Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

( INTEGRATED ENERGY THERAPY ®)

IET ® KÉPZÉS

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. Ez egy nagyon hatékony módszer, mellyel önmagunk vagy mások energiamezejét tisztíthatjuk és erősíthetjük meg. Alap-, Közép-, és Felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET energiarendezőjeként dolgozhatnak bárhol a világon.

Mi az Integrált Energia Technika, mi az az IET ®? Itt találod: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet 

Az IET tanfolyamokon túlnyomó részben azok vesznek részt, akik egyszerűen a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életükbe tudnak ültetni, jobbá téve azt. 

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.


Az IET ® egy beavatás alapú energiatechnika rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. 

Az IET Mester-Oktatók képzését az IET Trénerek végzik.  Közép-, Kelet -Európában mindössze egy IET Tréner van, Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner. Andrea, miután 3 éven keresztül a The Center of Being beválasztotta a legjobb  IET oktatói közé, elnyerte a TOP IET ® INSTRUCTORS of 2014/2015/2016. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2014/2015/2016. címet. 2017-ben abban a kiváltságban részesült, hogy Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója, az IET rendszer megalkotója meghívta az IET Mester-Oktató Tréner képzésére az USA-ba. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Andrea Stevan Thayertől személyesen tanult és tőle kapta meg a Tréner beavatást Kingstonban, az USA-ban.  

Az IET Trénerek az IET Mester-Oktató képzés mellett taníthatnak minden IET tanfolyamot: az IET Alap-, Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok, IET Az Energiamező Angyalai; IET Lépések az Átalakuláshoz; IET Gyerekeknek; IET Háziállatoknak

IET ® OKTATÁS Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Trénerrel

FELSŐFOKÚ IET ® TANFOLYAM

IET, Lélekzet Ház

Előfeltétel: az IET Alapfokú és Középfokú tanfolyamok elvégzése.

Ez a tanfolyam az IET képzési rendszerének következő lépése, ami az IET Alap- és Középfokú tanfolyamokra épül. Amíg az Integrált Energia Technika ( IET ®) Alap és Középfokú tanfolyamok célja a sejtmemória és az emberi energiamező tisztítása, addig az Integrált Energia Technika ( IET ®) Felsőfokú tanfolyam segít, hogy megéld az életfeladatod, a lélekküldetésed és megvalósítsd az álmaid.

RÉSZEI: felsőfokú IET beavatás, mely aktiválja a 4. és 5. DNS párt; Lélekcsillag Tisztítás; Lélekküldetés aktiválás; Látványtábla technika; Szívháló technika; Izomfeszítő- és Lazító technikák; Szívsugár, mellyel lehorgonyozzuk az angyali energiákat a Földbe; Felsőfokú IET kezelés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

FELSŐFOKÚ BEAVATÁS: A felsőfokú beavatás  tovább szélesíti az emberi energiameződet  annyira, hogy az Integrált Energia Technika ( IET ®) felsőfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újrarendezi a 12 szálú DNS 4.(lélekküldetés) és 5.(lélekcsoport) párját, mellyel képessé válsz, hogy felfedezd lélekküldetésed, életfeladatod és bevonzd lélekcsoportod tagjait, akik segítenek lélekküldetésed és álmaid megvalósításában.

A LÉLEKKÜLDETÉSED: Mindenki egy különleges küldetéssel születik, ami nemcsak tökéletes számodra, hanem egyben a nagyobb isteni terv része is. A Felsőfokú beavatás segít hozzákapcsolódni a 8. csakrádhoz, amit Lélek Csillagnak hívunk, ahol Lélekküldetésed, életfeladatot teljes terve található. Megtanulod hogy férj hozzá a Lélek Csillag energiájához és jobban megérted Lélekküldetésed. Mindebben segítségedre lesz a Látványtábla technika.

IZOM FESZÍTŐ- LAZÍTÓ TECHNIKÁK: A mély energiablokkok, amik megakadályozzák, hogy Lélekküldetésed éld, elengedhetők a Felsőfokú Integrált Energia Technika ( IET ®) izomfeszítő- lazító technikákkal, melyeket a kezeken és lábakon alkalmazunk, ami felgyorsítja hogy lélekküldetésed éld.

LÉLEK CSILLAG TISZTÍTÁS: Ez a felsőfokú Integralt Energia Technika ( IET ®) technika lehetővé teszi, hogy egyenesen a 8. csakrával dolgozz és aktiváld a lélekküldetésed energiáját, illetve, hogy az angyali energiára összpontosítva életre keltsd álmaid.

SZÍVSUGÁR - A FÖLD GYÓGYÍTÁSA: A Felsőfokú Integrált Energia Technika ( IET ®) tanfolyam elvégzésével képes leszel Föld Anyának segíteni. Létre fogsz tudni hozni egy IET ® energiaoszlopot, amit Szívsugárnak hívunk. Ezeket a Szívsugarakat lehorgonyozzuk és rajtuk keresztül angyali energia áramlik a Földbe. Használhatjuk ezt a technikát a Föld különböző területeinek energetizálására és emberek energetizálására is, hisz mindazok, akik keresztül haladnak rajta, részesülnek az energiájából. Felsőfokú (beavatott) IET energiaterapeutaként elhelyezhetsz ilyen oszlopokat otthon, az irodádban vagy iskolák, kórházak, állomások bejárataiban, ahol sok ember megfordul.

FELSŐFOKÚ IET ® TANFOLYAM BUDAPEST

Időpont: 10.00-18.00.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Ár: 50ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt, valamint egy csodálatos nap eltöltését egy csodálatos csoportban.

 

FELSŐFOKÚ IET ® TANFOLYAMRA NINCS IDŐPONT.

AMIRE JELENTKEZHETSZ:

FELEMELKEDÉS-ARANY MESTER TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-tanfolyam-1-arany-mester/

FELEMELKEDÉS-FELSŐBB ÉN TANFOLYAM:https://felemelkedes.com/felemelkedes-2-felsobb-en/

A TE FELEMELKEDÉSED ONLINE WORKSHOP SOROZAT: https://felemelkedes.com/a-te-felemelkedesed-atalakito-online-workshop-sorozat/

 

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

 

TÁRSOLDALAK, AMIK A FEJLŐDÉSEDET SEGÍTIK:

FELEMELKEDÉS

FEMININ ERŐ

 

 

Az oldal tetejére!