Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

IET ® Háziállatoknak

Ezt a tanfolyamot Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being alapítója, az IET  kifejlesztője, Felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, az Interjú egy Angyallal könyv szerzője, Ariel Angyal csatornája dolgozta ki. Az IET egy újgenerációs energiaterápiarendszer, amely a kezdetekben kizárólag emberekkel dolgozott. 

Ma már ugyanazokat a hatékony Integrált Energia Technika ( IET ®) technikákat alkalmazhatjuk állatokkal is. E képzés a leggyakoribb háziállatokra helyezi a hangsúlyt, a macskákra, kutyákra és lovakra, de ezek a technikák más állatokra is alkalmazhatók.
 
 
Az IET háziállatoknak tanfolyamon való részvétel feltétele az IET Alapfokú tanfolyam elvégzése, ahol az alapfokú Integrált Energia Technika ( IET ®) beavatás képessé teszi a tanítványt arra, hogy az integrált energia csatornájaként dolgozzon.   
Az IET háziállatoknak képzés egy hatékony energiarendezői képzés, melynek elvégzését az amerikai The Center of  Being hivatalos oklevelével igazolja.
 
A tanfolyam során megtanulod, hogy használd az Angyali Szívkapcsolat technikát, hogy segíthesd a macskák, kutyák, és a lovak öngyógyító képességét.
Megtanulod ezeknek az állatoknak a 9 IET  sejtmemória területét és a hozzájuk tartozó IET integrációs pontokat, hogy megtisztíthasd és megerősíthesd azokat.
 
Szélesítsd ki az alapfokú Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) ismereteidet, hogy képes legyél macskákkal, kutyákkal és lovakkal energiarendezőként együtt dolgozni!

Ismerkedj meg ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogy segíthesd saját házikedvenced tisztítását és megerősítését.

 

ERRE A TANFOLYAMRA NINCS IDŐPONT.

AMIRE JELENTKEZHETSZ:

FELEMELKEDÉS-ARANY MESTER TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-tanfolyam-1-arany-mester/

FELEMELKEDÉS-FELSŐBB ÉN TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-2-felsobb-en/

A TE FELEMELKEDÉSED ONLINE WORKSHOP SOROZAT: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed-atalakito-online-workshop-sorozat/

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

TÁRSOLDALAK, AMIK A FEJLŐDÉSEDET SEGÍTIK:

FELEMELKEDÉS

FEMININ ERŐ

 

 

Az oldal tetejére!