Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000064. 

 

Gyerekkorom óta tapasztalom, hogy a világ jóval több, mint amilyennek fizikai érzékszerveink mutatják. Számos transzcendens jelenség megélése egy olyan káoszhoz vezetett bennem, amiben rendet csak a megértés teremthetett. Ezért kezdtem el nagyon intenzíven tanulni. Jól tudjuk, hogy a csakrák tudatállapotokat is jelentenek, a fejlődésünk útját. A Szívcsakrához, a feltétel nélküli szeretet állapotához, a Napfonat csakrán át vezet az út felfelé és nem hagyhatjuk ki az eszünket! Mindenkiben megvannak a belső képességek, de meg kell tanulni hogyan férjünk hozzájuk és hogyan használjuk azokat. A mennyekbe, a poklon át vezet az út. Nem lehet megspórolni a nehézségeket, de ahogy jársz az önismeret útján, elkezdesz dolgozni magadon, megismerkedsz különböző elméletekkel, technikákkal, tanfolyamokkal, amik mind segítenek felismerni, feldolgozni- kidolgozni a múlt fájdalmait. Felismered az "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét és közben a figyelmedet egyre jobban kívülről, a külső világból befelé fordítod, erősödnek belső képességeid, egyre érzékenyebbé, fogékonyabbá válsz a megfoghatatlanra, a láthatatlanra.

Mi az a spirituális önismeret? Miért kellene nekem tanulnom, hisz mindent tudok magamról. Tudom a nevem, hol élek, kivel, mivel foglalkozom, tudom, hogy szeretem a palacsintát és utálom azt a rosszindulatú Bözsi nénit a szomszédból...És, hogy erről tanuljak is, mikor semmi időm és ki sem látok belőle? Ez a lényeg. Tényleg ki sem látunk belőle. DE KIBŐL NEM LÁTUNK KI?

A munka az első 7 csakrával kezdődik. Ez az alap. Gnothi seauton! Ismerd meg önmagad! Biztos, szilárd alapra tudsz csak építkezni. Ha számos elsajátított módszer ellenére sem vagy boldog, akkor az alapok nincsenek rendben és folyton visszazuhansz és ugyanazokkal a gondokkal küzdesz. Ennek elkerüléséhez nyújt segítséget az elméletből és gyakorlatból álló Spirituális Önismereti Tanfolyam, melynek kísérője a pszichikus érzékelés, vagyis a belső képességek kifejlődése és megerősödése.

A tanfolyamon megtanulsz meditálni, megtanulod  mi az a Hermetika, milyen szerepeket játszunk életünk során, mi az az energetikai anatómia, milyen energiaközpontjaink vannak és azok hogy működnek. Megismerkedsz a spirituális fejlődés állomásaival. Lehetőséged nyílik egy tágabb látásmóddal szemlélni a világot, így átláthatóbbá válnak kapcsolataid, küzdelmeid, fájdalmaid, elfogadóbbá válsz, fejlődsz. Az elmélet mellett minden alkalommal gyakorlatokkal, technikákkal is dolgozhatsz magadon. Felfedezed az összefüggéseket a dolgok között, felfedezed az  "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét a saját életedben is. Már nem kívülállóként figyeled életed történéseit, hanem annak szerves alkotójává és nem elszenvedőjévé leszel.

Minden évben szeptemberben indulnak délelőtti és esti  csoportok. A képzés elméletből és gyakorlatbl áll. 

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a 9 hónapon át tartó munka nagyszerű eredményeket hoz.

Szeretettel hívlak téged is!

Rózsás Andrea 

2020. szeptember 1-től a B/2020/000064 számon nyilvántartott felnőttképző.

 

Időtartam: 9 alkalom, havi 1x 2-2,5 óra. 

Van lehetőség jelentkezni délelőtti illetve esti csoportba. Elfoglaltság esetén a csoportok között átjárás lehetséges! Délelőtti csoport pénteki napokon: 10.00-12.30-ig, esti csoport szerdánként: 18.00-20.30-ig.

Ár: 7 ezer Ft/ alkalom.

Következő kezdési időpont:

Esti csoport: 2021. szeptember 15. szerda  18 óra.

Délelőtti csoport: 2021. szeptember 17. péntek 10 óra.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy). 

Jelentkezés szükséges! A regisztráció csak visszaigazolással érvényes. Információ, jelentkezés: andrea@lelekzethaz.hu  Ha 3 napon belül nem kapsz visszaigazolást, kérlek keress telefonon: 06-70/7705588.

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Átalakító Facilitátor, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője, A Felemelkedés rózsái és  A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM RÉSZTVEVŐI VISSZAJELZÉS:

"Tetszett, hogy havonta egy alkalommal rendszeres találkozásokra adott lehetőséget a tanfolyam. Minden alkalom után 1 hónapig az aktuális témán dolgozhattam, ezáltal sikerült elmélyülnöm a feladatokban, melyek meg is hozták a gyümölcsüket. Izgalmas, kreatív tanfolyam, ahol az alkalmak aktuális gyakorlatai nagy változásokat hoztak az életembe, és emellett elméleti tudást is kaptam. Megjavult a kapcsolatom az édesanyámmal, visszanyertem a belső erőm, rendeződött a párkapcsolatom, segített kreatívan megnyilvánulnom. Nagyon szerettem a közös meditációkat. Minden alkalmat nagyon vártam, sajnáltam, hogy vége lett, de bízok a folytatásban!"- N. Brigitta.

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Lélekzet Hangfürdő;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Modern Magdalénák.

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

 

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

Az oldal tetejére!