Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

(INTEGRATED ENERGY THERAPY®)

MESTER - OKTATÓ TANFOLYAM

RÓZSÁS ANDREA IET MESTER-OKTATÓ TRÉNERREL

KÉTNAPOS TANFOLYAM MAGYAR NYELVEN!

 

 

 

 

NYÚJTÓZZ A CSILLAGOKIG ÉS VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAID!

Az IET Mester-Oktató név: a "Mester" arra utal, hogy az IET energiasugár mesterévé válsz ezen a tanfolyamon, egy jóval hatékonyabb módon leszel képes az IET energiasugárral dolgozni. Az Oktató azt jelenti, hogy jogosultságod lesz tanítani az IET tanfolyamokat (beleértve mások beavatását az IET energiasugárba).

A tanfolyamon való részvétel feltételei: Az IET Mester-Oktató tanfolyam nyitva áll mindenki előtt, akik a képzés időpontjáig elvégzik az IET Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamokat. Az IET Mester-Oktató képzésen való részvételnek nem feltétele, hogy előzetesen IET energiarendezőként dolgozz. Elsősorban mindenki a saját fejlődése miatt jelentkezik.

Ez az IET Mester-Oktató tanfolyam nagyszerű támogatást nyújt abban, hogy álmaid energetikai lehetőségét meglásd, magadhoz öleld,  döntést hozz  és életre keltsd a világban. A 12 szálú DNS optimilizálására fókuszálva ez a tanfolyam megnyitja a manifesztáláshoz vezető energetikai utat életedben, amire rendeltettél. A tanfolyam lehetőséget nyújt, hogy összehangolódj és együtt rezegj álmaiddal és vágyaiddal. Mindazontúl, hogy ez a varázslatos hétvége támogatja a saját álmaid megvalósulását, az itt elsajátított technikákkal képes leszel segíteni a családodnak, a barátaidnak és a klienseidnek, hogy ők is az álmaikat élhessék.

A Mester-Oktató tanfolyam leírása:

❤ Álmaid követelése és elérése: A saját elképzeléseid fölött, az angyaloknak van egy még nagyszerűbb és nagyobb terve veled, az, hogy felérj a csillagokig. Azzal kezdünk, hogy azonosítsd és megvalósithasd álmaid.

Csatornáid megnyitása a manifesztálásra az IET Szakrális Geometriával: Részesülsz az IET Mester-Oktató beavatásban és megtanulod használni a 12 szálú DNS IET Mester-Oktató technikákat, hogy megnyisd manifesztálási csatornáidat és megtisztítsd ellenállásod, azért, hogy a valódi helyed elérd és életre keltsd álmaidat a világban. Megtanulod a szakrális geometria használatát és az IET sugarak felhasználásával a 12 szálú DNS-t összehangolhatod; megtanulod az IET Erőszikra technikát; az I-Chi technikát; a Karmatisztító technikát és még többet is.

Az IET Mester-Oktató beavatás: Az IET Mester-Oktató beavatással optimalizáljuk a 6. DNS párt. Ezzel képessé válsz mások DNSének aktiválására és arra, hogy beavasd őket az Alap-, Közép- és Felsőfokú szintekbe.

IET Beavatások: Megtanulod hogyan használd a szakrális geometriát az IET Alap, Közép és Felsőfokú beavatásokban. A beavatásokat  minden szinten a tanítványok egymáson is gyakorolják, így egy igazi IET Energia Fesztivál részesévé válsz! Órarendekkel, útmutatókkal, javaslatokkal segítünk, hogy taníthasd az IET Alap, Közép, Felsőfokú, valamint az IET Gyerekeknek, IET Háziállatoknak és Az Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyamokat. 

Gyakrolati tanácsok a spiritualitásban:  Üzleti alapok a hirdetéseidhez és IET energiarendezésekhez, tanfolyamokhoz, melyekkel kitisztulnak az alapvető blokkok, amik a sikeres működésed útjában állnak.

A tanfolyam nyelve: magyar. 2018-ban először taníthattam magyar nyelven az IET Mester-Oktató Tanfolyam! 

 

MI CoverMI cert small

ERRE A TANFOLYAMRA NINCS IDŐPONT.

AMIRE JELENTKEZHETSZ:

FELEMELKEDÉS-ARANY MESTER TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-tanfolyam-1-arany-mester/

FELEMELKEDÉS-FELSŐBB ÉN TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-2-felsobb-en/

A TE FELEMELKEDÉSED ONLINE WORKSHOP SOROZAT: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed-atalakito-online-workshop-sorozat/

 

RÓZSÁS ANDREA

Hivatalos felnőttképző, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester,  Feminine Power™ Transformational Facilitator and Leader/Átalakító facilitátor és vezető, a LÉLEKZET® Emelkedés Program, a LÉLEKZET® Feminin Erő Program és a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője.

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a feminin erő és a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít felemelni az életed, hogy egy magasabb szinten megvalósítsd önmagad. Andrea már több száz tanfolyamot, programot vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozása: https://femininero.hu/rolunk/

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Emelkedés Program

Feminine Erő Program

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

Felemelkedés óra: előadás + Arany energia gyakorlat

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

 

 

 

Az oldal tetejére!