Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

( INTEGRATED ENERGY THERAPY ®)

IET ® KÉPZÉS

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. Ez egy nagyon hatékony módszer, mellyel önmagunk vagy mások energiamezejét tisztíthatjuk és erősíthetjük meg. Alap-, Közép-, és Felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET energiarendezőjeként dolgozhatnak bárhol a világon.

Mi az Integrált Energia Technika, mi az az IET ®? Itt találod: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet 

Az IET tanfolyamokon túlnyomó részben azok vesznek részt, akik egyszerűen a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életükbe tudnak ültetni, jobbá téve azt. 

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.


Az IET ® egy beavatás alapú energiatechnika rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. 

Az IET Mester-Oktatók képzését az IET Trénerek végzik.  Közép-, Kelet -Európában mindössze egy IET Tréner van, Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner. Andrea, miután 3 éven keresztül a The Center of Being beválasztotta a legjobb  IET oktatói közé, elnyerte a TOP IET ® INSTRUCTORS of 2014/2015/2016. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2014/2015/2016. címet. 2017-ben abban a kiváltságban részesült, hogy Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója, az IET rendszer megalkotója meghívta az IET Mester-Oktató Tréner képzésére az USA-ba. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Andrea Stevan Thayertől személyesen tanult és tőle kapta meg a Tréner beavatást Kingstonban, az USA-ban.  

Az IET Trénerek az IET Mester-Oktató képzés mellett taníthatnak minden IET tanfolyamot: az IET Alap-, Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok, IET Az Energiamező Angyalai; IET Lépések az Átalakuláshoz; IET Gyerekeknek; IET Háziállatoknak

IET ® OKTATÁS 
KÖZÉPFOKÚ IET ® TANFOLYAM

IET, Lélekzet Ház

Előfeltétel: az IET Alapfokú tanfolyam elvégzése.

Ez a tanfolyam az IET képzési rendszerének következő lépése, ami teljes mértékben az IET Alapfokú tanfolyam anyagára épül. A középfokú beavatással tovább mélyül, szélesedik az emberi energiameződ, ami hozzáférhetővé teszi számodra a mentális és karmikus lenyomatokat. A speciális Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) kihúzó-elengedő technikával képes leszel ezen energia lenyomatok/blokkok kitisztítására.

RÉSZEI: középfokú IET beavatás, mely aktiválja a 3. és 4. DNS párt; megtanuljuk a karmikus lenyomatok kitisztítását; kihúzó - elengedő technika; Az Emberi Energiamező Tisztítása, középfokú IET energiarendezés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

KÖZÉPFOKÚ BEAVATÁS: A középfokú beavatás  tovább szélesíti az emberi energiameződet  annyira, hogy az Integrált Energia Technika ( IET ®) középfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újrarendezi a 12 szálú DNS 3.(mentális) és 4.(karmikus) párját, mellyel végérvényesen képessé válsz az éteri, érzelmi, mentális és karmikus energiablokkok tisztítására.

AZ EMBERI ENERGIAMEZŐ TISZTÍTÁSA: Megtanulod a speciális Integrált Energia Technika ( IET ®) kihúzó-elengedő technikát, amellyel a kezed úgy működik, mint egy "energiamágnes", ami vonzza majd kihúzza, kitisztítja a negatív energiablokkokat az emberi energiamezőből. Ezen a tanfolyamod megtanulod megérezni az energiablokkokat és megtanulod beazonosítani melyik szinten találhatók (éterii, érzelmi, mentális, karmikus). Elsajátítod a "rózsaszín buborék technikát" is, ami felerősíti a tisztítás folyamatát.

Résztvevők száma: maximum 8 fő! 

KÖZÉPFOKÚ IET ® TANFOLYAMRA NINCS IDŐPONT.

AMIRE JELENTKEZHETSZ:

FELEMELKEDÉS-ARANY MESTER TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-tanfolyam-1-arany-mester/

FELEMELKEDÉS-FELSŐBB ÉN TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-2-felsobb-en/

A TE FELEMELKEDÉSED ONLINE WORKSHOP SOROZAT: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed-atalakito-online-workshop-sorozat/

 

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

TÁRSOLDALAK, AMIK A FEJLŐDÉSEDET SEGÍTIK:

FELEMELKEDÉS

FEMININ ERŐ

 

 

 

Az oldal tetejére!