Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

Köszöntő

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót!

Ezen az oldalon betekintést nyerhetsz a fantasztikus, új energiatechnika rendszerbe, a több, mint 75 országban jelen lévő Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy®), vagy IET ® rendszerbe, amely elvezet a fizikai szemünknek láthatatlan csodák birodalmába, az angyali energia világába. Ismerkedj meg az Integrált Energia Technikával (Integrated Energy Therapy ®), a  rendszer megalkotójával Stevan J. Thayerrel, az általa alapított The Center of Being Inc-vel. Válogass a hatékony IET ® tanfolyamok közül, melyek nem csupán energiarendező és oktató képzések, hanem a tanítványok önfejlesztő képességének támogatásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a múlt fájdalmainak helyére a jelen támogató energiáját integráld és így megvalósítsd álmaidat a jövőben.

            A te életedet nem fogom jobban tudni nálad, de abban segíthetek, hogy könnyebben haladj az utadon! 

Szeretettel invitállak erre a varázslatos utazásra!

Rózsás Andrea

IET MESTER-OKTATÓ TRÉNER 

TOP IET INSTRUCTOR 2014/2015/2016.

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner,  Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, Feminine Power Transformational Facilitator™/ Átalakító facilitátor, képzett Hangfürdő Mester, a LÉLEKZET programok, tanfolyamok-, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció- megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. 

Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos eseményt vezetett több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

 

 

Kedves látogató!

Ezen az oldalon az INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET®) munkámról olvashatsz.

Az első IET Mesterré avatásomat az azóta már visszavonult Mieke Michielsen belga IET Mester Trénertől kaptam hollandiai kurzusán. Ekkor találkoztam először Az IET Energiamező Angyalaival és a tanfolyami hétvégét követő napomat nem városnézéssel  töltöttem Hollandiában, hanem a szállodai szobámban bezárkózva, reggeltől estig a 9 IET angyallal dolgoztam. Ettől a naptól kezdve kristálytisztán tudtam, hogy ez egy varázslat, amit mindenkinek meg kell mutatnom. Sokat dolgoztam azért, hogy a magyar emberek is megismerjék az IET-t, ezt a már több, mint 75 országban működő energiatechnika rendszert és ezáltal fejlődjenek. IET ® tanfolyamokat, bemutatókat, gyakorlócsoportokat, Áldástál partykat tartottam/tartok több városban. 

2014-ben létrehoztam ezt a honlapomat a teljes IET rendszer bemutatásával, minden IET tanfolyammal és a The Center of Being működésének ismertetésével együtt. Ezzel egyidőben létrehoztam az Integrált Energia Technika (IET®) közösség Facebook csoportot az első tanítványaimmal. Elindítottam Magyarország első IET Bemutatósorozatát.

2014. decemberében megszerveztem és elindítottam a Játssz és Nyerj! Ingyenes Karácsonyi Ajándék IET energiarendezések játékot, amit azóta minden évben újra megszervezek és közös munkára hívom vele az IET energiaterapeutákat és az IET Mester-Oktatókat egyaránt, hogy minél többen ingyenes IET energiarendezéseket ajánljunk fel a játék nyertesei számára.

2014. decemberében az a megtiszteltetés ért, hogy  az amerikai The Center of Being  nemzetközileg jegyzett  több, mint 2980 IET oktatója közül beválasztott a legjobb IET oktatói közé, így lettem az egyik TOP IET ® INSTRUCTORS of 2014. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2014.

2015. szeptemberében Maria Kramer IET Mester-Trénertől kaptam második IET mesteri beavatásomat. Maria, elfogadva a meghívást, az amerikai The Center of Being Inc. képviseletében megtartotta az első magyarországi IET Mester-Oktató képzést, melynek hivatalos szervező-házigazdája voltam.

2015. decemberében a Center of Being ismét megtisztelt és elnyertem a TOP IET ® INSTRUCTORS of 2015. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2015. címet.

2016-ban létrehoztam az Integrált Energia Technika - Integrated Energy Therapy Facebook oldalt Stevan Thayer beleegyezésével azért, hogy a végzett IET Mester-Oktatók elindulását, munkáját segítsem és együttműködésre bíztassak mindenkit.

