Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

 

 

 SZTORIK

"Szeretném megosztani veletek a mostani kezelésem történetét. Nagyon friss bennem az élmény. Egy 42 éves nő a kliensem. Házasságban él, de kapcsolatuk válságba jutott egy ideje. A férjét nem ismerem. Inkább csak bántották egymást az együtt töltött időben. Veszekedések, viták és egyre erősebb távolodás volt jellmző mindennapjaikra. Most is egy veszekedés után, reménytelen, önvádló és rettegéssel teli érzésekkel küzdött. A félelem a kétségbeesés és az elkeseredés érzésében volt. A kezeléshez az Energiamező Gyógyító Angyalait is segítségül hívtam. Távgyógyítást alkalmaztam, mivel távol élünk egymástól és a személyes talalkozás jóval később jöhetett volna csak létre. A gyógyítás menetéről mindent tudott, nem először kezeltem. Megírtam amikor elkezdtem. A gyógyítást, a kapcsolatot Ariel Angyallal és a Gyógyító Angyalokkal rendkívül intenzívnek éltem meg.
Mikor végeztem, leírtam neki egy üzenetet. Ezt le kellett írnom.
Megkérdeztem, hogy érzi magát a válasz megnyugtató volt. Érezte a gyógyítás menetét és a zaklatottság érzését csendes de határozott nyugalom érzése vette át.
Pár pillanat múlva jött az üzenet tőle. Azt írta, hogy miközben magában fogalmazta az üzenet alapján mikor és mit mondjon a férjének, a férje odament és megcsókolta. Bíbor szív " - Ildikó, IET energiarendező.
 
"A múlt hétvégén IET kezelést végeztem egy lovon (az IET Háziállatoknak tanfolyam elvégzése után). Mivel egyedül voltam az istállóban csak a boxon kívülről kezeltem, de Jégvirág valahogy az egész kezelés alatt úgy fordult felém - mintha tudta volna melyik sejtmemória terület jön - hogy könnyűszerrel el tudtam érni, meg tudtam érinteni. A szemébe nézve végig tudtam vele 'kommunikálni'. A kezelés befejezése után megsimogattam, elbúcsúztam tőle. Pár nappal később ismét kimentem a lovardába, ahol kislányom aznap épp Jégvirágon lovagolt. A végén a ló odajött hozzám, megismert, a fejét a hónom alá 'fúrta' be, majd a mellkasomhoz dörgölőzött, végül a homlokomhoz nyomta az orrát. Szebb köszönetet nem is kaphattam volna. Kívánok nektek is hasonló csodálatos, felemelő pillanatokat a kezelések során!" - Pertlné Koppán Tünde IET energiarendező.
 
 

"Mióta megtapasztaltam e gyógyító energiák működését és megkérdőjelezhetetlen létezését, minden nap érzem és át is élem a változást. Képessé váltam olyan blokkok elengedésére, amiket ez idáig semmilyen módszerrel nem sikerült. Az a melegség, nyugalom, szeretet és fény, ami a körülvesz, egy olyan tiszta energiát, égi szellemiséget képvisel, amit csodás lenne minden emberrel megosztani. Érzékelhető gyógyulást és fejlődést érzek magamon s a szívem egyre csak töltődik. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek mindennek és bízom abban, hogy ezzel a csodás módszerrel, segíthetek átélni másoknak is azt a csodás tisztulási folyamatot, amit a saját életemben tapasztalok." - Tasó Marianna IET energiarendező

 

Köszönöm Neked Andi és az IET-nek, hogy az Alapfokú IET tanfolyam elvégzése után, két hét múlva, sikerült egy színvonalas helyen állást kapnom. Előtte 9 hónapig munkanélküli voltam. Ez csoda volt!

Később elvégeztem a 9 angyalos tanfolyamot. Kitartóan mindennap végeztem a kezelést magamon, az angyalokkal dolgoztam, dolgozom a mai napig. Masszőrként  tevékenykedem, egy biztos, hogy minden vendégem észrevette, észreveszi, hogy én valami mást csinálok, persze az angyalok segítségével. Érzik az energiát.

Köszönöm Nektek Angyalok!!

