Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, Fehér Fény Reiki Mester, az IET kifejlesztője, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája. 

 

 

STEVAN J THAYER ÜZENETE

Készítette és fordította: Rózsás Andrea IET Tréner

(2017.)

 

Az IET Mester-Oktató Tréner képzés 3. napjának estéjén volt lehetőségünk elkészíteni a felvételt. A helyszín: Kingston, USA.

Andrea: Stevan, volnál oly kedves és megosztanád az üzenetedet a magyar IET közösséggel?

Stevan Thayer: Nagy örömmel!

Csordultig töltödtem és túláradó hálával fordulok a magyar IET közösség felé és küldöm hálás Szívkapcsolatomat. Amikor elkezdtem az IET-t tanítani, kértem az angyalok támogatását , hogy egyszer az IET elterjedjen az USA-ban és elérjen az Egyesült Államok keleti partjától a nyugati partijáig. Azt hiszem az angyalok megmosolyogtak, hisz nekik egy nagyobb tervük volt, aminek én akkor nem voltam a tudatában. Most itt tartunk, az IET megtalálta az útját, csodálatos tanítók csodálatos szívén át egészen Magyarországig. Áldás rátok és köszönet nektek! Magyarországon az IET nagy terjeszkedése következik, ezt látom bekövetkezni és ez oly gyönyörű.

Szeretném megköszönni mindannyiótoknak mindazt amit tesztek és segítetek az angyaloknak meggyógyítani a világot egy szívként egyszerre.

Köszönöm.

***

 

Mi az az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) /IET? Hogy lett a MÉRNÖK ANGYALI HÍRNÖK? Ahogy kezdődött...

INTERJÚ STEVAN J. THAYERREL, az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) megalkotójával

Készítette: Delphine Morizot.

 

 

Az interjú magyar szövege Rózsás Andrea IET Mester-Oktató fordításában:


1. Mi az az Integrált Energia Technika ® (Integrated Energy Therapy ®)?

DM: - Jó napot! Írországban, Shannonban vagyunk, épp egy hétvégi IET Mester-Oktató tanfolyam után....és abban a szerencsében van részem, hogy eltölthetek pár percet Stevan Thayerrel, az IET alapítójával, akivel interjút készíthetek.
 Köszönöm, hogy szánsz rám egy keveset az idődből.
ST: -Köszönöm a meghívást és hogy a program részese lehetek.
DM:- Stevan, te alapítottad az IET-t.
ST: -Igen.
DM:- Hogy jellemeznéd? Miről szól az IET?
ST:- Az IET az angyali energiákkal való munka, azért, hogy segítsen az embereknek megváltoztatni az életüket és azért, hogy segítsen neked, hogy átalakítsd az életed. Az átalakulás kétféleképpen történhet. Az egyik tanárként segíteni az embereknek átalakítani az életüket, a másik terapeutaként, aki nem csak másoknak képes segíteni, hanem a saját életét is át tudja alakítani. 
Gondolhatunk erre úgy, mint a múlt fájdalmainak integrálása a jelen erejével, ami elhozza az örömöt a jövőben.
DM:- Van valami amit szeretnél kiegészítésképp elmondani?
ST:- Igen. Az a hitem és a tapasztalatom, hogy mindannyian a tiszta öröm állapotában való létezésre lettünk teremtve. Sajnos sokunknak, magamat is beleértve, voltak erőteljes drámai, érzelmes tapasztalásaink, amik viszont megakadályozzák a tiszta öröm érzését. Beszélhetsz a drámádról, gondolkozhatsz róla, de ez nem feltétlenül fog meggyógyítani, megtisztítani, megszabadítani belőle.
Amikor nyitottak vagyunk az erőre, az angyalok energiájának átalakító erejére, akkor a tiszta, feltétel nélküli szeretet csodákat művel.

