Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM

Napjainkban egy tanfolyamnak nem csak arról kell szólnia, hogy megtanuljunk valamit. Ma, a Felemelkedés folyamatában már az a fontos, hogy azzá váljunk, akik egy magasabb szinten lehetünk, azért, hogy egy magasabb szinten harmóniában élhessünk. A magasabb szintű élet azt jelenti, hogy felfedezzük a céljainkat, megtaláljuk az igaz szerelmünket, gyermeket-, gyermekeket vállaljunk ha szeretnénk, jómódot teremtsünk, magasabb szintű spirituális kapcsolatokra tegyünk szert, megvalósítsuk önmagunkat.

Ezeknek az akadálya általában nem az, amit gondolunk, hanem annál mélyebben lakozik. De van jó hírem! Megfelelő önismereti tudással és érzékeléssel ezeket az akadályokat felfedezhetjük és lebonthatjuk az útunkból és így felemelhetjük azokat az életterületeinket, ahol küszködünk.

 

Gyerekkorom óta tapasztalom, hogy a világ jóval több, mint amilyennek fizikai érzékszerveink mutatják. Számos transzcendens jelenség megélése egy olyan káoszhoz vezetett bennem, amiben rendet csak a megértés teremthetett. Ezért kezdtem el nagyon intenzíven tanulni. Jól tudjuk, hogy a csakrák (energiaközpontok) tudatállapotokat is jelentenek a fejlődésünk útján. A Szívcsakrához, a feltétel nélküli szeretet állapotához, a Napfonat csakrán át vezet az út felfelé és nem hagyhatjuk ki az eszünket! Mindenkiben megvannak a belső képességek, de meg kell tanulni hogyan férjünk hozzájuk és hogyan használjuk azokat. Azt mondják a mennyekbe, a poklon át vezet az út. Ez azt jelenti, hogy nem minden rózsaszín és sajnos nem lehet megspórolni a nehézségeket, de ahogy jársz az önismeret útján, elkezdesz dolgozni magadon, megismerkedsz különböző elméletekkel, technikákkal, gyakorlatokkal, amik mind segítenek felismerni, feldolgozni- kidolgozni a múlt fájdalmait. Felismered az "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét és közben a figyelmedet egyre jobban kívülről, a külső világból befelé fordítod, erősödnek belső képességeid, egyre érzékenyebbé, fogékonyabbá válsz a megfoghatatlanra, a láthatatlanra.

 

Mi az a spirituális önismeret? Miért kellene nekem tanulnom, hisz mindent tudok magamról. Tudom a nevem, hol élek, kivel, mivel foglalkozom, tudom, hogy szeretem a palacsintát és utálom azt a rosszindulatú Bözsi nénit a szomszédból...És, hogy erről tanuljak is, mikor semmi időm és ki sem látok belőle? Ez a lényeg. Tényleg ki sem látunk belőle. DE KIBŐL NEM LÁTUNK KI?

 

A munka az első 7 csakrával kezdődik. Ez az alap. Gnothi seauton! Ismerd meg önmagad! Biztos, szilárd alapra tudsz csak építkezni. Ha számos elsajátított módszer ellenére sem vagy boldog, akkor az alapok nincsenek rendben és folyton visszazuhansz és ugyanazokkal a gondokkal küzdesz. Ennek elkerüléséhez is segítséget nyújt az elméletből és gyakorlatból álló Spirituális Önismereti Tanfolyam, melynek kísérője a pszichikus érzékelés, vagyis a belső képességek kifejlődése és megerősödése.

 

 

A Spirituális Önismereti Tanfolyamon megtanulsz meditálni, megtanulod  mi az a Hermetika, milyen szerepeket játszunk életünk során, mi az az energetikai anatómia, milyen energiaközpontjaink vannak és azok hogy működnek. Megismerkedsz a spirituális fejlődés állomásaival. Lehetőséged nyílik egy tágabb látásmóddal szemlélni a világot, így átláthatóbbá válnak kapcsolataid, küzdelmeid, fájdalmaid, elfogadóbbá válsz, fejlődsz. Az elmélet mellett minden alkalommal gyakorlatokkal, technikákkal is dolgozhatsz magadon. Felfedezed az összefüggéseket a dolgok között, felfedezed az  "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét a saját életedben is. A tanfolyam végére már nem kívülállóként figyeled életed történéseit, hanem annak szerves alkotójává és nem elszenvedőjévé leszel.

 

2013 óta minden évben szeptemberben indulnak délelőtti és esti  csoportok több városban, több helyszínen.

 

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a 9 hónapon át tartó munka nagyszerű eredményeket hoz.

 

Időtartam: 9 alkalommal találkozunk személyesen, minden hónapban egyszer, 2-3 órára. Van lehetőség jelentkezni délelőtti, illetve esti csoportokba. Elfoglaltság esetén a csoportok között átjárás lehetséges!  