Aztán a Középfokú IET tanfolyamot is elvégeztem. Ezt főleg Anyukámon alkalmazom, mert sokat betegeskedik, és ezzel a magas vérnyomását is szépen be tudom állítani. Kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá válik. Az életenergiája nő.

Hálás vagyok Andi Neked, hogy ezt a csodálatos dolgot megismertetted velünk, és hálás vagyok az Angyaloknak, amiért így segítenek az emberiségen!

Mindenkinek szívből ajánlom, tanulják meg ezeket a kezeléseket, és legyenek kitartóak, végezzék mindennap, és a mindennapjaik csak pozitív irányba fognak változni!

Köszönöm!!

B.A.

 December 2-án vettem részt Győrben  Az Energiamező Gyógyító Angyalai című
 tanfolyamon. Már a gyakorlatok során is rengeteg csodás élményem volt, de a
 legnagyobb meglepetés pár nap múlva történt. December 4-én tárgyjutalom és
 oklevél formájában elismerést kaptam a munkahelyemen! Majd kiderült, a
folyamat ezzel csak elkezdődött...és mintha vezetnének,kapom a jeleket  és
 az iránymutatást. Emberi kapcsolataim is csodaszerűen változnak. A
tanfolyamon tanultakat rendszeresen gyakorlom,egyre több sikerrel. Köszönöm
 hogy ilyen segítő környezetben, áldással körülvéve vehettem részt ezen az
 eseményen. Szeretettel: Anita

 

 

Az alábbi kép egy IET kezelès után kèszült alkotás ecset nèlkül,kèzzel...az alkotó (Zsuzsa) engedèlyèvel osztottam meg - Tuba Anita IET energiarendező

Vasárnap este.
Fél nyolc van. Kopogtatnak.
Egy pár állt az ajtóban. Egyszerű emberek. Ahogy megláttam őket a tisztaság szó jutott eszembe. Kérni jöttek. Én hihetetlen módon reagáltam, a nehéz napom tüze lobbant fel. Szólni se engedtem őket, én beszéltem. Nade kérem, vasárnap este van... becsuktam az ajtót épp úgy ahogy kinyitottam, zajosan.
Pár lépést tettem és a szívem megfacsarodott! Még így nem éreztem soha vagy csak nem emlékszem, hogy éreztem volna. Megpördülve indultam vissza az ajtó felé, hangosan kiabálva: várjanaaak!!! Közben kikaptam a pénztárcámat a táskámból és téptem fel az ajtót.
A pár a szomszédom ajtaja előtt állt és épp fordultak a mi lakásunk felé. Most sem engedtem őket szóhoz jutni. Gyorsan el kellett hadarnom a mondandóm mert éreztem, hogy a sírás kúszik fel a torkomon.
Ne haragudjanak... nem tudok sokat adni... bár tudnék. Ezer forintot vettem elő és tényleg nem többször sok maradt a pénztárcámban.
A férfi kérte, hogy írjak alá egy papírt mert igy adómentes és az egész összeget a kislányukra költhetik. A kislányukra!!! Akkor már nem nagyon bírtam visszatartani az érzelmeim. Kértem a bocsánatukat, hogy az imént ilyen bután viselkedtem.
Nem tudom leírni az arcukra kiülő érzelmet. Ilyen reakció sorozattal még biztos nem találkoztak, megalázó, kényszerű kopogtatásaik során.
A csukott ajtó mögött kitört belőlem a sírás. Csak az járt az eszemben, hogy nekem is kislányom van. Csodaszép, egészséges, boldog. Esküvőre készül, a minap találtuk meg tündérmenyasszony ruháját. Lehetne így is mint ennek a párnak. Mit számítanak az én problémáim??
Hosszú időbe telt mire megnyugodtam.
A mesterem azt mondta, mikor átadta tudását és a beavatottakká lettünk... amit itt megtanultunk az nem minden. Vizsgák elé állunk majd. Nem jön felénk senki táblával a kezében, hogy figyelj ez megmérettetés lesz. Csak megtörténik.
Ez vizsga volt. A második. Most nyugodtam meg, mert bár csak hajszál híján de ismét megálltam a helyem.  

Ildikó, IET energiarendező  

 

 

Kiss Melinda IET energiarendező munkái, melyeket az Alapfokú-, és Középfokú IET tanfolyamok inspiráltak:


Az oldal tetejére!