2. Mérnökből Angyali Hírnök
Ahogy kezdődött...

DM:- Megosztottad a múltad egy részét velünk. Elmesélnéd mi történt veled? Tudomásom szerint villamosmérnök voltál. Mi történt, ami arra késztetett, hogy a laboratóriumi munka helyett angyalokkal dolgozz?
ST:- Korábban villamosmérnökként végeztem, majd Mesterdiplomát szereztem a Kolumbia Egyetem Villamosmérnöki szakán. 
Az álommunkám, a hely, ahol mindig dolgozni akartam, az a Bell Telefon Laboratórium volt. Megkaptam az álommunkámat és ott dolgoztam kb 17 évig. Csodálatos volt!
De ezután ez a csodálatos munka nem változott. Egy idő után nem szeretettem már. Utáltam bemenni dolgozni. Mondhatjuk úgy is, hogy elveszítettem a munkám iránti szenvedélyemet. Nem éreztem már a munka iránt szenvedéllyel.
Ugyanekkor, sajnálatomra, megtapasztaltam a düh és a félelem nagyon erős érzelmi megnyilvánulásait. Egyszerűen olyanok törtek fel belőlem, amikkel addigi életem során még soha nem találkoztam. 
Elmentem egy tanácsadóhoz és rájöttem, hogy 30 évet töltöttem az életemből azzal, hogy magamban tartsam a kellemetlen érzéseimet, elnyomjam azokat. Olyan volt ez, mint egy Jack box, a gyerekjáték. /felhúzós bohóc a dobozban, ami kiugrik, ha kinyitjuk a dobozt-RA/ Elnyomtam, bezártam, lepecsételtem.
Megértettem, hogy amíg lenyomva tartottam mindazokat az érzéseket , addig az élet forgatta tovább a kereket és a doboz egy ponton kinyílt. Pánikrohamaim voltak, dühkitöréseim voltak és egyáltalán nem hasonlítottam arra, aki előtte voltam. 
A tanácsadás során megértettem miért voltak ezek a szörnyű élményeim. A baj csak az volt, hogy a tanácsadó szerint minden 10 évnyi elfojtáshoz 1 év tanácsadás szükséges, hogy jobban legyek, ami az esetemben 3 évnyi tanácsadást jelentett. Nem hittem, hogy erre képes leszek. :-)
Így, a tanácsadás mellett elkezdtem kutakodni egy gyorsabb segítség után. 
Véletlenek sorozatán keresztül találkoztam egy hölggyel, aki szintén tanácsadó volt, de ő energiaterapeutaként dolgozott. Egy szobában ültünk,  és kérte, meséljem el mi a bajom. Beszéltem a haragomról, a félelmeimről, amit ő nagyon figyelmesen hallgatott, majd becsukta a szemét. Szemben velem szó nélkül bólintott egyet és azt mondta: "OK, az igazi baj az, hogy szomorú vagy. Szörnyű szívfájdalom. Nagyon-nagyon szomorú vagy. "
Elővettem a listámat, amin minden érzelem amit éreztem akkor rajt volt, de a szomorúság nem. Soha nem voltam szomorú, így azt gondoltam, hogy ez a nő bolond, aki nem tudja mit beszél. Kezdtem azt hinni, hiba volt odamenni egyáltalán, amikor ő felemelte a kezét, a tenyerét és azt mondta: "Stevan, add nekem a szomorúságod!"
Épp készültem elhagyni a helyet, kisétálni a tanácsadásról, mert biztos voltam abban, hogy a nő őrült....és akkor, minden figyelmeztetés nélkül olyan érzés fogott el, mintha valami jönne fel a lábaimtól kezdve, hullám hullám után könnyek, sírtam tele szomorúsággal. Nem tudtam miért vagyok szomorú, semmilyen összefüggést nem találtam. ..csak sírtam és sírtam...ő pedig csak ült ott és tartotta felém csöndben a tenyerét 15 percig. 15 perc után leengedte a kezét és azt mondta: "Ennyi elég lesz mára." Én pedig abbahagytam a sírást azonnal. Csodálatosan éreztem magam!
Két dolog azon nyomban világossá vált számomra: az egyik, hogy vissza kell jönnöm ide és dolgoznom kell vele még, a másik pedig, hogy meg kell tudnom hogy csinálja amit csinál, mert én is képessé akarok válni erre.
Így majdnem 1 éven át hétköznapokon a Bell Laboratóriumban dolgoztam, hétvégeken pedig tanfolyamokra jártam, ahol különböző technikákat tanultam. Elsajátítottam néhány képességet és teljesen oda voltam!
Miután a tudásom és az önbizalmam is fejlődött felmondtam a Bell Laboratóriumban és elkezdtem  a holisztikus munkámat, elkezdtem pácienseket fogadni. 
Rájöttem, ha kiemeljük a mérnököt a mérnöki munkából, akkor is mérnök marad. Hoztam az összes mérnöki képességemet és átültettem az energiaterapeuta munkába. Feljegyzéseket készítettem mi történt a különböző páciensekkel, mi történt az energiamezejük különböző területein. Elkezdtem kidolgozni egy modellt, ami egyedülálló volt és mint kiderült különbözött a többi modelltől. Arról szólt, hogy az érzelmek hogyan kerülnek elfojtásra a test különböző területein. A modell működött és terjedt a közösségben. A terápiát Integrált Energia Technikának (Integrated Energy Therapy ®) vagy IET-nek hívtuk.

Az oldal tetejére!