.

Időtartama kb 1,5 óra. 

Infó: andrea@lelekzethaz.hu  vagy 06-70/7705588

Következő állomás

Időpont: 

Helyszín:

Információ: 

 

ÚJÉVI IET ®​ ÁLDÁS TÁL PARTY

TEREMTSD MEG ÁLMAIDAT AZ IET ® ÁLDÁS TÁLLAL!    

 

Mit kell tenned?

Hozz egy tálat (ami lehet üveg, műanyag, fa, papír, cserép, fém, kristály....), egy ollót, pár színes újságot és GYERE EL az ÁLDÁS TÁL PARTYRA, ahol átéled és megtanulod hogyan használd az IET ® energiát álmaid megvalósítására!

Bárki részt vehet az Áldás Tál Partyn, aki kész egy kis energiamunkára! 

GYŐR

Időpont:   2020.            szombat 15.00-17.30.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy). Bejárat az udvarból!

Belépő: 5000 Ft, amely tartalmazza a helyszínen elfogyasztott ásványvizet és teát is.

Regisztráció szükséges! A regisztrációkat a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni! Max létszám: 12 fő! Regisztráció: andrea@lelekzethaz.hu  

 

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea 

IET ® Tréner

***

 

"E PILLANATBAN"

 Az Integrated Energy Therapy ® Látomás

Ariel Angyaltól Stevan J. Thayer csatornázta 

 

  E pillanatban inkább szeretek, semhogy ítélkezem.

E pillanatban inkább építek, semhogy romboljak.

  E pillanatban inkább Isten felé fordulok elfogadásért és útmutatásért, semhogy más emberektől várjam azokat. 

 E pillanatban azért változtatok, mert úgy akarom, s nem mert muszáj. 

  E pillanatban inkább felismerem erőm, semhogy másokat okolok cselekedeteik miatt. E pillanatban inkább az isteni terv örömét tapasztalom, semmint saját tervem fájdalmát. 

 E pillanatban inkább a lehetőségeimet látom, semmint a nehézségeket. 

 E pillanatban inkább másokat szolgálok semmint magamat.

 E pillanatban a Mennyek a Földön vannak.

Fordította: Rózsás Andrea IET R Mester - Oktató Tréner   

 Copyright 2016, The Center of Being, Inc 

 

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Önismereti Koordinátor képzés,

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Lélekzet Hangfürdő;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Modern Magdalénák.

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner,  Feminine Power™ Transpormational Facilitator/Átalakító facilitátor, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. Andrea már több száz tanfolyamot, programot vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

Az oldal tetejére!