 

A Spirituális Önismereti Tanfolyam a LÉLEKZET EMELKEDÉS PROGRAM első szintje.

 

Szeretettel várlak téged is!

Rózsás Andrea 

A LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője

Hivatalos felnőttképző. Nyilvántartási szám: B/2020/000064.

 

Következő kezdési időpontok:

 

BUDAPEST

Tanfolyamvezető: Rózsás Andrea - a LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője, Spirituális Önismereti Tréner, Átalakító facilitátor és vezető.

 

A következő kezdési időpont: 2022.  péntek 10.00-12.00.

Helyszín: MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98. 

Időtartam: 9 alkalom, havi 1x 2-3 óra. 

Ár: 8000 Ft / hó. Az ár az Áfát tartalmazza! Az ár magában foglal tollat, és jegyzetfüzetet is.

Ismétlőknek: 4000Ft/alkalom. Ismételni csak a teljes tanfolyamot lehet.

Regisztráció: https://felemelkedes.com/regisztracio/

A regisztráció csak visszaigazolással érvényes.

Információ: andrea@lelekzethaz.hu 

 GYŐR

Tanfolyamvezető: Rózsás Andrea - a LÉLEKZET Emelkedés Program vezetője, Spirituális Önismereti Tréner, Átalakító facilitátor és vezető.

A következő kezdési időpont: 2022. szeptember 28. szerda 18.00-20.00.

Időtartam: 9 alkalom, havi 1x 2-3 óra. 

Ár: 8000 Ft / hó. Az ár az Áfát tartalmazza! Az ár magában foglal tollat, és jegyzetfüzetet is.

Ismétlőknek: 4000Ft/alkalom. Ismételni csak a teljes tanfolyamot lehet.

Regisztráció: https://felemelkedes.com/regisztracio/ 

A regisztráció csak visszaigazolással érvényes. A regisztrációkat a beérkezés sorrendjében fogadjuk.

Információ: andrea@lelekzethaz.hu  


 

BUDAPEST, GYÁL, KECSKEMÉT, KESZTHELY, NAGYKANIZSA,    ZALAEGERSZEG,  SÜMEG,  SÁRVÁR

Tanfolyamvezetők: Jandovics Nikoletta, Mészáros Zsuzsanna és Suller Krisztina LÉLEKZET Spirituális Önismereti Koordinátorok.

Időpontok, ár, jelentkezés: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=spiritualis-onismereti-koordinatorok

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, Feminine Power™Transformational Facilitator and Leader/Átalakító Facilitátor és Vezető, a LÉLEKZET Emelkedés Program, A LÉLEKZET Feminin Erő Program, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) és a LÉLEKZET 88-as Program megalkotója és vezetője, A Felemelkedés rózsái és  A te Felemelkedésed c. könyvek szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyveiben nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít felemelni az életed és egy magasabb szinten megvalósítani önmagad. Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos eseményt vezetett több ezer résztvevővel.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

 

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM RÉSZTVEVŐI VISSZAJELZÉS:

"Tetszett, hogy havonta egy alkalommal rendszeres találkozásokra adott lehetőséget a tanfolyam. Minden alkalom után 1 hónapig az aktuális témán dolgozhattam, ezáltal sikerült elmélyülnöm a feladatokban, melyek meg is hozták a gyümölcsüket. Izgalmas, kreatív tanfolyam, ahol az alkalmak aktuális gyakorlatai nagy változásokat hoztak az életembe, és emellett elméleti tudást is kaptam. Megjavult a kapcsolatom az édesanyámmal, visszanyertem a belső erőm, rendeződött a párkapcsolatom, segített kreatívan megnyilvánulnom. Nagyon szerettem a közös meditációkat. Minden alkalmat nagyon vártam, sajnáltam, hogy vége lett, de bízok a folytatásban!"- N. Brigitta.

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

 

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

EMELKEDÉS PROGRAM

 

FEMININ ERŐ PROGRAM

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI

Spirituális Önismereti könyv a tudatosság fejlesztéséhez kártyacsomaggal, 

A TE FELEMELKEDÉSED

 

MEDITÁCIÓ:

A FÖLDANYA EREJE - Energetikai feltöltés

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE)

Felemelkedés óra: előadás + Arany energia gyakorlat.

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

FACEBOOK:

FELEMELKEDÉS-Rózsás Andrea ,

Angyali energiák,

Integrált Energia Technika (IET®) közösség

 

 

WEB:

FEMININ ERŐ:

http://femininero.hu/rolunk/

FELEMELKEDÉS:

http://felemelkedes.com

INTEGRÁLT ENERGIA:

http://www.integraltenergia.hu

Az oldal tetejére!