Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

(INTEGRATED ENERGY THERAPY®)

MESTER - OKTATÓ TANFOLYAM

RÓZSÁS ANDREA IET MESTER-OKTATÓ TRÉNERREL

KÉTNAPOS TANFOLYAM MAGYAR NYELVEN!

 

 

 

 

NYÚJTÓZZ A CSILLAGOKIG ÉS VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAID!

Az IET Mester-Oktató név: a "Mester" arra utal, hogy az IET energiasugár mesterévé válsz ezen a tanfolyamon, egy jóval hatékonyabb módon leszel képes az IET energiasugárral dolgozni. Az Oktató azt jelenti, hogy jogosultságod lesz tanítani az IET tanfolyamokat (beleértve mások beavatását az IET energiasugárba).

A tanfolyamon való részvétel feltételei: Az IET Mester-Oktató tanfolyam nyitva áll mindenki előtt, akik a képzés időpontjáig elvégzik az IET Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamokat. Az IET Mester-Oktató képzésen való részvételnek nem feltétele, hogy előzetesen IET energiarendezőként dolgozz. Elsősorban mindenki a saját fejlődése miatt jelentkezik.

Ez az IET Mester-Oktató tanfolyam nagyszerű támogatást nyújt abban, hogy álmaid energetikai lehetőségét meglásd, magadhoz öleld,  döntést hozz  és életre keltsd a világban. A 12 szálú DNS optimilizálására fókuszálva ez a tanfolyam megnyitja a manifesztáláshoz vezető energetikai utat életedben, amire rendeltettél. A tanfolyam lehetőséget nyújt, hogy összehangolódj és együtt rezegj álmaiddal és vágyaiddal. Mindazontúl, hogy ez a varázslatos hétvége támogatja a saját álmaid megvalósulását, az itt elsajátított technikákkal képes leszel segíteni a családodnak, a barátaidnak és a klienseidnek, hogy ők is az álmaikat élhessék.

A Mester-Oktató tanfolyam leírása:

❤ Álmaid követelése és elérése: A saját elképzeléseid fölött, az angyaloknak van egy még nagyszerűbb és nagyobb terve veled, az, hogy felérj a csillagokig. Azzal kezdünk, hogy azonosítsd és megvalósithasd álmaid.

Csatornáid megnyitása a manifesztálásra az IET Szakrális Geometriával: Részesülsz az IET Mester-Oktató beavatásban és megtanulod használni a 12 szálú DNS IET Mester-Oktató technikákat, hogy megnyisd manifesztálási csatornáidat és megtisztítsd ellenállásod, azért, hogy a valódi helyed elérd és életre keltsd álmaidat a világban. Megtanulod a szakrális geometria használatát és az IET sugarak felhasználásával a 12 szálú DNS-t összehangolhatod; megtanulod az IET Erőszikra technikát; az I-Chi technikát; a Karmatisztító technikát és még többet is.

Az IET Mester-Oktató beavatás: Az IET Mester-Oktató beavatással optimalizáljuk a 6. DNS párt. Ezzel képessé válsz mások DNSének aktiválására és arra, hogy beavasd őket az Alap-, Közép- és Felsőfokú szintekbe.

IET Beavatások: Megtanulod hogyan használd a szakrális geometriát az IET Alap, Közép és Felsőfokú beavatásokban. A beavatásokat  minden szinten a tanítványok egymáson is gyakorolják, így egy igazi IET Energia Fesztivál részesévé válsz! Órarendekkel, útmutatókkal, javaslatokkal segítünk, hogy taníthasd az IET Alap, Közép, Felsőfokú, valamint az IET Gyerekeknek, IET Háziállatoknak és Az Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyamokat. 

Gyakrolati tanácsok a spiritualitásban:  Üzleti alapok a hirdetéseidhez és IET energiarendezésekhez, tanfolyamokhoz, melyekkel kitisztulnak az alapvető blokkok, amik a sikeres működésed útjában állnak.

A tanfolyam nyelve: magyar. 2018-ban először taníthattam magyar nyelven az IET Mester-Oktató Tanfolyam! 

 

A tanfolyamot vezeti: Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner, TOP Instructor 2014,2015,2016.

A tanfolyam időtartama: 2 nap, mindkét nap 9.30-18.00-ig tart a képzés.

Helyszín:  MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Az időpont- és a helyszínváltoztatás jogát fenntartom!

A tanfolyamon a következő anyagokat kapod: 

TANKÖNYV: Egy 82 oldalas illusztrállt Integrated Energy Therapy® Mester-Oktató Könyv, 2018. óta hivatalosan magyar nyelven (!).

OKLEVÉL: egy hivatalos Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy® ) Mester-Oktató Oklevél. Mindezek fölött listáznak a Nemzetközi IET Mester-Oktató névsorba az amerikai honlapon. 

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.

 

MI CoverMI cert small

Ismétlők száma a helyek függvényében: max. 2 fő. 

A tanfolyam díja: 

Ár: 240 000HUF/ 695 EUR;  Előleg: 90 000HUF / 230 EUR. Az előleg elutalásához szükséges adatokat e-mailben küldjük.

Ismétlői ár: 120 000 HUF/ 350 EUR. Előleg: a teljes ismétlői ár befizetésével vehet részt a tanfolyamon az ismétlő.  Az előleg elutalásához szükséges adatokat e-mailben küldjük.

Regisztráció: jelentkezz e-mailben és kérlek várd meg a válaszlevelünket, amiben minden további teendőt, szükséges információt elküldünk! Minden jelentkezőt e-mailben részletesen tájékoztatunk. E-mail: andrea@lelekzethaz.hu

 

RÓZSÁS ANDREA

Hivatalos felnőttképző, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester,  Feminine Power™ Transformational Facilitator and Leader/Átalakító facilitátor és vezető, a LÉLEKZET® Emelkedés Program, a LÉLEKZET® Feminin Erő Program és a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője.

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a feminin erő és a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít felemelni az életed, hogy egy magasabb szinten megvalósítsd önmagad. Andrea már több száz tanfolyamot, programot vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozása: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Emelkedés Program

Feminine Erő Program

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

Felemelkedés óra: előadás + Arany energia gyakorlat

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

https://www.integraltenergia.hu

 

 

 

Az oldal tetejére!