2016-ban a The Center of Being felkérésére másodszorra is megszerveztem a magyarországi IET Mester-Oktató képzést, valamint az amerikai Maria Kramer IET Tréner tanfolyamait  házigazdaként tolmácsolással is segítettem. 

2016. decemberében a The Center of Being ismét beválasztott a legjobb  IET oktatói közé, így lettem az egyik TOP IET ® INSTRUCTORS of 2016. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2016. Ez volt az utolsó év, amikor ezt a címet kiosztották.

2017-ben abban a kiváltságban részesültem, hogy Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója, az IET rendszer megalkotója meghívott az IET Mester-Oktató Tréner képzésére az USA-ba. Az IET rendszer legmagasabb szintje az IET Mester-Oktató Tréner szint. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Az IET Mester Trénerek jogosultak az IET Mester-Oktatók képzésére.  Stevantől személyesen tanultam és tőle kaptam meg a Tréner beavatást Kingstonban, az USA-ban.  A három egész napos képzésen nem csak Stevan Thayerrel ismerkedtem meg személyesen, hanem a feleségével, Carollal és a Center of Being többi munkatársával is. Együtt dolgoztunk a trénerekkel, az angyalokkal és életre szóló élményben volt részem. 

IET Trénerként 2018-ban megtartottam az első IET Mester-Oktató képzést magyar nyelven. Emellett, a The Center of Being a világon először nekem engedte meg, hogy lefordítsam az angol nyelvű IET Mester-Oktató tankönyvet, amit az első magyar nyelvű képzésen már használhattunk is. Ez az IET történetében egy nagy lépés volt!

Több, mint száz IET tanfolyam és program tanítása után komoly meggyőződésem, hogy az IET mindenkit a saját útjára segít. Ezt leginkább a Felsőfokot és a Mester-Oktatói tanfolyamot végzetteknél tapasztaltam.  Nincsenek véletlenek! Isten mindannyiunk számára kijelölt egy utat és az IET segít, hogy valóban ezen az úton haladjunk. Bár voltak nehéz, sőt kőkemény tapasztalások is, de az angyali IET energia mindig megtisztította az utat előttünk, azt az utat, ami Ariel Angyal szerint Isten Terve velünk, hogy azon haladjunk. Az IET angyalok ezen munkálkodnak, hogy meglásd és megvalósítsd az utadat.

Örömmel várom a találkozást!

Rózsás Andrea

Andrea bemutatkozása: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI:

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Lélekzet Hangfürdő;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Modern Magdalénák;

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

LÉLEKZET HÁZ:

https://lelekzethaz.hu/index.php

 

 

FACEBOOK:

Angyali energiák:

https://www.facebook.com/Angyali-energiák-1416837955267309/

Integrált Energia Technika ( IET ® ) közösség: https://www.facebook.com/groups/563056043799387/permalink/566522703452721/

FELEMELKEDÉS FACEBOOK CSOPORT: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

 

 

"E PILLANATBAN"

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy®) Látomás

Ariel Angyaltól Stevan J. Thayer csatornázta 

Fordította: Rózsás Andrea IET ® Mester - Oktató Tréner   

 Copyright 2016, The Center of Being, Inc 

 

  E pillanatban inkább szeretek, semhogy ítélkezem.

E pillanatban inkább építek, semhogy romboljak.

  E pillanatban inkább Isten felé fordulok elfogadásért és útmutatásért, semhogy más emberektől várjam azokat. 

 E pillanatban azért változtatok, mert úgy akarom, s nem mert muszáj. 

  E pillanatban inkább felismerem erőm, semhogy másokat okolok cselekedeteik miatt.

E pillanatban inkább az isteni terv örömét tapasztalom, semmint saját tervem fájdalmát. 

 E pillanatban inkább a lehetőségeimet látom, semmint a nehézségeket. 

 E pillanatban inkább másokat szolgálok semmint magamat.

 E pillanatban a Mennyek a Földön vannak.

 

 

 

Az oldal tetejére!