Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

IET ® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP

Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner vezetésével
 
Minden, amire szükséged van, benned van.


Ez a kétnapos workshop lehetőséget biztosít számodra, hogy megtisztított, megerősített alapokon biztonságosan kiterjeszd tudatosságod.

Stevan Thayer, Lélekzet Ház

 Stevan J. Thayer  az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója(1989) és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az IET-t, ami az angyalokkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNSsel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.
 
Az IET lépések az Átalakuláshoz program csodálatosan kiegészíti az IET tanfolyamokat (alapfoktól a mester-oktató szintig), viszont nem igényel előzetes IET ismereteket. Az Angyali IET Energiasugarat az IET Mester-Oktató horgonyozza le a csoportnak. A program során elsajátítod hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz saját energetikai Angyali Szívkapcsolatoddal. Megtanulod az ősi, szakrális geometria használatát Ariel Angyaltól csatornázott különleges technikákkal kombinálva, hogy begyógyítsd a múlt sérüléseit és átalakítsd az életed. Minden lépéshez megtanulsz egy mudrát (kéztartást), ami lehetővé teszi számodra, hogy azonnal újraaktiváld a lépéseket bármikor.


Az IET® 7 hatékony lépése az átalakuláshoz:


                  7. lépés: Függőségi Kötelékek Elvágása
               6. lépés: Utazás egy Jövőbeni Életbe
            5. lépés: A Szív Megerősítése
         4. lépés: Az Igaz Megbocsátás Elérése
      3. lépés: Karmatisztítás
   2. lépés: A 12-szálú DNS aktiválása
1. lépés: Angyali Szívkapcsolat
 
Az IET Lépések az Átalakuláshoz mottója, az "Öröm nélkül nincs kincs.", épp a "Fájdalom nélkül nincs nyereség." ellenkezője.

 

A workshop célja, hogy meggyógyítsd a traumákat, anélkül, hogy újraélnéd azokat. 
 
Készülj egy örömteli energetikai kiterjeszkedésre és személyes átalakulásra!

 

A tanfolyamot a következő formákban oktatom:

2 NAPOS WORKSHOP vagy HAVI 1 LÉPÉSBEN 7x 

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.

 

IET ® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ 2 NAPOS WORKSHOP

GYŐR 

Időpont: 

Mindkét nap 10.00-18.00-ig. 

Érkezés: 9.30-tól: regisztráció, díjfizetés (készpénzben). 

Helyszín: 

Részvételi díj 2 napra: 60 000Ft, amely magába foglalja az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, magyar nyelvű tankönyvet, jegyzetfüzetet, tollat, teát, kávét, ásványvizet, süteményt és két csodálatos nap eltöltését egy csodálatos csoportban!

REGISZTRÁCIÓ:

Jelentkezz e-mailben és kérlek várd meg a válaszlevelünket, amiben minden szükséges információt elküldünk! 

E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

A tanfolyam díja: 60 000 Ft, melyből 10 000Ft az előleg + 50 000Ft utalható vagy a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő vagy a teljes összeget lehet egyben utalni is. Előleg: 10 000Ft. Az előleg elutalásához szükséges adatokat e-mailben küldjük.

A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé. A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: A tanfolyam első napjához viszonyítottan 10 munkanappal korábbi lemondás esetén 3000 Ft adminisztrációs költség kivételével az előleg visszafizetésre kerül banki átutalással vagy 1 éven belül a teljes előleg felhasználható Rózsás Andrea tanfolyamain a szabad helyek függvényében. 10 munkanapon belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 munkanapon belül, miután leellenőrizted a Spam/Levélszemét mappádat is, kérlek keress telefonon: 06-70/7705588.

 

IET ® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP

7 ALKALOM:

ONLINE

VAGY

SZEMÉLYES WORKSHOP

Délelőtti vagy esti csoportban

Havonta egyszer  találkozunk 2óra időtartamban, összesen 7 alkalommal

A jelenlegi csoportok beteltek. A 7alkalmas következő időpontok: 

Délelőtti csoport: 

Induló Időpont: 1. lépés:           péntek 10.00-12.00. 
Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99.

Esti csoportban:

 Induló Időpont: 1. lépés:         18.00-20.00. 
Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99.

Részvételi díj: 9 ezer Ft /hó. 

Fizetni havonta/ alkalmanként, készpénzben  a tanfolyam megkezdése előtt a helyszínen kell. A díj magába foglalja az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, magyar nyelvű tankönyvet, jegyzetfüzetet, tollat, teát, kávét, ásványvizet.

Regisztráció: A tanfolyamokra csak e-mailben történő jelentkezéssel lehet résztvenni, mellyel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: Ha a tanfolyamon résztvevő a tanfolyamra  való jelentkezését lemondja, a tanfolyam megkezdése előtti 2–0 napon belül, akkor a teljes tanfolyami díjat köteles megfizetni 8 napon belül készpénzben a helyszínen vagy banki átutalással. A tanfolyamra jelentkező a lemondás tényét írásban, e-mailben köteles jelezni. Ha a résztvevő önhibáján kívül maradt távol és ezt  írásban a megindokolja, akkor jogosult egy azonos típusú, más időpontban megtartott képzésen részt venni.

A jelentkezést visszaigazoljuk, kizárólag így érvényes a regisztráció! Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 napon belül, kérlek keress telefonon vagy sms-ben.

Információ, regisztráció:  andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!

 

Az oldal tetejére!